Google+ Badge

31/01/12

OMG:Macamana Nak Ponteng Kelas Yang Membosankan Dengan Stail (ViDEO)

# 1


Macamanan nak tinggalkan kelas dengan STAIL.




P/s:admin nak try la,, huhu

(NSFW)Iklan Komersial Di China,Cina Stail (4 Gambar)

 

Journal Chengdu (China) telah menerbitkan satu artikel yang mengkritik jenama kereta pengiklanan dalam pameran baru-baru ini.

Untuk menarik perhatian pengunjung melalui pendapat umum dan kesan, unit perniagaan ini menjemput empat gadis yang cantik di pertunjukan kereta. Pada mulanya, mereka memakai bikini yang ditunjuk di sekitar kereta baru, menyentuh logo jenama. Kemudian gadis masing-masing melurutkan pakaian dan berjalan-jalan keliling dengan badan bogel di hadapan penonton terkejut.

Beberapa orang mendapati ia menarik, tetapi orang-orang yang tidak bersetuju terus komen "Ini bukan seni yang budaya yang mempunyai maruah, ini membenarkan perbuatan menjijikkan yang diperlukan dan undang-undang perlu diikuti dalam kerja iklan tempatan"

Apakah pandangan anda mengenai trend baru kereta komersial ini?


 # 2



# 3




# 4

OMG:Um Lakkana,Selebriti Thailand Yang Memakai Rambut Hijau Ketika Fashion Show (5 Gambar)

First , admin tengok , rasa nak muntah hijau la pulak.Um Lakkana yang merupaka model FHM pergi ke salah satu Fashion Show di Pattaya. Yang menjadi headline kepada Fashion show itu semestinya rambut dia.



# 1Um Lakana COSPLAY GIR1 jpg


# 2Um Lakana COSPLAY GIR2 jpg



# 3Um Lakana COSPLAY GIR3 jpg



# 4Um Lakana COSPLAY GIR4 jpg



# 5Um Lakana COSPLAY GIRL jpg

Lucu:Bila 2 Orang Kawan Baik Berlawan Dalam Kick Boxing (Video)


Sangat melucukan dan terselit iktibar, dimana betapa susahnya untuk mengekalkan status "kawan" dalam pertandingan, tetapi lelaki 2 orang ini berjaya.



Amazing:Perempuan Boleh Cakap Terbalik Perkataan Yang Diberi Dalam Masa 3 Saat (Video)


Inilah yang dikatakan photographic memory, dimana dia hanya mendengar perkataan tersebut, tanpa memikirkannya dia boleh menyebut perkataan tersebut secara terbalik.
Meh kita layan video dia.



OMG:Apa Yang Keluar Dari Celah Kaki Christina Aguilera? (Pic+Video)





Christina Aguilera yang lupa lirik lagu kebangsaan dia ketika di Super Bowl, telah dijemput untuk menyanyi pada hari pengebumian Etta James. Tetapi apa tu yang mengalir turun dari kaki dia?




# 2


# 3


# 4




Via dlisted.com

Lucu:Artis China Yang Tersilap Pakai Pakaian Tak Sesuai Jadi Perhatian (4 Gambar)

Silaplah kalau pakai pakaian yang membuatkan orang terjojol mata, al hasilnya , perempuan China ini malu sendirian.








 

sumber:here

Cool:Ducati GP12,Motorsikal Baru Valentino Rossi Untuk MOTOGP 2012 (2 Gambar)



Valentino Rossi akhirnya mempertontonkan motorsikalnya , iaitu Ducati GP12. Tanpa banyak cakap, jom kita lihat gambar motorsikal barunya ini.






Update:

Mungkin korang belum tahu lagi , apa yang cool tentang motosikal Rossi ini.

-Motorsikal yang mempunyai 100cc ini diubah dari model asalnya yang hanya 800cc
-Top speednya dikatakan 360 km/j
-Berat yang cukup ringan , hanya 155 kg,
-Casis aluminium, dimana tahun lepas pakai carbon.

sumber

Pelik:Haiwan Seperti Alien Ditangkap Oleh Nelayan China

 

Seorang nelayan China terkejut bukan kepalang setelah menangkap makhluk aneh di sebuah tasik yang penampilannya seperti kacukan di antara kura-kura dan buaya.

Lelaki tersebut mencari makhluk aneh yang sukar diketahui jenis spesiesnya itu yang berupa buaya atau kura-kura di Tasik Weishan, sebelah selatan wilayah Anhui China yang bukan haiwan asli negara tersebut.

Spesies tersebut diketahui hanya ada di Amerika Utara dan pernah menjadi peliharaan seseorang, sebelum akhirnya dibuang di tasik, menurut pegawai perikanan dan marin tempatan.

Namun ada yang menyebut haiwan itu berkaitan dengan alien. Hadirnya makhluk tersebut di China bererti telah hadir tanda-tanda bahaya terhadap sistem ekologi tempatan di kawasan tempatan, menurut pegawai tersebut.

Nelayan Sun Yongcheng mengatakan bahawa dirinya sangat terkejut ketika menjaring haiwan kacukan antara buaya dan kura-kura tersebut, yang mempunyai panjang 76 cm dan lebar 30 cm dan berat 7 kg.

Dia mengatakan, "Saya tiba-tiba menyedari sebuah benda berwarna hitam yang melekat di jaring, menakutkan sekali. Dia melawan dan menggigit jaring ketika saya berusaha mengangkatnya. "

Jurucakap Biro Perikanan, Jining mengatakan bahawa ini merupakan kes pertama haiwan kacukan buaya dan kura-kura ditemui di dalam sistem perairan tempatan, sebagaimana dipetik akhbar Telegraph.

Jining menduga, "Kemungkinan besar menurut saya, seseorang telah membuang haiwan kesayangan mereka ke tasik, yang akan sangat membahayakan ekologi yang ada di tasik tersebut."


 sumber

OMG:Lelaki China Melukis Lukisan Hebat Guna Kaki Je (3 Gambar)

Lelaki ini menunjukkan , kalau kita nak berjaya , tiada masalah, ini betul-betul memberi inspirasi.


# 1


via:asian

Info:Betulkah Wanita Sukakan Lelaki Berzakar Besar?

Mempunyai Zakar atau Mr. Happy bersaiz kecil jadi ketakutan terbesar lelaki. Mereka khuatir tak dapat membahagiakan pasangannya.




Tapi benarkah wanita suka yang besar?
Lelaki memang sangat terobsesi dengan saiz zakar mereka. Beberapa lelaki merasa zakar mereka lebih kecil dari lelaki pada umumnya. Lelaki dengan panjang zakar 10 cm, merasa mereka tidak akan dapat memuaskan pasangannya. Padahal kenyataannya, panjang rata-rata zakar adalah 10-15 cm.
Lantas apakah panjang zakar itu penting untuk wanita? Kajian yang dilakukan di Inggeris pernah mendedahkan 85% wanita sebenarnya puas hati dengan saiz zakar pasangannya.
Untuk melihat lebih jauh, dua wanita yang dikenali sebagai pakar seks, mendedahkan fakta untuk anda. Dua wanita itu adalah Nicole Beland, Mens Health Girl Next Door yang sudah menulis banyak buku salah satunya berjudul 'Sex: The Whole Picture: The Ultimate How-To for Lovers' dan Debby Herbenick, Ph.D, pakar seks terkenal asal Amerika dan juga associate Director Center for Sexual Health Promotion di Indiana University.
Apa kata mereka tentang zakar lelaki? "Ya wanita peduli saiz zakar lelaki. Tapi kalau bercakap tentang kepuasaan seksual, zakar jauh dari senarai keutamaan kami, "ujar Nicole, seperti dilaporkan Mens Health.
Nicole juga mengatakan tidak semua wanita suka zakar lelaki yang besar. Malah saiz zakar yang terlalu besar boleh membuat wanita tidak mencapai orgasmenya.
"Wanita sering kesulitan untuk orgasme. Dan oral seks atau stimulasi dengan tangan justeru lebih berkesan untuk mereka (mencapai orgasme), sama seperti vibrator, "selar Debby Herbenick.
Pakar seksologi yang menulis buku 'She Comes First', Ian Kerner, Ph.D. mengatakan, daripada memikirkan saiz zakar, lelaki seharusnya lebih bimbang bagaimana boleh membuat pasangannya puas. "Biasanya wanita yang mengeluh soal zakar kecil, itu kerana mereka tidak mendapat orgasmenya. Kalau mereka orgasme, hanya itu yang penting, tidak kira berapapun saiz penisnya, "tutur Ian.
Untuk para lelaki yang merasa penisnya kecil atau sebenarnya ukurannya normal tapi terlalu paranoid, Ian menyarankan beberapa gaya bersama. Cubalah memberikan tekanan bukan menusuk ketika bercinta dengan kedudukan perempuan di atas dan lelaki di bawah. Posisi bercinta woman on top juga boleh membuat wanita mencapai orgasmenya.
Sementara Nicole, menyarankan kedudukan ini: letak kaki wanita di dada lelaki ketika melakukan kedudukan aktivit seksual, lalu lakukan penetrasi dari tepi. Kalau wanita berada di atas, letak bantal di bawah punggungnya agar kawasan pelvic lebih terangkat.


source:here

WTF: Demmi Moore Bercium Ganas Dengan Budak Lelaki 15 Tahun

 

Pada tahun 1982 Demi Moore yang berusia 19 tahun mabuk berat, dan kebetulan dia keluar dengan kanak-kanak 15 tahun bernama Philip Tanzini . Ianya bagi meraikan hari Jadi Philip di hospital di daerah tersebut. Setelah menenggak minuman beralkohol satu demi satu mulai Demi berciuman dan bermesraan dengan Philip, bukan hanya sekali tetapi berkali-kali.  

Dia berkahwin dengan  kali pertama daripada tiga suami, pemuzik Freddy Moore, keika itu. Melihat banyaknya arak yang diminum Demi kelihatan jelas dia sudah seorang alkoholik.  

Bahkan Lindsay Lohan mempunyai kesulitan mengelakkan dirinya dari minum alkohol, jika mereka berdua berusia 19 tahun pada ketika itu.Inilah yang dikatakan artis popular sangat susah untuk menjaga kelakuan.




sumber

OMG:Zombie Yang Betul-Betul Berjalan Di Indonesia

Zombie ini betul-betul berjalan selepas dipuja dengan ILMU HITAM, walaupun di puja disiang hari, mayat akan terus bangkit dan berjalan. Ini baru betul cerita zombie, The Walking Dead.! Tetapi , ada satu pantang larang, mayat ini tidak boleh di tunjuk dengan jari telunjuk, kalau tidak, dia akan jatuh dan tidak boleh bangun lagi.



sumber:at

Lucu:Perkara-Perkara Pelik Yang Hanya Terjadi Di China (5 Gambar)


Parking kereta

Banyak betul keunikan yang ada di dunia ini. Salah satunya anda boleh lihat di China. Apa keunikannya?. Jom kita tengok.
















Pesawat ini dalam rancangan untuk mendarat Di lapangan terbang, tetapi tersalah mendarat di sungai, dan semua lelaki diminta untuk menolak pesawat terbabit untuk membolehkannya berlepas.

SUMBER

Cool:Posing Maria Ozawa Yang Diambil Dari Telefon Bimbitnya (6 Gambar)

Inilah gambar Maria Ozawa yang diambil dari telefon bimbitnya, cun kan, kalau tak cun manakan jadi bintang adult popular .











 

sumber:ni

COOL:Dapat Ciuman Percuma Jika Buang Sampah Di China (2 Gambar)

 

Kerana tersangat peduli terhadap persekitaran seorang gadis remaja yang cantik rela melakukan kempen sedar persekitaran, agar orang-orang mengambil peduli terhadap lingkungan hidup terutama menjaga kebersihan dan keselesaan persekitaran.Yang unik adalah bentuk kempen si gadis ayu ini. Dia memberikan ciuman pada sesiapa sahaja yang ketika itu melalui di situ dan kelihatan peduli dengan persekitaran contohnya membuang sampah ke tempat sampah, atau memungut sampah yang tercicir dan mengambilnya untuk dibuang ke tong sampah.

Inilah yang dilakukan Li Xiaohe nama gadis manis ini yang masih belajar di sebuah Universiti di Chengdu China. Menurut Harian Rakyat China yang menceritakan Li melakukan kempen ini bertepatan dengan hari alam sekitar 8 Jun lalu. Li hanya ingin dirinya memberikan sumbangan pada kesedaran kepedulian masyarakat pada alam sekitar. Menurut Li perkara yang dilakukannya akan lebih bererti dari pada hukuman yang dilaksanakan atas pesalah peraturan alam sekitar.

Menurutnya, Li pada media tempatan, hukuman atau hukuman atas kesalahan terhadap alam sekitar membuat orang melakukan sesuatu kerana terpaksa bukan kerana motivasi dari dalam dirinya sendiri. Ia berharap masyarakat boleh sedar dan mengambil berat. Sebaliknya latar belakang Li Xiaohe sendiri melakukan hal ini kerana melihat banyak orang yang membuang sampah sembarangan seperti puntung rokok dan lain-lain tidak pada tempatnya, akhirnya dia terfikir untuk boleh menyedarkan mereka.





p/s:Rasa nak pergi China pulak Bhai!

sumber

OMG:Sukan Di Jepun Yang Mengghairahkan (5 Gambar)



Jepun ni macam-macam karenahnya dengan pelbagai aksi dan ragam , banyak yang lucu dan fail.






sumber:exel

(NSFW) OMG:Fesyen Perempuan Di China Yang Menampakkan Punggung (5 Gambar)

asian fashion 07

Gadis di China ini betul-betul nak memanjangkan hayat kita bhai, kita sepatutnya berpindah ke China.




# 2asian fashion 08



# 3asian fashion 09



# 4asian fashion 10



# 5asian fashion 11


via:at

Cool:Puteri Disney Lama VS Baru

Mana satu yang korang nak, Puteri Disney yang lama atau baru?




via:asi

OMG:Awek Cun Sekolah Menengah Berjudi Di Dalam Kelas (5 Gambar)


Awek sekolah zaman sekarang ni memang pelbagai perangainya, sampai sanggup berjudi di dalam kelas, lupakah mereka sekolah itu tempat belajar.













sumber