Get new freaking update to your email fast

13/07/12

Info 18+: 4 Cara Pelik Dan Lucu Wanita Gersang Melancap

Cara Aneh Wanita Melancap, Relaxsudah.com - Masturbasi tidak hanya dilakukan lelaki, tetapi juga wanita. Lantas, bagaimana wanita menjalani aksi menyenangkan ini? Memang, wanita suka melakukan mast * rbasi dengan merangsang daerah G-spot atau menggosoknya sehingga boleh mencapai orgasme dengan mudah. Cara lain, wanita juga menggunakan jari atau mainan seks. Namun yang cukup mengejutkan, wanita juga sering melakukan adegan lucu namun berisiko untuk mencapai orgasme. Ini ulasannya, seperti dilaporkan Boldsky. 
Tidak mengejutkan bagi kita bila wanita menggunakan sayuran untuk melancap memang, tapi banyak wanita menggunakan beberapa sayur-sayuran seperti timun, terung, lobak merah atau lobak hijau. Sayuran ini kelihatan seperti Mr burung yang siap dimainkan.

Pisang = anda pasti melihat wanita makan pisang dengan sensual. Buah untuk bercinta ini juga digunakan wanita untuk mast * rbasi. Bentuk dan ukurannya menggairahkan wanita dan membuat mast * rbasi dengan mudah dan menyenangkan. Biasanya, wanita menggunakan pisang yang belum matang.

Lilin = Ini sedikit keras dan sukar. Oleh itu, wanita memilih lilin tebal berbentuk bulat dan menggunakan kondom untuk mastubasi. Hal ini digunakan untuk mengelakkan potongan lilin ketika masuk ke Miss V. Cara ini memang lucu dilakukan wanita untuk mencapai orgasme.

Kerusi = Ya betul! Kerusi dengan hujung bulat yang kelihatan seperti Mr burung boleh digunakan wanita untuk menikmati orgasme. Pegangan kerusi yang berisiko, sebenarnya dapat melukai organ sensitif wanita.

Botol wain = Botol anggur kosong digunakan wanita untuk mast * rbasi dan mencapai orgasme. Ujung atas botol anggur dapat untuk penetrasi sehingga aksi mast * rbasi menyenangkan.