Get new freaking update to your email fast

30/12/11

(Video)OMG:Lelaki Nyaris Kehilangan Zakar Ketika Melakukan Seks Dengan Bangku Besi Di Taman (Pic+Video)

 hk-man-penis02 Man Almost Loses Penis Humping Steel Bench picture

Malam tadi di Hong Kong, pihak polis telah menerima panggilan yang membimbangkan dari seorang lelaki yang dalam kesusahan.

Xing, berusia 41 tahun lelaki, menelefon dari taman Lantian di tengah-tengah malam. Lelaki kesepian dan terganggu nampaknya menyangka ianya juga menyeronokkan untuk mempunyai hubungan seks dengan salah satu daripada keluli duduk atas bangku di sekitar taman.

Bangku mempunyai banyak lubang-lubang kecil di dalamnya, yang Xing gunakan untuk berusaha memuaskan nafsunya. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja dia mula terangsang beliau mendapati bahawa beliau terperangkap dan tidak boleh mengeluarkan zakarnya keluar dari lubang kecil.

Dia panik dan memanggil pihak polis untuk membantu beliau.

Apabila pihak polis tiba mereka mendapati Xian terperangkap telungkup ke bawah di mana beliau telah terperangkap untuk beberapa lama.

Apabila doktor tiba di tempat kejadian, mereka cuba untuk melepaskan sedikit tekanan dengan mengeluarkan beberapa paun darah di zakarnya., tetapi zakar begitu bengkak bahawa mereka akhirnya perlu memotong bangku keseluruhan dan mengambil keterangan Xian, dengan Xian dikepilkan bersama, ke hospital

4 jam menyakitkan kemudian, Doktor akhirnya memisahkan zakar Xian dari bangku.

Doktor menyatakan bahawa jika dia telah terperangkap untuk satu jam lagi, mereka akan terpaksa mengeluarkan zakarnya.



Berikut adalah gambar manusia di Hong Kong ini. membolehkan hanya berkata ini mungkin satu tarikh buruk bahawa Xing tidak akan lupa.


 hk-man-penis01 Man Almost Loses Penis Humping Steel Bench picture


Ini Videonya:






p/s:jangan buat yang pelik - pelik ok,? tambah-tambah dengan bangku


at

Lucu:Gambar-Gambar Selebriti Terkenal Ketika Di Sekolah Menengah (12 Gambar)

Usia semakin meningkat, hari ini sudah 30/12/2011 ,dua hari lagi sudah 2012, maka yang ambil SPM tu mesti merasakan perpisahan dengan alam persekolahan semakin dekat. Jadi, jom kita tengok gambar-gambar lucu selebriti terkenal ketika masih di sekolah menengah.



# 1Bi Rain
Bi Rain



# 2Gillian Chung
Gillian Chung



# 3Jang Nara
Jang Nara


# 4Kim Hee Sun
Kim Hee Sun



# 5Lin Chi ling
Lin Chi-ling



# 6Liu Yifei
Liu Yifei



# 7Song HyeKyo
Song HyeKyo



# 8Tony Leung
Tony Leung



# 9Xu Jinglei
Xu Jinglei



# 10Yang Mi
Yang Mi



# 11Zhao Wei
Zhao Wei
# 12Justin Bieber
Justin Bieber




at

OMG:Ikan Yang Mempunyai Gigi Yang Pelik (2 Gambar)

Pada pandangan pertama admin tengok pun dah tergelak, ikan ini bukan calang-calang ni, kalau warga emas yag dah tak ada gigi makan boleh tumbuh ni, haha, just joking, tapi cool siot la gigi ikan ni, mengingatkan ku pada final malam ni, haha, Korang fikir la sendiri.


# 1


# 2



at

Lucu:Drama Tandas Dalam Kapal Terbang (8 Photos)

Ketika dalam kapal terbang ,anda pernah terbayang tak, kalau tiba-tiba kapal terbang bergoncang dengan kuat pada tempat yang tidak sepatutnya.Semestinya rasa cuak, illustrasi dibawah mungkin anda perlu berhati-hati jika anda terjebak dalam situasi tersebut.




 p/s:jangan selalu guna tandas dalam kapal terbang


at

Cool:Berus Cat Dari Pelbagai Bentuk Yang Memudahkan Teknik Mengecat (10 Photos)

 
CuldeSac, seorang pereka dari Sepanyol , telah mereka berus cat yang mempunyai pelbagai jenis bentuk, ianya dikatakan mampu membantu sedikit sebanyak dalam teknik penggunaan berus cat yang wujud sekarang.
 
p/s: byk laa pulak berus2nya.. :)

ap,cudlsa

Kreatif:Bug In His Ear,Koleksi Serangga Di Beg Tangan (7 Gambar)


Lisa Farmer ,menghasilkan seni kraf tangan yang dinamakan "Bug in his ear" daripada bahan tenunan sayuran sintetik. Seni ini mula didedahkan pada dunia luar.





p/s: kumbang kejar bunga :)





ap,lisa farmer

Cool:The Cloud,Bangunan Berkembar Yang Kontroversi Kerana Mirip PWTC Ranap (6 Gambar)


MRVD yang telah mereka konsep bangunan seperti ini mengundang kontroversi kerana ia dikatakan mirip bangunan World Trade Center dilanggar kapal terbang dan mengeluarkan asap. Ia dirancang untuk dibina di Seoul ,Korea Selatan tetapi rakyat Amerika membantah pembinaannya. Ianya ialah bangunan yang mendokong konsep hijau.



p/s: cantiknya, tapi kontroversi, kesian.


mrvd,ap

Kreatif:ColorBleed,Animasi Robot 3D Tentang Budak Perempuan (Pic+Video)




Colorbleed Studio yang selalu menceburi bidang pengiklanan menampilkan genre Consurgo , genre ini menampilkan seorang budak perempuan menangisi pemergian keluarganya.





p/s:Yakinlah animator Malaysia suatu hari nanti boleh jadi sehebat ini!

Colorbleed Studio,ap

Cool:Field Candy Tents,Khemah Yang Mempunyai Grafik Yang Unik (7 Photos)

 

Fieldcandy membuatkan anda rasa seronok apabila berkhemah dengan menambahkan warna dalam rekaan khemah yang terbaru ini. Melalui grafik yang cantik ,pastinya ia akan menambahkan keuntungan kepada penjual barang yang menarik ini.







RelaxSudah:macam-macam kreativiti manusia sekarang yang tidak tercapai akal untuk memikirkannya.