Get new freaking update to your email fast

29/06/11

Omg:Dua Susuk Seperti Malaikat Datang Mengambil Nyawa

Awalnya saya tidak mempunyai niat sama sekali untuk mengangkat topik ini. Sebab, mungkin akan terjadi perdebatan yang tidak akan berakhir. Akan tetapi izinkan saya untuk membaginya kepada anda sebagai sebuah intermezzo singkat.

Sebuah Video amatur berdurasi 1:03 minit yang dirakam, di Semipalatinsk (Kazakhstan), pada May 2008 dua tahun yang lalu menunjukkan entiti berbentuk dua s usukmalaikat yang 'kelihatan' sedang menjemput jiwa seorang kanak-kanak. [Kaskus]

cotatua: dengar boleh ,percaya jangan

27/06/11

Aneh:! Janin rm300 ringgit ,Untuk Kuatkan Batin

Salah seorang pengusaha di china dan juga pemilik kilang di negara tersebut mengaku punya ritual yang tela hturun temurun untuk menjaga kesihatan dan awet mudanya, iaitu dengan mengambil "Healthy Soup", sebagai pelanggan tetap '"Healthy Soup". Sebagai hasilnya, lelaki berusia 65 tahun menjelaskan khasiat "Healthy Soup" ini mempertahankan kemampuannya untuk dapat berhubungan seks beberapa kali dalam semalam. Penulis diajak oleh pengusaha tersebut di atas ke salah satu restoran yang menyediakan "Healthy Soup" dan diperkenalkan kepada tukang masak restoran tersebut. Kata kata laluan untuk "Healthy Soup" adalah Baikut. Juru masak restoran menyatakan jenis makanan tersebut tidak mudah di dapat kerana mereka tidak sedia 'ready stock'. Ditambah pula bahawa makanan tersebut harus disajikan secara fresh, bukan frozen. Tetapi kalau berminat, mereka menyediakan ari-ari bayi (plasenta) yang dipercaya dapat meningkatkan ghairah seksual dan juga ubat awet muda.
Tukang masak restoran tersebut mengatakan jika memang menginginkan "Healthy Soup", dia menganjurkan "untuk datang ke sebuah desa di luar kota dimana ada sepasang suami isteri yang isterinya sedang mengandung 8 bulan. Diceritakan pula bahawa si isteri sebelumnya sudah pernah mengandung 2 kali, tetapi kedua-dua anaknya lahir dengan jenis kelamin perempuan. Jika kali ini lahir perempuan lagi, maka "Healthy Soup" boleh dimakan dalam waktu yang dekat. Cara pembuatan "Healthy Soup", seperti yang diceritakan oleh wartawan yang membuat liputan kisah ini adalah sebagai berikut: Janin yang berumur beberapa bulan , ditambah Pachan, Tongseng, Tongkui, Keichi, Jahe, daging ayam dan Baikut, di stim selama 8 jam, setelah itu dimasak seperti memasak sup biasa.




 
 





Beberapa hari kemudian seorang sumber menghubungi penulis untuk meberitahukan bahawa ada restoran yang sudah mempunyai stok untuk "Healthy Soup". Bersama sang pengusaha, penulis dan jurugambar pergi ke restoran tersebut untuk bertemu dengan tukang masak restoran tersebut yang tanpa membuang masa terus mengajak rombongan untuk tour(melawat) ke dapur. Di atas papan potong kelihatan janin tak bernyawa itu tidak lebih besar dari seekor kucing. Sang juru(tukang) masak menjelaskan bahawa janin tersebut baru berusia 5 bulan, tidak dijelaskan berapa harga belinya, yang pasti itu tergantung besar-kecil, hidup-mati janin tersebut dan sebagainya. Kali ini, harga satu set"Healthy Soup" 475 USD atau setara dengan Rp 4.750.000 kerana stok sukar untuk didapati. Sambil menyiapkan pesanan kami, dengan terbuka juru masak tersebut menerangkan bahawa janin yang keguguran atau di gugurkan, biasanya mati, dapat dibeli hanya dengan beberapa puluh USD saja, sedang kalau dekat tanggal kelahiran dan masih hidup, boleh semahal 300 USD. Urusan bayi itu diserahkan ke restoran dalam keadaan hidup atau mati, tidak ada yg mengetahui.

Boleh anda bayangkan, harga bayi yang masih hidup hanya seharga rm300. itu pun anda membelinya bukan untuk di angkat atau di jadikan anak angkat, namun untuk Dimakan ..!!
Setelah selesai, "Healthy Soup" disajikan panas di atas meja, penulis dan jurugambar tidak dimasak, selepas lawatan di dapur, sudah kehilangan semua selera makan, maka cepat-cepat meninggalkan mereka dengan alasan tidak enak badan. anda mahu mencubanya ..?

sumber:1

cotatua: ayam pun makan daging ayam ,manusia? apatah laie

Gile!!; Pesakit Ini Dilempar Oleh Nurse Di Singapore(Video)

Dibawah ini sebuah video yang memaparkan ulah dua jururawat di sebuah Nursing Centre melayan pesakitnya yang sudah tua dan tak mampu berbuat apa-apa dengan cara tidak bermoral dan tidak berperikemanusiaan.

Perawat itu membiarkan pesakitnya beberapa saat telanjang dan setelah diberi baju diangkat dan lemparkan demikian saja ke tempat tidur lain seperti karung goni. Dalam camera tersembunyi itu, telah diketahui Nursing Centre mana yang telah melakukan perbuatan tidak terpuji ini. [gardaproject.wordpress.com]

18/06/11

Fenomena web rangkaian sosial seperti facebook dan twitter kadang menimbulkan kesan positif dan negatif terutama dalam hubungan asmara. Banyak yang mencari pasangan di facebook tapi tidak sedikit kisah percintaan yang hancur kerana facebook.
Sebuah survei menyebutkan bahawa 33% orang beranggapan saling menggoda melalui internet, sms dan rangkaian sosial bukanlah perselingkuhan, alasan mereka kerana tidak ada kenalan fizikal. Tetapi meskipun tidak ada hubungan fizikal, jika kegiatan tersebut diketahui pasangan pasti akan jadi runyam.
Kerana berusaha keras agar tidak terlibat perselingkuhan di dunia maya penting dilakukan. Membatasi diri pada apa-apa yang boleh dan tidak boleh dilakukan, menghargai perasaan pasangan dan berusaha tetap setia harus selalu diingat. Berikut ini 4 tips mudah bagaimana mengelakkan perselingkuhan di internet.
1. Buat Perjanjian BersamaJadi perlu ada komunikasi dengan pasangan perihal batasan bergaul di dunia maya. Adakah anda berdua tidak berteman dan berkenalan dengan sesiapa saja atau hanya boleh bergaul dengan orang yang dikenali sahaja di dunia nyata.
2. Saling Terbuka dan KomitmenSaling percaya dan tidak menyembunyikan sesuatu dari pasangan misalnya dengan membuat akaun facebook palsu untuk mencari kenalan baru. Jika bersetuju anda berdua boleh tukar menukar password. Atau bahkan jika anda saling percaya anda boleh saja tidak berteman dengan pasangan anda di facebook.
3. Online Bersama-Sama PasanganMeluncur bersama-sama di internet tentu mengasikkan. Ajak pasangan anda ke warnet atau cafe yang mempunyai kemudahan wifi dan online bersama. Anda boleh saling menambah gambar atau men-tag video atau mengomentari foto teman yang lain. Kebersamaan membuat hubungan anda menjadi lebih romantis.
4. Tunjukkan StatusStatus hubungan penting diterbitkan minima untuk mengurangkan godaan dari pihak ketiga. Pilih status Single atau status in relationship untuk mengesahkan hubungan anda bersama pasangan. Sesekali anda boleh menunjukkan sedikit perhatian dengan menulis di wall atau dinding pasangan anda tapi jangan berlebihan. Cara ini sangat berguna untuk mengurungkan niat orang lain yang tertarik dengan pasangan anda.
Banyak godaan di internet mulai dari godaan membeli-belah barang, berselingkuh, sampai perangkap seks di dunia maya seperti cyber sex dan fenomena tante girang di facebook. Kerana itu perlu ada sikap saling percaya dan komitmen bersama. Jadikan internet dan media sosial sebagai alat untuk mendekatkan diri dengan pasangan dan teman dan keluarganya, jangan jadikan facebook sebagai media perselingkuhan.

Jam Pelik2: Ye ke?

Bosan dengan jam di rumah yang cam biasa jer. jemu kott.? Coba jam lucu, unik, dan cantik yang satu ini.
Dengan berbagai bentuk dan ukuran yang menggerunkan peminat2 jam tanah air, dijamin jam yang berputar dari pukul 12 siang sampai 12 malam dirumah.sekaligus meningkatkan ekonomi pakcik2 yang jual jam kat pasar malam tu...
 
 
nok tahu lagu mano jam , tu, moh tengok bawoh ni..:
 Digital Clock T-Shirt 

Water-Powered Clock 
 Table Book Clock 
 Math Clock 
 Dali's Clock 
 Pizza Clock 
Whatever Clock 
 Sushi Clock 
 Pool Rack Clock 


cotatua:aku tak tahu nak posting benda lagi. ini pun jadilah

16/06/11

Cerita Nak Dapat TraffiK:Pasangan Ini Ehem2 di Gereja

sapa rasa gambar ni perlu aku sensor .sila komen ye..
Gereja seharusnya dijadikan tempat beribadah, tapi pasangan remaja ini nekad berbuat perkara noda  betul-betul di depan altar Cathedral di Oslo, Norway.

Mereka asyik bogel sekaligus melakukan adegan seks di tengah-tengah aktiviti Cathedral yang mulai ramai. Perbuatan haram ini tertangkap tangan seorang tetamu gereja. Ia akan membuat panggilan kecemasan ke nombor 999.
"Kami menangkap tiga orang yang terlibat aktiviti seks," kata jurucakap polis yang tidak disebutkan namanya dalam Australian Time, Rabu, 15 Jun 2011.
Ternyata seorang di antara mereka bertugas mengabadikan seks di depan awam itu. Penyelidikan sementara mendapati ketiga tersangka mengaku sebagai aktivis pecinta alam sekitar.
Kegiatan bertajuk "F ** k for Forest" ini akan digunakan sebagai penarik perhatian dalam kempen menentang pembalakan hutan di dunia.
Apapun itu, perbuatan mereka telah menyalahi undang-undang.Namun, di Norway perbuatan seperti ini hanya diberikan hukuman 16 hari penjara atau membayar wang tebusan. "Kami memilih membayar daripada berlama-lama di penjara tanpa boleh bercinta," kata seorang suspek.
Sebelumnya, seorang lelaki didenda 130 pound atau setara Rp 1,8 juta kerana hubungan intim dengan aweknya di laman sebuah gereja bersejarah di Inggeris pada Oktober 2010.
Stephen Neal, 23 tahun, waktu itu kelihatan berada di atas aweknya yang setengah bugel bugil di luar Ely Cathedral di Cambridgegshire, Inggeris. Para jemaah yang sedang melawat gereja tersebut langsung menghubungi polis dan polis mencari Neal serta pacarnya sedang bersetubuh di taman rumput di belakang katedral.
Berdasarkan pengakuan di Mahkamah Ely, pasangan yang berhubungan intim tersebut langsung mengenakan kembali baju mereka dan meminta maaf. Pasangan itu berdalih mereka tidak sengaja berbuat melampaui batas.
Neal didenda 130 pound setelah mengakui tindakannya telah mengganggu dan membuat ahli masyarakat marah.
Neal membantah berkaitan seks. Tetapi, polis mengatakan di mahkamah Neal serta aweknya bersetubuh.awek Neal yang tidak disebutkan namanya hanya mendapat peringatan dari polis.








cotatua:sudah 
terang lagi bersuluh

entry merapu:Amboi2 . cantiknye ratu Arab Saudi

namanya fatima. nama panjang  nya masih dirahsiakan


berkahwin dengan seorang syeikh arab ...

cotatua: lama tak up8.keh2