Get new freaking update to your email fast

14/11/11

Kasihan:Kucing Yang Terperangkap Di Atas Pokok Kaktus Selama 3 Hari (5 Photos)

Kebanyakan pemilik kucing akan tahu berapa banyak haiwan kesayangan mereka suka untuk meneroka. Tapi kucing ini mungkin berani mengambil langkah terlalu jauh ketika itu dan berakhir terperangkap di atas kaktus gergasi selama sekurang-kurangnya tiga hari tanpa makanan atau air.

Apakah itu kerana rasa takut atau rasa ingin tahu, tak seorang pun akan tahu tapi kucing rumah hitam dan coklat berjaya naik 20ft ke atas.

Warga dan pejalan kaki sangat bimbang melihat kejadian itu di berhampiran Sungai Garam di Arizona, dan menghabiskan masa untuk memeriksa bagaiman keadaan kucing tersebut
Satu warga JD Robbins mengatakan " kucing ini mungkin telah mengejar sesuatu sampai ke atas kaktus ". Tapi walaupun begitu lama terperangkap, kucing itu tampak tetap tenang. Beberapa ahli mendakwa akan terlalu berbahaya untuk cuba untuk menyelamatkannya - sementara pemadam api juga mengatakan pada akhirnya akan turun dengan sendirinya.

Dan mereka benar kerana tiba - tiba Moggy turun dengan sendirinya ketika akan difilemkan oleh Fox9 kru TV. Selain dari beberapa luka cakar, kucing itu dalam keadaan baik dan tidak ada luka lain ditubuh kucing itu.

rutishell