Get new freaking update to your email fast

13/07/11Kalau korang fikir yang perlawanan bola speak selama 90 minit cukup lama dan menghabis tenaga,kemudian bagaimana jika anda perlu membayangkan duduk dan bermain permainan dalam pertandingan selama 35 jam,Permainan bola sepak yang paling panjang di dunia ini berakhir dengan skor akhir sebanyak 332-293.

The All Stars akhirnya menang selepas perlawanan marathon selama 35 jam melawan Cambray FC di Cheltenham ,Gloucestershire,Mereka kini telah memecahkan Guinness Book Of World Record untuk pertandingan terpanjang yang pernah dimainkan dari rekod yang sebelum ini iaitu 33 jam.
36 pemain, yang datang dari gereja-gereja di daerah itu, telah dirancang untuk bermain selama 40 jam, tapi hujan deras membuat lapangan tidak selamat. Pertandingan yang menghasilkan £ 30.000 untuk membina sebuah sekolah bagi anak-anak miskin di India.

36 Pemain,yang datang dari gereja-gereja di daerah itu,telah
Pemain The All Stars Pete Sheppard, 24, berkata keletihan itulah rintangan terbesar. "Kami melakukan banyak sesi latihan intensif tapi mereka tidak mempersiapkan anda untuk berapa lama cubaan ini," katanya.
Sembilan puluh minit adalah masa yang lama tetapi anda bermain dua kali ganda sebelum anda berehat. Bahawa setiap orang jam terakhir benar-benar menghitung menghabiskan minit melelahkan.
Setiap pasukan mempunyai 18 pemain, dan setiap pemain harus tetap di lapangan selama tiga jam pada suatu masa. Setiap tiga jam ada rehat selama lima minit untuk penggantian pemain. Dan untuk setiap jam, pemain mendapatkan rehat selama lima minit.Tak satu pun dari para pemain dibenarkan untuk meninggalkan daerah sekitar lapangan. Pemain Cambray Andy Champion, 37, berkata permainan tetap kompetitif sampai peluit akhir.
Cambray FC, dari Cambray Baptist Church, dan Cotswold All Stars, terdiri dari pemain gereja yang berbeza. Mereka semua mengumpulkan wang untuk membantu masyarakat Dalit di India, yang dianggap orang buangan.
"Pemain benar-benar hancur dan banyak dari mereka mengalami kecederaan." Kami perlu membuat keputusan untuk berhenti saat hujan besar turun dan itu menjadi terlalu berbahaya. "[Yafi20.blogspot.com]