Get new freaking update to your email fast

19/07/11

Gila!: Taman Permainan Paling Seram.....

 assalamualaikum semua pembaca cotatua nak mampus. semoga semua pembaca sihat2 selalu dan jangan diselubungi misteri(gaya misteri nusantara)
scary playground 1

Ramai orang berfikir bahawa badut menyeramkan, atau bahkan anak patung porselin, seperti banyak kanak-kanak juga. Tetapi perkara yang paling menyeramkan dari kanak-kanak telah menjadi taman permainan ini. Saya benar-benar tidak faham apa jenis kanak-kanak akan menikmati di sini. Ini adalah taman permainan atau taman kanak-kanak di Sergeevka dalam Rusia oleh Laut Hitam. Ia digunakan untuk menjadi sebuah resort yang terkenal tetapi kini ia ditinggalkan. Yang lebih menakutkan untuk berfikir tentang.
scary playground 2

Pintu pembukaan freaky cukup dengan seorang lelaki yang sangat besar hijau yang mengalu-alukan anda. Beliau kelihatan seperti dia tidak akan membiarkan anda sekali lagi atau sesuatu seperti itu. Di dalamnya, terdapat banyak tokoh-tokoh yang tidak berjiwa yang akan segera memberi anda mimpi buruk.
scary playground 3


Fakta bahawa taman kanak-kanak ditinggalkan menjadikan ia lebih teruk, kerana semua mainan angka-angka yang berkarat dan menyeramkan. Nasib baik jurugambar yang menyediakan gambar-gambar ini telah mengeluarkan selamat.Tetapi siapa tahu, mungkin kanak-kanak Rusia tidak melihat creepiness, mungkin ia hanya orang dewasa kita. Tetapi sesuatu yang menakutkan bagi kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa ini penjara Amerika yang ditinggalkan.

scary playground 4
scary playground 5
scary playground 6
scary playground 7
scary playground 8
scary playground 9
scary playground 10
scary playground 11
scary playground 12