Get new freaking update to your email fast

12/07/11

Bekas-bekas awek Valentino Rossi

MotoGP-Pelumba juara dunia 7 kali dalam kelas Moto GP Valentino Rossi yang kini memperkuatkan pasukan Ducati asal Itali dikenali misteri kalau sudah dihubung-hubungkan dengan seorang wanita. Pemandu pasukan Ducati ini saat ini masih menduduki urutan keempat liga pemandu Moto GP musim ini. Valentino Rossi yang digelar The Doctor ini sampai sekarang diberitakan belum berkahwin.

Dalam urusan percintaan Valentino merasa malu untuk diterbitkan. Namun demikian, terungkap juga wanita-wanita yang dikenali sebagai bekas kekasih dari pemandu hebat asal Itali ini. Berikut ini nama-nama bekas kekasih Valentino Rossi:

arianna Matteuzzi

Dia adalah bekas kekasih Rossi tahun lalu. Gadis yang satu ini dianggap paling mirip dengan foto perempuan nyaris telanjang dengan sang bintang di perairan Conero.

Martiona Stella


Bekas kekasih Rossi tahun 2004 silam. Awek berusia 24 tahun ini adalah seorang pelakon dan model. Ia meninggalkan Rossi gara-gara melihat sendiri aksi mesra si lelaki dengan awek lain.

Maddalena Corvaglia


Bekas Umbrella Girls ini pernah dekat dengan Rossi pada musim balap 2006. Dengar cerita, meski tak pernah secara rasmi menjadi sepasang kekasih, m namun pasangan ini kerap muncul mesra di depan umum.

Elisabetta Canalis


Gadis yang satu ini boleh dikatakan 'langganan' kekasih para bintang sukan, bermula dari bola sepak sampai perlumbaan. Hubungannya dengan Vale terungkap kerana mereka pernah terserempak tengah bermesraan. Namun selepas itu, hanya dalam Kadar tak begitu lama, kisah hubungan mereka lenyap begitu sahaja.