Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog cotatua.blogspot.com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)


Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Dedah:Kisah Benar ,Gadis Zaman Sekarang Tak Perlukan Dara (NSFW)


Mari kita baca beberapa kisah benar bila sudah terlanjur...
 
Oleh FUAD HADINATA YAACOB dan SHAMRAN SARAHAN
metahad@hmetro.com.my
 
KUALA LUMPUR: Mengaibkan apabila semakin ramai remaja perempuan beragama Islam di negara ini kehilangan dara pada usia muda.
 
Lebih membimbangkan, segelintir mereka berbangga dengan status itu dan beranggapan remaja yang masih dara sebagai kelompok ketinggalan zaman.
 
Hasil temu bual Metro Ahad dengan sekumpulan remaja yang pernah terjerumus dalam pelbagai gejala sosial juga mendapati, ada remaja yang kini berusia 15 tahun memberitahu kali pertama mereka melakukan hubungan seks ketika berusia 10 tahun.
 
Ada juga yang mengaku seawal usia lapan tahun, mereka mula merokok, minum arak dan mengambil dadah jenis syabu. 
 
MIRA, 15, dari Johor
 
“PERTAMA kali saya melakukan hubungan seks ketika di tahun 5. Pasangan saya ialah teman lelaki saya ketika itu. Masa itu saya tak tahu apa-apa tetapi ia berlaku sekali saja. Masuk tingkatan satu, saya lakukan sekali lagi bersama teman lelaki juga.
 
Sejak itu, seminggu dua atau tiga kali saya buat. Ketika tingkatan tiga, saya mula bertukar pasangan. Pernah saya buat dengan dua lelaki sekali gus.
 
Apabila sudah kerap, saya jadi ketagih. Jika dulu teman lelaki tolong puaskan tetapi bila dia tiada, saya cari orang lain, termasuk juga yang baru sehari kenal.
 
Rumah dan hotel antara tempat saya memuaskan nafsu dan seingat saya, pernah 20 lelaki menjadi pasangan saya pada satu masa. Bila ketagih, saya cari lelaki yang ada masa lapang. Jika tidak, saya ke bandar bersama rakan, cari lelaki yang boleh jadi mangsa.
 
Malah, saya buat jadual untuk aktiviti ini. Pagi ke sekolah dan petang saya lakukan aktiviti merosakkan ini. Sabtu dan Ahad saya khaskan untuk teman lelaki, manakala Selasa dan Rabu untuk lelaki lain. Khamis dan Jumaat pula dengan rakan dan ada juga dengan lelaki lain.
 
Cuma Isnin saya berehat di rumah kerana tidak mahu aktiviti saya diketahui keluarga. Kebanyakan pasangan saya berusia 20 tahun ke atas dan bekerja. Jika saya lakukan hubungan seks bersama rakan sekolah, pasti kegiatan saya mudah terbongkar.
 
Di kalangan kira-kira 20 kawan perempuan saya, saya percaya 17 sudah tiada dara. Ini satu kebanggaan buat kami.
 
Siapa yang masih ada dara akan kami kutuk dan pulaukan. Ada juga sebelum ini masih dara tetapi selepas dipengaruhi, mereka terjebak dan turut menggadaikan tubuh.
 
Bagi yang enggan lakukan seks, kami pulaukan dan hasut mereka melakukan seks dengan mana-mana lelaki. Saya berani kata situasi ini seperti satu trend di kalangan kami, malah sesiapa yang berkawan dengan mat rempit dipandang hebat.
 
Sikap cabar-mencabar ini menyebabkan ramai remaja rosak akhlak, tidak kira lelaki atau perempuan. Remaja lelaki juga ramai yang tiada teruna kerana mudah dapat ‘awek’ seperti saya.
 
Saya kini ketagih, malah sehari pernah buat sampai lima kali bersama lima lelaki berasingan. Kali terakhir sebelum PMR pada Oktober lalu dan kini saya masih cuba bertahan. Semuanya berpunca daripada pergaulan bebas saya bersama rakan.”
 
NANI, 16, dari Kuala Lumpur
 
“SAYA mula mengenali seks tahun lalu apabila menjadi mangsa kerakusan teman lelaki ketika saya tinggal bersamanya selama tiga hari selepas keluar rumah. Sejak itu, saya mula ketagih seks.
 
Apabila ketagih datang, saya melakukan onani untuk memuaskan diri sendiri, sama ada di tandas sekolah atau rumah. Ada ketika saya tak mampu tahan sehingga menawarkan diri kepada lelaki, tetapi bukan rakan sekolah.
 
Sekurang-kurangnya, sekali sehari saya melakukan seks. Ada lelaki yang saya kenal dua ke tiga minggu, terus saya ajak lakukan seks.
 
Malah pernah saya pelawa seorang lelaki bangsa lain yang saya baru kenal beberapa minit. Sukar untuk memuaskan ketagihan saya. Malah saya pernah melakukan seks bersama lima lelaki, namun masih tidak puas.
 
Apabila ketagih, saya hubungi mana-mana lelaki yang saya kenal dan ajak mereka lakukan seks. Biasanya rumah atau hotel murah menjadi lokasi pilihan saya untuk melampias nafsu. Pernah juga saya lakukan seks di tepi tasik pada waktu tengah hari kerana tidak mampu tahan gelora nafsu.
 
Saya cuba bertahan daripada melakukan perbuatan terkutuk ini, namun tidak mampu. Perkara ini masih berterusan dan kali terakhir saya melakukannya dua minggu lalu.”
 
ANIS, 15, dari Negeri Sembilan
 
“SAYA mula terbabit dengan rokok, arak dan dadah sejak darjah dua. Semuanya kerana pengaruh mat rempit. Melalui mereka juga, saya mula kenal syabu. Selain itu, saya kerap keluar bandar ikut mereka dan mengikuti perlumbaan haram. Selepas menang, kami minum arak beramai-ramai dan bila mabuk, kami melakukan seks.
 
Siang saya sekolah seperti biasa dan petang saya keluar. Saya pernah bekerja di kedai makan dengan gaji RM60 sehari. Duit ini saya beli syabu yang dibekalkan teman lelaki dan apabila sudah kena, saya tidak tidur dua ke tiga hari.
 
Pernah saya tidak tidur lebih sebulan angkara syabu. Dalam tempoh itu saya bekerja di kedai makan ini dari petang sampai jam 3 atau 4 pagi setiap hari. Dapat duit, saya ‘enjoy’ dan ‘make up’ (mencantikkan) motosikal.
 
Ramai rakan sebaya saya boleh dikatakan tiada dara. Bagi kami, dara tidak penting lagi, yang penting seronok dan gembira. Sesiapa yang ada dara akan diperlekehkan.”
 
SARAH, 15, dari Selangor
 
“TIADA istilah ‘suci’ atau masih dara di kalangan saya dan rakan. Malah, kami mengutuk rakan yang tiada teman lelaki dan masih dara. Apa salahnya kalau saya dan rakan mahu berseronok dan melakukan hubungan seks ketika masih muda?
 
Di sekolah sekitar Klang, saya sering melakukan hubungan seks bersama rakan lelaki, terutama di kalangan pelajar tingkatan empat dan lima. Pada mulanya saya tidak berani, tapi perasaan itu hilang semata-mata tidak mahu dikutuk rakan.
 
Saya anak sulung daripada empat adik beradik. Saya tidak suka dipanggil budak perawan di kalangan rakan.
 
Ketika di tingkatan dua, saya berkenalan dengan seorang pelajar lelaki tingkatan empat. Bersamanya, saya mula berjinak-jinak dengan seks. Saya kerap melihat video klip lucah dalam telefon bimbit rakan.
 
Kali pertama saya dan teman lelaki lakukan hubungan seks di sebuah stor di sekolah. Akibat ketagihan, kami kerap lakukan hingga di luar sekolah, sama ada di rumah atau hotel murah. Dalam pada itu, saya juga mula berasa bangga dan rakan pula tidak lagi boleh memperkecilkan saya.
 
Namun tanpa disedari, saya tersilap langkah terlanjur dengan teman lelaki. Selepas setahun berkenalan, saya disahkan mengandung. Kini saya bergelar ibu. Tidak sangka jadi begini, daripada seronok bertukar menjadi mimpi ngeri buat saya.”
 
NIZA, 16, dari Pahang
 
“SEBAGAI bukti cinta kepada kekasih, saya serahkan kesucian (dara) saya kepadanya. Kami menjalin hubungan sejak dua tahun lalu ketika di tingkatan dua dan kerap melakukan hubungan seks jika berpeluang bersama.
 
Kami terlanjur ketika baru saling mengenali selama dua hari. Ketika itu dia berusia 19 tahun dan bekerja. Mulanya memang saya takut melakukannya, tapi dia mendesak dan menyatakan dia sayangkan saya.
 
Akhirnya saya tewas dengan pujukan dan sanggup menyerahkan tubuh. Sejak itu saya mula seronok ketika bersamanya.
 
Apabila tamat waktu sekolah, dia datang ambil saya. Ketika itu, jika ada ruang dan peluang, kami melakukan hubungan seks, tidak kira di mana. Pernah kami lakukannya di kawasan ladang dan semak di kawasan kampung saya (perkampungan Felda sekitar Kuantan, Pahang).
 
Selepas lama bersama, saya disahkan mengandung pertengahan tahun ini. Saya tidak menyesal menyerahkan tubuh kepadanya, walaupun sekarang kami sudah lama tidak berhubung.”

 
p/s : Korang rasa siapa yang bersalah dalam hal ni?? Gejala sosial ni memang semakin teruk dari hari ke sehari.. Remaja perempuan seawal 15 tahun pun sudah ketagih seks.. ish3.. dunia dah nak kiamat... 
 
 
Sumber: Episod 
Read More.. "Dedah:Kisah Benar ,Gadis Zaman Sekarang Tak Perlukan Dara (NSFW)"

(Video) WTF:Yang suka minum Tea Lipton , Mari Tengok SiniTak tahulah betul ke tak atau cuma nak jatuhkan bisnes diorang2. Ada rasa lemak2 sikit kalau minum ni . hehheUnilever denied yang benda bergerak itu adalah rekaan saje., tengok sini :

Saw someone shared unilever disclaimer link:

https://www.unileverme.com/news/press-releases/2016/lipton-green-tea-bags-clear-of-any-animate-objects.html

Ni komen dari fb:Kredit sumber fb: anxiety awyn
Read More.. "(Video) WTF:Yang suka minum Tea Lipton , Mari Tengok Sini"

18SX: Cara Puaskan Isteri Supaya Tak Cari Lain (Tidak Selamat Untuk Bacaan Kanak2 Rebena)

Saya tak ingat dan tak tahu mana nak cari matan hadis tersebut, tetapi sy pernah terbaca hadis yang menyuruh kita mengutamakan kepuasan nafsu isteri. Tak tahulah hadis itu sahih atau palsu.


Komunikasi suami isteri yang berkesan akan mewujudkan rasa cinta yang berpanjangan. Komunikasi ini tidak hanya wujud dalam perbualan seharian tetapi juga wujud apabila berada di ranjang. Komunikasi ini akan memberi kesan cinta yang berkekalan jika suami isteri memainkan peranan masing-masing.

Berikut adalah antara kaedah yang berkesan untuk suami puaskan isteri semasa hubungan intim :

AKSI BERSETUBUH DALAM PELBAGAI POSISI

Pelbagai posisi persetubuhan seperti isteri di atas, sambil duduk, sambil mengiring, sambil berdiri, mencangkung atau menonggeng (popularnya doggy , agaknya kot), dari arah belakang, atas kerusi, dan sebagainya. Semuanya adalah sekadar untuk bertukar selera sekali sekala dan bukanlah untuk dijadikan sebagai tabiat kerana kemungkinan semua posisi yang tersebut tidak mendatangkan keselesaan pada isteri (ini bergantung kepada bentuk tubuh isteri). Oleh itu posisi yang normal adalah suami di atas dan isteri di bawah adalah paling digalakkan.

Merujuk kitab At Tibun Nabawi ada disebutkan bahawa dalam banyak-banyak posisi persetubuhan, suami di atas dan isteri di bawah adalah paling ideal dan paling baik dari segala posisi yang ada. Bagi posisi suami di bawah isteri di atas adalah sangat merbahaya. Ini disebabkan apabila inzal, air mani suami tidak habis keluar dan cecair yang ada dalam liang rahim isteri mudah mengalir atau menyerap masuk ke lubang kencing suami. Ini merbahaya kerana akan mendedahkan dan memudahkan jangkitan kuman-kuman yang ada.

Namum tambah kitab itu lagi, posisi persetubuhan tidaklah terbatas kerana terdapat hadis riwayat Imam Muslim bahawasanya Rasulullah SAW bersabda, maksudnya:

    ” Apabila seseorang itu berjimak, boleh saja ia bertelungkup (suami di atas, isteri di bawah) atau tidak bertelungkup. Apa yang utamanya ialah memasukkan zakarnya pada qubul (kemaluan) isteri dan tidak pada lubang duburnya. Kerana pada qubul dapat menghidupkan benih dan menghasilkan anak. ”


Hadis di atas menjelaskan , bahawa tidak salah bersetubuh dalam pelbagai posisi kerana yang utamanya ialah perlaksanaanya tepat, pada farajnya dan matlamatnya ialah untuk menghasilkan anak.


PETUA MENCAPAI NIKMAT PERSETUBUHAN

Orang tua-tua dulu ada memberikan panduan asas persetubuhan iaitu ia hendaklah dilakukan dengan 2 cara:-

1. Hendaklah dilakukan dengan 7 anggota (bagi pihak suami). 2 siku, 2 lutut dan 2 hujung jari kaki hendaklah menyentuh bumi atau lantai dan 1 kemaluan bertemu dalam kemaluan isteri.

2. Hendaknya dada bertemu dada, pusat bertemu pusat, perut bertemu perut dan wajah suami bertemu rapat wajah isteri.

Selain dari kaedah di atas, ada kemungkinan ianya tidak akan mendatangkan nikmat yang sempurna kepada pasangan. Mungkin pihak suami yang tidak puas atau mungkin isteri yang tidak puas. Sedangkan tujuan bersetubuh adalah untuk merasai nikmat bersama.

KERJASAMA ANTARA SUAMI ISTERI

Kerjasama antara suami isteri memainkan peranan amat penting untuk mencapai kepuasan hubungan intim. Tidak kira walau apa posisi sekalipun, jika tanpa kerjasama antara kedua-dua belah pihak semasa bersetubuh, kenikmatan tidak akan dapat dirasai semaksimum mungkin . Oleh itu, pertimbangan dan kreativiti suami isteri dalam memberikan kerjasama amat-amat diperlukan.


TEKNIK-TEKNIK BERSETUBUH :


1- Teknik Goyangan

Teknik ini mampu untuk melambatkan inzal (terpancut mani) dan memberikan kenikmatan kepada kedua-dua belah pihak, boleh juga menambahkan kekuatan dan ketahanan zakar. Goyangan yang tersusun dan terkawal mampu untuk membolehkan pihak suami mengawal inzal seberapa lama yang dia mahu sehingga isteri benar-benar telah mencapai kepuasan sebenar. Cara-cara goyangan ialah seperti berikut:-


a. Goyangan Jongket

- Bahagian tubuh suami ke atas sedikit sehingga batang zakar kelihatan bengkok. Teknik ini akan memberi geseran kuat batang zakar kepada kelentit isteri. Ini akan percepatkan isteri inzal dan memberi nikmat yang tiada taranya pada isteri. Tanda isteri mencapai kenikmatan ialah nafas isteri kencang dan suara renggekannya kuat.

b. Goyangan Sabar

- Mengoyang dengan perlahan ketika memasukkan zakar. Tetapi bila menarik, tarik dengan cepat hingga kepala zakar hampir terkeluar. Teknik ini mampu untuk melambatkan pancutan air mani suami dan isteri lebih terasa kenikmatan dan mempercepatkan inzal isteri.


c. Goyangan Hitung

- Semasa menggoyang, lakukan 40 kali secara lambat dan diikuti 40 kali secara cepat. Lakukannya secara bergilir-gilir. Cara ini mampu menjadikan isteri berasa khayal , kerana ombak goyangan umpama ombak kapal di lautan. Tanda isteri berasa khayal ialah matanya kuyu dan dipejamkan.


d. Goyangan Henti

- Goyangan secara berselang seli dan rehat sejenak. Goyang 3 kali kemudian berhenti, selepas itu goyang lagi dan berhenti. Goyangan begini mampu menjadikan isteri tersentak-sentak kelazatan. Tanda isteri kelazatan ialah nafas dan suaranya bagai tersekat-sekat. Bila berhenti, ia akan menghembus nafas panjang.

e. Goyangan Kekasih

- Isteri melakukan goyangan dan suami mendiamkan diri. Teknik ini dapat membantu melambatkan  suami inzal dan banyak memberi kerehatan pada suami. Sangat sesuai untuk diamalkan bagi suami yang mudah terpancut awal. Suami pula janganlah berdiam diri sahaja, lakukan perkara lain seperti mencium isteri, meramas payudara isteri atau menghisap puting susu isteri atau pun mengikut selera isteri. Sekiranya isteri hampir terpancar air maninya, hendaklah dia memaklumkan kepada suami agar lakukan goyangan bersama dan supaya sama-sama serentak terpancar air mani.

f. Goyangan Berpasangan

- Suami lakukan goyangan dahulu kemudian berhenti. Setelah itu isteri pula yang menggoyang dan berhenti. Lakukannya secara bergilir-gilir. Boleh juga bergoyang secara serentak atau suami menggoyang ke atas dan ke bawah dan  isteri pula menggoyang ke kiri dan kanan. Teknik ini perlukan kesepakatan serta kerjasama.


g. Goyangan dan Geselan Kepala Zakar

-Goyangan dilakukan dengan menggunakan kepala zakar. Tekniknya ialah masukkkan zakar sampai ke takuknya supaya kepala zakar berada di permukaan kemaluan isteri dan disamping itu kenakan kepala zakar pada kelentit isteri. Ini disebabkan kebanyakan kelazatan perempuan banyak terhimpun di bahagian permukaan faraj dan paling khususnya ialah pada kelentitnya. Bergoyanglah hanya sampai takuk sahaja dan sekali sekala ditusukkan zakar sampai habis dan tarik semula. Teknik ini juga mampu melambatkan suami inzal .Tusuk zakar dengan perlahan-lahan dan apabila ditarik, tariklah dan rentap cepat-cepat dan tusuk kembali secara perlahan-lahan dan begitulah seterusnya.

Sebaiknya suami yang melakukan teknik goyangan supaya mudah untuk mengawal ghairah. Bila suami terasa akan kegelian dan hendak inzal, hentikan goyangan sebentar. Semasa berhenti, suami hendaklah meneruskan ciuman dan rabaan di tempat-tempat sensitif isteri supaya ghairahnya berterusan.


2. Teknik Nafas Songsang

a. Semasa suami melakukan goyangan, hendaklah goyangan tersebut berlawanan dengan keluar masuk nafas isteri. Nafas isteri keluar, zakar suami masuk dan apabila nafas masuk zakar ditarik keluar. Begitulah seterusnya

b. Untuk ketahui bila waktunya nafas isteri keluar, bila kempis perutnya dan tanda nafas isteri masuk pula ialah perut seakan buncit. Teknik ini mampu menahan air mani dan banyak pula kelebihannya.


3. Teknik Menahan Nafas

a. Semasa mula memasukkan zakar, tahan nafas sehingga tenggelam semua zakar. Tahan nafas sebentar, kemudian baru lepaskan nafas.

b. Semasa melakukan goyangan sorong tarik, tahan nafas dan apabila hendak melepaskan nafas, hentikan goyangan. Teruskan begitu. Petua ini mampu untuk melambatkan keluarnya air mani.

c. Lipatkan lidah di lelangit mulut dan niatkan, selagi tidak turun lidah selagi itu tidak akan terpancar air mani. Apabila hendak mencium dan menghisap lidah isteri, hentikan sebentar goyangan.


4. Teknik Berpakat

- Perkara yang paling penting untuk melambatkan inzal atau inzal serentak kedua-duanya ialah suami isteri hendaklah berpakat. Apabila suami terasa hendak inzal, suami hendaklah berhenti mengoyang. Jika isteri masih mengoyang minta isteri berhenti sebentar. Demikianlah juga dengan pihak isteri, jika isteri ingin inzal bersama, maklumkan kepada suami agar sama-sama inzal serentak.

- Teknik kerjasama ini hanya boleh terjadi jika suami dan isteri saling menyintai dan tiada rasa segan atau malu serta saling berusaha untuk mencapai kepuasan nafsu yang maksimum secara bersama.


5. Tidak Lupakan Allah

- Pada ketika bersetubuh, jangan biarkan diri anda terleka dari mengingati Allah. Apabila pancutan air mani terjadi, hendaklah ia berlaku sambil anda mensucikan diri dengan kalimah Allah. Berzikirlah dalam HATI semasa berstubuh. Ia bertujuan supaya fikiran dan perasaan suami isteri dapat menumpukan pada keagungan Allah. Dari segi psikologinya, ia akan dapat memberi anda keupayaan untuk mengawal dan mengemudikan persetubuhan suami isteri. Insya Allah anak yang akan dilahirkan nanti sukar mendapat penyakit sawan.


6. Baca Doa Ketika Inzal.

- Pada ketika inzal, bacakanlah doa di dalam HATI dan elakkan membaca secara lisan atau mengerakkan kedua bibir. Ini disebabkan anda adalah dilarang menyebut nama Allah dalam keadaan berhadas besar. Tetapi menyebut di dalam hati tidaklah dilarang.

Doanya adalah seperti yang berikut:-

    ” Maha Suci Allah yang menjadikan manusia daripada air (mani), lalu diadakan pertalian darah (nasab) dan hubungan musaharah (hubungan kekeluargaan berpunca dari perkahwinan, seperti mentua, menantu,ipar dan lain lain). Dan adalah Tuhan-mu Maha Berkuasa ”


Surah – AL Furqan ayat 54

Ada pula fatwa yang menganjurkan pada ketika inzal, hendaklah diucapkan ”La ilahaillah Muhammadur Rasulullah“ dan dibaca di dalam hati, bukan dengan berlafaz. Ini bertujuan untuk mengislamkan benih-benih yang mula untuk menjadi zuriat. Kebiasaannya apabila anak baru lahirkan, orang cuma mengazankan atau memperdengarkan kalimah syahadah. Tetapi terdapat juga pendapat yang menganjurkan supaya kita mengislamkan zuriat kita sejak ketika benihnya lagi iaitu pada ketika keluarnya air mani dengan mengikut kaedah seperti yang diatas.

Ketika menyebut ”La ilahaillah Muhammadur Rasulullah“ di dalam hati, hendaklah ia disertai dengan niat agar anak yang bakal lahir nanti akan menjadi anak yang soleh dan solehah serta menjadi insan yang mulia budi pekertinya. Antara pesanan pemberi petua ini ialah:-

    ” Manusia ketika beribadah ingat akan allah, tetapi dalam berjimak lalai pada Allah. Padahal jimak itu hendak mengeluarkan benih suci yang mana pihak lelaki tempatkan selama 40 hari di dalam rahim isterinya. datangnya dengan kalimah, keluarnya dengan kalimah. Bezakan jimak kamu dengan jimak haiwan dan jimak orang yang kafir. Juga dengan jimak orang -orang yang jahil yang berjimak semata-mata memuaskan nafsunya. “

7. Mengesat Serta Meramas

- Sebaik sahaja isteri selesai bersetubuh dan sebelum membasuh kemaluannya, isteri hendaklah mengesat kemaluan suami dengan kain tuala atau tisu. Teknik ini mampu mengharmonikan rasa kasih suami isteri dan suami akan terasa nikmat pada ketika mengesat itu, isteri juga hendaklah mengusap dan meramas-ramas serta mengurut-urut dengan perlahan zakar suami.

Sumner; galeriumar.blogspot.sg
Read More.. "18SX: Cara Puaskan Isteri Supaya Tak Cari Lain (Tidak Selamat Untuk Bacaan Kanak2 Rebena)"

Gila:Taman Berbogel Di Munich,German (3 Gambar Uncensored)
Gambar: Taman "Bogel" Dekat Kota Muenchen , German.


Pemerintah gila di Munich menghalalkan untuk diorang berbogel di hadapan orang ramai. Dengan menghalalkan telanjang di hadapan orang, enam zon bogel di buka di kota ketiga terbesar di Jerman intu.

Tempat yang terbuka tapi dikelilingi taman untuk "BUAT PROJEK".
Sebenarnya sudah lama diorang bertelanjang kat sini, sejak dari abada ke 60 an lagi. Malah pelancong2 dari luar negara turut berbogel di sini.Sebenarnya perkara ni bukan baru , tetapi sudah, lama sejak 20 an lagi. Sejak satu pantai berbogel di buka. Nampak nya apa yang nabi cerita bukan dongeng, siap sedialah. KIAMAT SUDAH DEKAT.

[ sumber ]
Read More.. "Gila:Taman Berbogel Di Munich,German (3 Gambar Uncensored)"

Info: Air Mani Lelaki Berkhasiat Untuk Wanita?


Orang tak kawin lagi mana tahu. Tiba masa untuk kita tahu.


Rasanya bukan aku seorang saja yang bertanya diri sendiri kenapa orang lelaki bila dia dah berkahwin perutnya akan buncit. Selalu juga aku dengar orang cakap macam ni, “Sekarang ni kurus. Dah kawen nanti mesti gemuk.”

 

Walaupun istilah gemuk dan buncit itu tak sama, tapi dalam konteks ini ianya membawa maksud yang serupa, iaitu perut naik. Tapi… kenapa ye? – Aku bukan kurus wei, cuma tak gemuk je haha.

Persoalan itu terjawab akhirnya selepas aku baca satu artikel dalam Majalah Maskulin baru-baru ini. Jadi rasanya elok juga berkongsi dengan rakan² info pasal ni. Artikel yang anda akan baca nanti mungkin ada yang mencelarukan perasaan. Mungkin rangsangan dirinya sedikit terganggu. Tapi ketahuilah, aku tiada niat untuk berkata lucah ke apa kat sini.

Anggaplah ianya satu info yang patut diberi perhatian bagi anda yang bergelar lelaki terutamanya. Perempuan pun sama juga. Takkanlah suami nak isterinya slim anggun menawan tapi perut suaminya boroi ke depan sampai nak tengok kaki sendiri pun tak nampak hehe. Sama²lah berusaha supaya dua² maintain slim dan bergaya.

Menurut artikel dalam kolum Info Seks majalah tersebut, lelaki yang dah berkahwin ni senang buncit disebabkan faktor kelamin sebenarnya. Orang perempuan pula perut buncit kerana kena ‘buatan orang’ hehe. Gurau². Ok. Selalu juga kita dengar lelaki yang dah berkahwin ni perut buncit sebab ada orang jaga makan minum dia. Entahlah boleh diterima ke tak. Ianya sekadar agak² orang, bukannya fakta pun. Ini faktanya yang perlu kita tahu.

Kita sambung lagi.

Kebuncitan lelaki ini berlaku apabila cecair daripada isteri yang mengalir masuk melalui zakar semasa hubungan kelamin akan membuatkan perubahan hormon dalaman dan sekaligus akan mudah membuatkan perut menjadi buncit. Faktor itu juga menyebabkan zakar lelaki yang berkahwin akan lebih mengembang dan besar berbanding lelaki bujang. Ooo…

Namun jika hubungan kelamin tidak dilakukan dalam tempoh yang lama, perut mereka akan kembali kendur dan zakar pula akan mula mengecut. Selalunya berlaku kepada lelaki yang dah bercerai, mereka yang dah lama menduda atau selalu sibuk dengan kerja sampaikan tuntutan nafkah batin diabaikan. Kasihan ‘dia’.

Khasiat Air Mani Untuk Wanita

Ada khasiat rupanya. Kepada wanita yang sudah berkahwin, dikatakan akan mempunyai kulit yang lebih lembut dan mempunyai mood yang lebih baik. Kulit isteri lembut hasil daripada pancutan sperma suami yang mengandungi banyak protein dan berkhasiat. Air mani yang dipancut ke dalam rahim isteri bukan sekadar boleh mendatangkan zuriat, ia juga akan bersatu dengan darah dan segala kebaikan air mani suami akan diserap ke dalam tubuh isteri.

Ooo patutlah wanita yang dah berkahwin ni nampak lebih gebu. Tapi rasanya awal² kahwin je kot. Dah beranak 3, mulalah kulit berlipat². Kena sama² pandai jaga badan lepas kahwin, ok?
Khasiat lain sperma untuk wanita:

* Rambut isteri semakin hitam dan berkilat.

* Mengurangkan jerawat.

* Campuran sperma dalam tubuh isteri akan menghasilkan berjuta² hormon yang membuatkan wanita lebih ceria dan gembira.

Edah dan Air Mani

Dalam Islam, tempoh edah diberi kepada isteri yang baru bercerai adalah untuk menghilangkan air mani bekas suami yang masih berada dalam tubuh badan isteri, supaya tak berlaku percampuran air mani jika wanita itu terus melakukan hubungan seks dengan suami baru.

Ada logiknya juga. Setiap hukum dan ketentuan dalam Islam mesti mempunyai sebab yang tertentu sama ada kita tahu atau tidak. Tak perlulah buah tafsiran atau tohmahan terhadap agama sendiri hingga terjadinya murtad. Kajilah dulu kalau boleh. Memang diyakini Islam itu benar.

Itulah saja info yang baru aku dapat. Lelaki buncit lepas kahwin ni kadang² orang cakap sebab hati senang. Mungkin satu faktor lagi kot yang menyumbang. Ada orang suka lelaki berperut buncit, lagi² bila dah jadi ayah. Boleh anak² belajar mendaki ‘bukit’ hehe. Terpulanglah.

Fakta Mengenai Air Mani:

1. Air mani boleh menyebabkan alergik

Ada beberapa wanita yang alergi terhadap air mani. ini disebut hipersensitivitas plasma mani manusia (seminal plasma hypersensitivity). Gejala ini bergantung pada jumlah air mani yang masuk ke tubuh.

Gejala seperti gatal, kemerahan, lepuh, bahkan kadang-kadang menyebabkan susah bernafas.

2. Air mani adalah sumber tenaga

Air mani telah dikaitkan dalam pengubatan Cina dan teori Chi Kung.

Menurut teori Chi Kung, energi dari tubuh ditransfer ke organ seksual selama ghairah seksual. Teori ini menunjukkan setelah keluar air mani, energi tertentu dari tubuh manusia juga sedang dirembes.

Hal ini menjelaskan mengapa orang merasa lemah setelah melepaskan sperma.

3. Rasa air mani berpunca dari makanan yang dimakan lelaki

Menurut Bodansky dalam bukunya yang berjudul To Bed or Not to Bed (2005), beberapa wanita menyukai rasa air mani tapi yang lain tidak demikian. Sebagai contoh, kafein dan daging merah membuat rasa air mani masam atau pahit.

4. Air mani sebagai ubat anti depresi (stress) wanita

Air mani mengandungi beberapa hormon yang mengubah suasana hati, seperti testosteron, estrogen, hormon perangsang folikel, hormon luteinizing, prolaktin dan beberapa prostaglandin yang berlainan. Dan memberi kesan dalam darah wanita sejam setelah terkena air mani.

5. Air mani adalah sejenis nutrisi

Johnson dan Everitt dalam bukunya Essential Reproduction (2000) mengatakan air mani mengandungi gizi yang tinggi.

Dalam ejakulasi khas (kira-kira satu sudu teh), air mani sudah mengandung 150 mg protein, 11 mg karbohidrat, 6 mg lemak, 3 mg kolesterol, 7 percent US AKG kalium, tembaga dan seng.

6. Air mani tidak akan habis

Lelaki hanya memerlukan waktu 15 minit untuk menambah jumlah air mani setelah ejakulasi.


#Pandai baca pandai menilai, Theeee~

Read More.. "Info: Air Mani Lelaki Berkhasiat Untuk Wanita?"

COOL:Wanita - Wanita Sweden Pakai Tudung Sebab Bantah Kekerasan Terhadap Wanita Islam
Beberapa individu Sweden menunjukkan sokongan mereka kepada seorang wanita ISLAM mengandung memakai hijab-yang telah diganggu dan diserang di Stockholm malam Jumaat lepas. Menurut polis, mangsa percaya ini adalah jenayah kebencian berasaskan agama. Menggunakan hashtag # HijabUppropet, yang bermaksud 'hijab bantahan', wanita, kanak-kanak dan juga orang-orang posting gambar diri mereka dalam talian memakai tudung Islam tradisional.Gambar kat atas ni, terangkan bahawa pengurus Hijab Uppropet cakap bahawa diorang buat ni untuk tingkatkan kesedaran terhadap kecaman terhadap wanita muslim yang memakai tudung.

OK, banyak lagi gambar, tak larat aku nak translate.

Kalau korang nak tengok gambar dan translate sekali.. Kat SINI
Read More.. "COOL:Wanita - Wanita Sweden Pakai Tudung Sebab Bantah Kekerasan Terhadap Wanita Islam"
Pekerja Bank di Kunming menghabiskan lapan jam mengira 5,000 yuan dalam satu jiao (0.1 yuan) syiling .Terima kasih kepada seorang lelaki Cina yang membayar saman dengan satu herdikan yang halus. 

Tahun lepas, seorang wanita dengan nama keluarga Wu sedang makan di sebuah kedai mi di mana dia dan suaminya dilaporkan masuk ke perbalahan dengan pemilik (dari Shanghaiist melalui NetEase).

Hujah bertukar fizikal, Wu mengalami lebam otak dan suaminya meninggalkan dengan tiga tulang rusuk patah.

Mahkamah menganugerahkan ganti rugi Wu. Selepas membayar sebahagian besar daripada 68,000 yuan ($ 11,000) saman dengan satu herdikan yang halus. itu, pemilik restoran mi memberikan baki 10,000 yuan ($ 1,600) di lapan beg besar syiling.

Wu deposit separuh daripada perubahan itu, yang mengambil 18 pekerja bank kesal sepanjang hari. Walaupun, ini bermakna bahawa Wu masih bersama dengan beberapa ratus dolar daripada matawang Cina.


sumber: http://www.businessinsider.com/chinese-man-pays-for-assault-charges-with-dimes-2013-8 # ixzz2cXGSm1i3
Read More.. "Genius:Lelaki Bayar Saman RM 2684.66 Dengan Duit Syiling Di China (Gambar)"