Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog cotatua.blogspot.com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)


Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

OMG: Kedai Menjual Tubuh Manusia Terbesar Di Smithfield ,London (10 Gambar)Deretan potongan bahagian tubuh dijual yang kelihatan seperti sebuah adegan filem seram, daging yang menyerupai tubuh manusia ini adalah sebuah badan tiruan yang ditawarkan di pekan ini di pasar daging Smithfield terkenal di London.

Pasar daging itu sebenarnya merupakan kaedah publisiti rumit yang direka untuk mempromosikan keluaran dari video game Resident Evil 6 terbaru.

Dan walaupun mungkin kelihatan menakutkan, kaki dan tangan, steak paha dan tulang rusuk benar-benar dibuat dari daging.

Semua hasil dari jualan daging manusia akan disumbangkan kepada Persatuan Limbless, sebuah badan amal Inggeris untuk para mangsa yang telah kehilangan anggota tubuh.

The East London kedai yang hanya di buka selama dua hari, tapi terbukti mendapat keuntungan yang besar oleh gamer serta penggemar zombie.#  Bagi mempromosikan Resident Evil 5, satu syarikat menubuhkan Wesker & Son, di Meat Market Smithfield , London timur untuk menjual organ manusia.
 
 
Read More.. "OMG: Kedai Menjual Tubuh Manusia Terbesar Di Smithfield ,London (10 Gambar)"

Cool:Hiaskan Budak Jepun Ketika Sedang Tidur (20 Gambar)


Hanya dengan menggunakan barangan di rumah, orang-orang di Jepun ini memubuatkan mimpi budak-budak menjadi menyeronokkan, mungkin sama dengan apa yang diorang mimpi atau tidak, tapi sangat kreatif dan menjadi kenangan untuk budak-budak tersebut.

# 1Infant Art a la Mila Daydreams 23# 2Infant Art a la Mila Daydreams 24# 3Infant Art a la Mila Daydreams 25# 4Infant Art a la Mila Daydreams 26# 5Infant Art a la Mila Daydreams 27# 6Infant Art a la Mila Daydreams 28# 7Infant Art a la Mila Daydreams 29# 8Infant Art a la Mila Daydreams 30# 9Infant Art a la Mila Daydreams 31# 10Infant Art a la Mila Daydreams 32# 11Infant Art a la Mila Daydreams 33# 12Infant Art a la Mila Daydreams 34# 13Infant Art a la Mila Daydreams 35# 14Infant Art a la Mila Daydreams 36# 15Infant Art a la Mila Daydreams 37# 16Infant Art a la Mila Daydreams 38# 17Infant Art a la Mila Daydreams 39# 18Infant Art a la Mila Daydreams 40# 19Infant Art a la Mila Daydreams 41# 20Infant Art a la Mila Daydreams 42
sumber rocketnews24.com, matome.naver.jp
Read More.. "Cool:Hiaskan Budak Jepun Ketika Sedang Tidur (20 Gambar)"

WTF:Wartawan Dirogol Sebelum Dibunuh Dengan Kejam 
jill Meagher

Ribuan orang melakukan aksi tunjuk perasaan di beberapa jalan-jalan di Melbourne, Australia, untuk mengenang wartawan perempuan Jill Meagher yang terbunuh setelah diperkosa oleh lelaki bernama Adrian Ernest Bayley (41). Demikian diberitakan Daily Mail, Isnin (1/10/2012).

Wartawan berwajah cantik dan berusia 29 tahun berbangsa Ireland ini diperkosa sebelum akhirnya dibunuh ketika sedang keluar malam bersama beberapa rakan-rakannya. Tubuhnya ditemui seminggu kemudian setelah hilang di sebuah kubur di Gisborne South, Jumaat minggu lalu, sekitar 30 kilometer di mana ia terakhir kali dilihat.

Bayley, asal Coburg, ditangkap setelah dirinya terlihat dalam rakaman kamera CCTV yang menunjukkan Meagher berbicara dengan seorang lelaki mengenakan hoodie sebelum akhirnya menghilang. Meagher, yang berkahwin dengan Tom Meagher, keluar dengan rakan-rakannya dari radio Australian Broadcasting Corporation (ABC) sekitar pukul 01.30 pagi.

Namun, ia tidak pulang ke rumahnya yang jaraknya hanya beberapa kilometer dari Bar Etiquette di Sydney Road, Brunswick, yang kemudian membuat si suami melaporkan kepada polis. Bayley, dikenakan tuduhan merogol dan membunuh perempuan berusia 29 tahun, akan muncul di mahkamah awal bulan ini.


sumber
Read More.. "WTF:Wartawan Dirogol Sebelum Dibunuh Dengan Kejam "