Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Puteri Diana Dan Michael Jackson Sebenarnya Dibunuh?



Semua maklum yang Princess Diana dan Michael Jackson mati dibunuh kan. Princess Diana mati sebab kemalangan bersama bakal suaminya manakala Michael Jackson pula mati overdos ubat.

Yang aku perasan dengan kedua-dua kes Michael Jackson dan Princess Diana ni semacam ada satu konspirasi yang nak menyembunyikan sesuatu jer. Benda ni rasanya pernah diceritakan dalam beberapa forum/website. Aku pun tak ingat sangat kat mana. Tapi aku akan cuba kongsikan kepada korang kenapa kematian Puteri Diana dan Michael Jackson ni satu konspirasi.

Kerana Agama
Kalau perasan, kedua-dua mangsa ni bakal memeluk agama islam. Macam Puteri Diana, dia bakal mengahwini Dodi Al-Fayed, anak jutawan pemilik gedung Harrods yang beragama Islam. Dikatakan Puteri Diana juga dalam proses mendalami agama islam bersama seorang kawannya. Manakala michael Jackson pula dikatakan telah memeluk agama islam ketika kematiannya.

Publisiti
Macam yang korang tahu, kedua-dua mangsa konspirasi ni merupakan orang yang terkenal di seluruh dunia. Lagi-lagi lah kat dunia barat tuh. Senang cakap Puteri Diana dan Michael Jackson ni merupakan ikon/idola bagi sesetengah orang. So, kebiasaannya, apa yang ikon/idola dunia ni buat, mesti ramai yang akan ikut kan. Korang dapat bayangkan kalau kedua-dua ikon ni umumkan dorang memeluk agama islam?

Tu la bagi aku 2 perkara yang ditakuti oleh musuh islam kan. Tambah-tambah lagi kematian kedua-dua mangsa ni berhampiran dengan tarikh dorang umumkan memeluk agama islam. Macam Princess Diana, dia mati ketika beberapa bulan sebelum melangsungkan perkahwinan dengan Dodi Al-Fayed, manakala Michael Jackson pula beberapa bulan sebelum konsert terakhirnya dimana menurutnya, dia ingin mengumumkan secara rasmi yang dia sudah memeluk agama Islam. Kebetulan kan.

Memang permulaan kematian pihak polis sibuk adakan siasatan segala bagai. Tapi sebenarnya tu semua wayang je bagi aku. Macam kes Diana dulu, siasatan segala macam dijalankan, akhirnya cuma tinggal tanda tanya saja. Dah nama pun konspirasi kan, sebab kematian tu cuma “alasan” bagi menutup pembunuhan yang dijalankan oleh organisasi yang lebih tinggi. Siapa tahu kan. 

Harap ada la file ni didedahkan dalam Wikileaks kan.
Apa pun, aku harap kedua-dua mangsa dapat keadilan yang sepenuhnya. Apa pandangan korang pula?

Read More.. "Puteri Diana Dan Michael Jackson Sebenarnya Dibunuh? "

Video 18SX:4 Orang Lesbian Kembar Romen Dalam Tandas Sambil Prank Orang (Video+Pic)





Gua tengok pun dah nak terpancut, lu orang tengok  lagi lah boleh pancut, sapa yang mati pucuk tu tak digalakkan tengok, perempuan yang mati putik amatlah digalakkan.


Read More.. "Video 18SX:4 Orang Lesbian Kembar Romen Dalam Tandas Sambil Prank Orang (Video+Pic)"

Cun:Awek Yang Paling Sempoi,Mampukah Anda Memilikinya (Gambar)


sapa tak nak awek macam kat bawah ni, tapi tanya hati dulu, boleh ke aku dapat awek camni, bukan tanya poket.



p.s:bilalah aku nak kawin ni...
Read More.. "Cun:Awek Yang Paling Sempoi,Mampukah Anda Memilikinya (Gambar)"

Cool:Fakta Terbaik Tentang Kemewahan Wilayah Gangnam Di Korea Selatan (6 Gambar)


Lagu "Gangnam Style" yang dinyanyikan oleh "PSY" meledak di seluruh dunia. Namun tak ramai yang tahu bahawa perkataan Gangnam itu sebenarnya merujuk kepada sebuah daerah di Korea Selatan.



Fakta Ringkas Daerah Gangnam:

Gangnam adalah nama daerah atau kawasan di Korea Selatan. Dari segi nama, Gangnam bermaksud bahagian selatan sungai. Gangnam sendiri terletak berdekatan dengan sungai Han.
Daerah ini dikenali sebagai simbol kekayaan dan pendapatan yang melimpah di Korea, sehingga Gangnam menjadi salah satu daerah yang terkenal dengan kehidupan mewah, glamour dan selera fashion yang sangat tinggi.
Boleh dikatakan, Gangnam adalah pusat orang-orang berduit dan kaya-raya, kawasan real estate super mewah dan tempat di mana pelbagai syarikat kelas dunia berdiri (Samsung, Hyundai, dsb).
Jika anda penggemar K-Pop, maka di sinilah berdiri pejabat pengurusan artis yang sangat besar, iyaitu S.M. Entertainment (Super Junior, SNSD, dsb) dan JYP Entertainment (Wonder Girls, 2PM, Miss A, dsb).
Dengan segala kehidupan mewah yang ada di dalamnya, Daerah Gangnam sering disamakan dengan Beverly Hills di Amerika Syarikat.










Kemewahan Dunia dan Pusat Pembedahan Plastik
Sama seperti kawasan mewah lain di seluruh dunia, Gangnam adalah kawasan yang tidak pernah tidur. Bagi para pecinta barang berjenama mewah kelas dunia, Gangnam menawarkan syurga belanja yang tentunya memerlukan anda berduit.

Anda akan dengan mudah menjumpai barang berjenama seperti Gucci, Dolce Gabana, Prada, Giorgio Armani, Banana Republic dan pelbagai fashion line kelas dunia yang lain. Mall terbesar di Seoul juga terletak di Gangnam, iaitu COEX Mall.









Sudah menjadi rahsia umum bahawa warga Korea Selatan terbiasa dengan pembedahan plastik.

Di kawasan inilah anda dapat menikmati kemudahan pembedahan plastik di tangan doktor-doktor terbaik. Gangnam menjadi tempat bagi wanita dan lelaki yang ingin melakukan pelbagai perubahan fisikal melalui pembedahan plastik.



Kritikan Sosial Dalam Gangnam Style

Jika anda membaca memahami erti lirik Gangnam Style, sebenarnya lagu ini adalah kritikan sosial ke atas kemewahan yang ditawarkan di Daerah Gangnam.

Seseorang rela tidak makan demi untuk minum kopi di salah satu restoran Gangnam, kerana menjadi sebahagian dari Gangnam adalah sesuatu yang dianggap sangat hebat.



Walaupun begitu, Gangnam tidak melupakan tradisi Korea Selatan. Di sana terdapat pelbagai kawasan budaya dan seni, misalnya Museum Kimchi, Horim Art Center, Coreana Art & Culture Complex, Kuil Bongeunsa, pelbagai kedai yang menjual barangan khas Korea Selatan, kedai makan yang menyajikan masakan Korea, dan sebagainya.

Jika suatu hari nanti anda mengunjungi Daerah Gangnam, pastikan anda membawa banyak wang. Pastikan juga penampilan anda up-to-date dan mewah, kerana cara anda berpakaian menjadi hal yang sangat sensitif di kawasan Gangnam.



sumber: billyinfo.blogspot.com
Read More.. "Cool:Fakta Terbaik Tentang Kemewahan Wilayah Gangnam Di Korea Selatan (6 Gambar)"