Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Cool:Taman Dalam Tasik Di Australia Yang Hanya Ada Pada Musim Bunga (5 Gambar)


Styria  (Exelroze.info )
Di Austria ada sebuah taman yang berubah menjadi tasik ketika musim panas. Taman itu terletak di dekat tasik Gruner See di Styria, Austria.
Uniknya, kalau jumlah air tasik pada umumnya, akan berkurang jika memasuki musim kemarau. Tapi hal itu tidak berlaku bagi tasik Gruner See ini.

Tasik yang berada di bawah kaki gunung Hochschwab ini mempunyai ketinggian air 1-2 m pada musim sejuk, sedangkan pada musim panas, ketinggian air tasik tersebut meningkat mendadak menjadi 12 m.

Hal ini disebabkan oleh melelehnya salji yang menutupi puncak gunung Hochschwab pada musim bunga. Kemudian salji yang meleleh itu mengalir ke bawah pergunungan yang bermuara pada tasik Gruner See ini.

Akibat peningkatan jumlah air pada tasik Gruner See, taman yang ada di sekitarnya juga ikut terbenam.
Kerana fenomena alam tersebut, tasik ini menjadi tasik yang indah dengan bayangan hijau yang menyegarkan, sehingga menarik perhatian para penyelam dan pelancong.

Selain itu, air tasik ini sangat sejuk sehingga suhu boleh mencapai 4-8 darjah Celcius. Hal ini tentu saja tidak menghairankan, kerana air tasik tersebut berasal dari salji puncak pergunungan Hochschwab yang mencair.

Berikut ini adalah beberapa foto yang diambil oleh para penyelam di tasik unik tersebut.

 
CiriCara bangku taman yang terbenam di dalam Danau Gruner See Inilah Uniknya Taman di Dalam Danau [Foto]
Amusing Planet
CiriCara jalanan taman yang terbenam di danau Gruner See Inilah Uniknya Taman di Dalam Danau [Foto]
Amusing Planet
CiriCara Taman di dalam danau Gruner See Inilah Uniknya Taman di Dalam Danau [Foto]
Amusing Planet
CiriCara Semak semak di taman yang terbenam di danau Gruner See Inilah Uniknya Taman di Dalam Danau [Foto]
Amusing Planet
(yk)
Amusing Planet
Read More.. "Cool:Taman Dalam Tasik Di Australia Yang Hanya Ada Pada Musim Bunga (5 Gambar)"

Cool:Perhimpunan Membantah Filem Menghina Nabi Yang Disertai UMNO Dan Pas (12 Gambar)


Ok lah, korang dah tahukan, dua parti ni memang tak sekepala beb, tapi boleh pulak sekepala dalam hal ni. Biasalah, tak semua orang sekepala. Semua nak memang dengan ideologi diorang, tapi gua respek yang satu ni, diorang bersatu untuk berdemo.Syabas.

Bagi nak protes tentang filem yang menghina Islam , satu perhimpunan diadakan, tapi yang menariknya bila menggabungkan dua kompenen parti besar iaitu BN dan Pas. Perhimpunan dari pihak BN yang diketuai oleh KJ ini memang mencetuskan kontroversi bila KJ bising, kenapa DAP tidak ikut dan mintak DAP keluar dari parti PKR. Tapi apa yang lucunya banyak jugak parti kompenenan dalam BN tidak turut serta.

Perhimpunan ini berlangsung aman dan tidak ada sebarang kekacauan.Tapi yang ralatnya bila ada orang Syiah pun turut serta., baguslah tu. Haha.















































s






kredit: malaysiakini.com
Read More.. "Cool:Perhimpunan Membantah Filem Menghina Nabi Yang Disertai UMNO Dan Pas (12 Gambar)"

WTF:Gambar Lady Gaga Hisap Ganja Ketika Membuat Persembahan (5 Gambar)


Persembahan Lady Gaga di Amsterdam ini dicemuh ramai kerana Lady Gaga menghisap ganja ketika persembahan. Tetapi di Amsterdam, menghisap ganja tidak menyalahi undang-undang.


# 1


# 2


# 3


# 4


# 5
Read More.. "WTF:Gambar Lady Gaga Hisap Ganja Ketika Membuat Persembahan (5 Gambar)"

Cool: 20 Fakta Yang Anda Semua Mungkin Perlu Tahu








1. 83% lelaki yang mati kerana serangan sakit jantung ketika berjimak didapati sedang curang dengan isteri masing-masing


2. 372 orang menggoogle pornografi pada setiap saat


3. Google menjana keuntungan kira-kira $700 sesaat


4. Di Samoa, ianya merupakan satu jenayah apabila terlupa hari lahir isteri anda sendiri


5. Carian kedua paling popular pada laman Yahoo ialah "Google"


6. Jika Wikipedia dikeluarkan dalam bentuk buku, ia akan mengandungi 2.25 juta mukasurat dan memerlukan lebih 123 tahun untuk dibaca


7. Kajian menunjukkan mereka yang berjaga sehingga lewat malam adalah lebih pintar berbanding mereka yang tidur awal dan bangun awal


8. Purata seekor penguin hanya menikmati keinzalan (orgasm) sekali setahun


9. Apabila seekor penguin jantan jatuh cinta dengan penguin betina, ia akan berkelana di seluruh pantai untuk mencari batu kerikil yang sempurna untuk diberikan kepada buah hatinya. Oh, so sweet.


10. Apabila anda melihat bintang, anda sebenarnya melihat masa silam kerana kebanyakan bintang yang kita lihat pada waktu malam telah mati



11. Air telah dikitar semula dengan terlalu banyak kali sehingga segelas air yang anda akan minum mungkin telah diminum oleh orang lain


12. Ejakulasi normal mewakili pemindahan data sebanyak 1587GB dalam masa kira-kira 3 saat


13. Pada zaman Rom kuno, lelaki yang didapati bersalah merogol akan dihukum dengan testikel mereka akan dihancurkan di antara dua batu. Ouch!


14. Ia akan mengambil masa seseorang selama 1700 tahun untuk menonton setiap video yang terdapat di Youtube


15. Jika anda terkentut secara berterusan selama 6 tahun 9 bulan, gas yang dihasilkan cukup untuk menghasilkan tenaga menyamai bom atom



16. Jika anda mempunyai RM1 billion dan membelanjakan RM1000 sehari, ianya akan mengambil masa selama 2740 tahun untuk dihabiskan


17. Brazil tidak mampu untuk menghantar atlet ke Los Angeles pada Sukan Olimpik 1932, penyelesaiannya Brazil memasukkan mereka ke dalam kapal yang penuh dengan kopi dan mengarahkan mereka menjualnya di sepanjang perjalanan


18. Apabila ditanya tentang permintaan terakhir sebelum ditembak mati oleh skuad penembak, pembunuh bernama James W. Rodgers yang disabitkan kesalahan membunuh meminta sehelai jaket kalis peluru.


19. Terdapat satu minit dengan 61 saat setiap dua kali dalam setahun


20. Firaun Tutankhamun mempunyai seorang pengorek hidung sendiri yang dibeli dengan tiga ekor lembu, makanan dan penginapan.


sumber: billyinfo
Read More.. "Cool: 20 Fakta Yang Anda Semua Mungkin Perlu Tahu"

Kasihan:Sandal Ialah Barang Mewah Di Afrika (7 Gambar)


Pernahkah anda terfikir sandal sebagai barangan mewah? Di benua Afrika, sandal dianggap sebagai barang mewah. Disebabkan bukan semua orang mampu membeli sandal, maka mereka mencipta sandal sendiri yang diperbuat daripada tayar terpakai....






Lihatlah diri kita, betapa beruntungnya kita dapat memiliki sandal sendiri.... 
 
Read More.. "Kasihan:Sandal Ialah Barang Mewah Di Afrika (7 Gambar)"

Gempar:Gambar Skandal Seks Bintang K-Pop,Big Bang Tersebar..


seungri big bang sex scandal

Ahli boyband Korea Big Bang iaitu Seungri diterpa skandal seks, dimana setelah foto mirip dirinya dalam keadaan setengah telanjang dan sedang tertidur nyenyak bocor kepada orang ramai.

Majalah mingguan Jepun, Friday, pertama kali memuatkan skandal seks Seungri ini, yang diduga terjadi apabila Big Bang mengadakan Lawatan dunia mereka di Jepun.

Gambar tersebut menunjukkan Seungri sedang tertidur nyenyak di atas katil dalam keadaan setengah telanjang.

Beredarnya foto itu juga disusuli pengakuan seorang wanita yang menyatakan bahawa dirinya berkaitan Seungri, dan berdasarkan yang ditulis majalah Friday, wanita tersebut mengaku dipaksa untuk berhubungan seks secara terus-menerus.

Namun hingga ketika ini kebenaran foto serta pengakuan tersebut belum boleh disahkan, bahkan YG Entertainment juga belum mengeluarkan kenyataan rasmi berkaitan skandal seks tersebut.


Sumber :sini
Read More.. "Gempar:Gambar Skandal Seks Bintang K-Pop,Big Bang Tersebar.."


 

dimuat naik oleh basiir

dimuat naik asal nya dari thepiratebay.org
Editor yang terbaik abad ini >>>>> Sublime Text Editor

>>Pemasangan:
    >Jalankan installer
    >Jalankan Keygen sebagai Administrator/Pentadbir
    >Genaratekan serial number dengan nama korang
    >Salin serail number (Masukkan Username dengan license type)
    >Tekan Patch key dan patch sublime_text.exe
    >Jalankan sublime_text.exe dan tampalkan copied lisence to help>register
    >Ok, berjaya!!

   
   

>>Pasal Virus :
   
walaupun ni bukan saya yang buat keygen, tapi saya gerenti, yang keygen ni selamat, sebab avast pro saya tidak kesan apa2 virus. Banyak anti=virus detect keygen sebagai virus untuk rencatkan aktiviti penyalinan haram, jangan layan sangat. Kalau nak selamat , guna kan keygen dalam sandbox.



        Klik Sini Untuk Download

Tekan skip ad untuk download dan langkau iklan.
       
Read More.. "Editor Kod Hebat:Download Sublime Text 2 build 2217 With Keygen -basiir"


Akibat bengang kerana disaman sebanyak 137 dollar atau RM417 , seorang manusia telah membuat 137 origami babi untuk membayarnya. Kreatif tak? Huhu..

1Paying Traffic Ticket Like a Boss (9 pics)

2Paying Traffic Ticket Like a Boss (9 pics)



3Paying Traffic Ticket Like a Boss (9 pics)

4Paying Traffic Ticket Like a Boss (9 pics)

5Paying Traffic Ticket Like a Boss (9 pics)

6Paying Traffic Ticket Like a Boss (9 pics)

7Paying Traffic Ticket Like a Boss (9 pics)

8Paying Traffic Ticket Like a Boss (9 pics)

Read More.. "Kreatif:Akibat Bengang Disaman,Lelaki Buat 137 Origami BABI = 137 Dollar(9 Gambar)"