Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog cotatua.blogspot.com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)


Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!Pada 18 Februari 2012, lebih dari 50 pasangan muda mengikuti pertandingan berciuman di Hefei, Provinsi Anhui untuk merayakan Hari Valentine. Para peserta amat bersemangat dan bersemangat. Namun, akhirnya banyak peserta yang tersekat kerana lemah dan keletihan.

Pada pertandingan ini, didapati pemenang satu pasangan muda yang berciuman non stop tanpa henti selama 2 jam 43 minit dan berhak membawa pulang cincin berlian 1 karat bernilai 50.000 yuan.

Inilah rakaman lensa pertandingan paling aneh dan menjadi kontroversi di negeri komunis ini:


seorang peserta wanita yang jatuh keletihan akhirnya di bawa ke hospital


Pasangan ini berusaha bersungguh-sungguh menampilkan posisi berciuman yang paling unik dan kreatif


Para peserta pertandingan ciuman paling unik
Oh, lihat, betapa kerasnya mereka berusaha menampilkan performa terbaik


Peserta wanita yang kelelahan tetap berusaha bersungguh-sungguh untuk meneruskan perjuangannya


Salah seorang peserta wanita yang kelelahan dan tumbang

Pasangan ini adalah pemenangnya, namun yang wanita kelihatan amat lelah dan nyaris pengsan

Jangan pernah menyangka berciuman itu sedap walau lama dan diberikan dengan hadiah besar. Inilah buktinya bahawa berciuman tidak selamanya nikmat.

Namun bagi pasangan yang berjaya memenangi cincin berlian 1 carat, semua jerih payahnya dengan pasangannya adalah berbaloi. Yeah, !
sumber
Read More.. "OMG:Pertandingan Bercium Paling Lama Di China Yang Mencetuskan Kontroversi (9 Gambar)"

Lucu:X-Ray Beberapa Objek Yang Tertinggal Dalam Kemaluan (4 Gambar)


Adakalanya orang cuba melakukan hal-hal baru tapi sering yang terjadi tidak seperti yang di bayangkan sebelum ini. Dan selepas itu dia merasa harus pergi berjumpa doktor kerana berlaku kemalangan atas experimennya tersebut.  


Contoh beberapa gambar sinar X di bawah ini, orang INI cuba nak memasukkan benda-benda asing ke dalam tubuhnya dan yang terjadi tidak seperti yang dia bayangkan. Cuba perhatikan dengan teliti benda-benda ini cuba dimasukkan ke dalam tubuh melalui mana? Saya yakin anda semua akan mencari jawapannya

sumber
Read More.. "Lucu:X-Ray Beberapa Objek Yang Tertinggal Dalam Kemaluan (4 Gambar)"

Hot:Nikita Mirzani Paparkan Gambar Puting Payudara (2 Gambar)


Nikita Mirzani semakin berani saja dalam menjelajah keseksian tubuhnya. Belum cukup beberapa gambar beredar, bintang MAMA MINTA DUIT ini kembali memunculkan diri gambar panas terbaru.

Gambar tersebut merupakan gabungan dari dua pose yang dijadikan satu. Dalam gambar yang diposting melalui twitter Minggu malam (26/8) itu, Nikita kelihatan tidur di atas tanah dalam keadaan telanjang.

Dengan pose yang begitu sensual, Nikita memperlihatkan bahagian (maaf) puting dada yang sengaja ditutupi dengan daun kering.
Pada berita sebelum ini Nikita dan Sharena sempat terlibat perang di twitter. Kedua-duanya saling memburukkan satu sama lain.

Semasa dihubungi oleh blogger, dengan santai Nikita menjawab: "Baiklah kalau () betul. Orang yang tak berpendidikan, memang macam itu mulutnya."

Ternyata diketahui kemudian gambar tersebut bukanlah milik Nikita, namun milik Rihanna dari video klip musik Where Have You Been. Hal ini pun diakui oleh gadis berambut panjang ini.


p/s: kita berdua kena tipu.. hehehehe

sumber
Read More.. "Hot:Nikita Mirzani Paparkan Gambar Puting Payudara (2 Gambar)"