Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Bilangan Pelajar Sekolah Tengok "Blue" Dalam Henset Meningkat


Ibu bapa diingatkan supaya mengawasi anak mereka dalam mengguna telefon bimbit pintar selepas kajian terbaru menunjukkan sebahagian besar mereka menggunakannya untuk mengakses gambar dan video lucah.


Hanya 13 peratus pelajar itu dilengkapi dengan ciri pengawasan pada telefon masing-masing, menurut laporan yang dikeluarkan semalam.

Angka itu jauh berbanding dengan yang dipasang pada komputer dan komputer riba di rumah sementara 84 peratus komputer kanak-kanak mempunyai perisian anti-virus.

Kajian itu yang dilakukan oleh YouGov menyelidik tingkah laku web telefon bimbit pelajar berusia lapan hingga 15 tahun.

Ia mendapati, seorang daripada lima atau 21 peratus pelajar sekolah pernah mengakses laman web tidak sesuai menerusi telefon bimbit mereka, meningkat sepertiga di kalangan mereka yang berusia 14 hingga 15 tahun.

Sama ada mereka tidak sengaja menemui laman web yang tidak sesuai itu, ramai pelajar dikatakan membaca atau melihat perkara yang mereka tahu hanya untuk orang dewasa.

Kajian itu juga menunjukkan ramai pelajar turut mengaku berdepan dengan tindakan ibu bapa dan guru mereka kerana mengakses laman web yang sepatutnya mereka tidak layari menerusi telefon bimbit mereka.

 sumber: billy info
Read More.. "Bilangan Pelajar Sekolah Tengok "Blue" Dalam Henset Meningkat"

Bodoh:Trend Buat Gigi Berselerak Di Jepun (4 Gambar)



Banyak orang ingin memiliki gigi yang cantik dan tersusun rapi, bahkan remaja ramai beria untuk mewujudkan impian ini remaja di malaysia tidak kurang yang rela mengeluarkan wang yang tidak sedikit untuk memasang kawat gigi.

Namun nampaknya hal ini tidak berlaku di jepun Di Tokyo, kini gigi berselerak tengah menjadi trend. Banyak salon kini memasang papan nama: pakar membuat gigi hodoh.

Dikenal dengan istilah tsuke yaeba, salon khusus gigi berselerak ramai dikunjungi anak-anak muda Jepun. Bahkan, pelancong dari luar negeri turut jadi pelanggan. Harga menukar gigi ini lumayan tetapi mampu , dengan beberapa siri prosedur bedah kosmetik dan plastik sederhana.

Caranya, gigi-geligi yang tertata rapi semua dibuat kesan bengkok. Tersangat ramainya peminat, sebuah klinik di Ginza bahkan khusus membekalkan gigi bengkok palsu untuk mereka yang ingin mengikuti tren.

Dental Salon Plaisir, yang mengkhususkan diri melayani pesakit yang ingin giginya tampil bengkok, menyiapkan aneka model gigi tak bagus sesuai keinginan pelanggan.

Kadar tsuke-yaeba sekitar ¥ 30.000 (setara US $ 390). Pelanggan akan menjalani prosedur singkat di mana doktor gigi akan menempelkan gigi palsu yang bengkok dengan gam. Warna gigi disesuaikan dengan warna gigi yang asal.

Trend ini dijawab pakar gigi ternama Jepun, Masaru Iwatsuki, sebagai "idea gila". "Gigi mempunyai lubang untuk membiarkan oksigen masuk. Menutupi mereka adalah buruk bagi kesihatan gigi," katanya. ia menyebut trend ini sebagai "bodoh".







sumber
Read More.. "Bodoh:Trend Buat Gigi Berselerak Di Jepun (4 Gambar)"

Lucu:Gambar Orang Asia Yang Janggal Dan Pelik (13 Gambar)


# 7funny asian photos 13


lagi gambar asian yang janggal dan pelik,rasanya dah berpuluh kali admin post, jom kita layan lagi..

# 1funny asian photos 01



# 2funny asian photos 02



# 3funny asian photos 03



# 4funny asian photos 04



# 5funny asian photos 05



# 6funny asian photos 06



# 7



# 8funny asian photos 14



# 9funny asian photos 15
# 10funny asian photos 19



# 11funny asian photos 16



# 12funny asian photos 17



# 13funny asian photos 18
Read More.. "Lucu:Gambar Orang Asia Yang Janggal Dan Pelik (13 Gambar)"

OMG:Cara Budak Ini Nak Dapat Perhatian Gadis-Gadis (2 Gambar NSF Men)



Susah sangat nak pikit perempuan, tetapi budak ini ada cara yang mujarab untuk mendapat perhatian, susah , tetapi berbaloi, tapi ada ke yang berani nak buat ke Malaysia, budak ni tinggal kat Britain.

# 1

# 2
Read More.. "OMG:Cara Budak Ini Nak Dapat Perhatian Gadis-Gadis (2 Gambar NSF Men)"

Awesome:Sebab Kenapa Aku "Menyesal" Berpisah Dengan "Ex" Aku Yang Gemuk (19 Gambar)



Perempuan bernama Tatyana Rybakova dari Russia ini mempunyai berat yang melebihi ketika berusia 14 tahun seberat 105 kg . Perempuan ini mencuba diet yang ekstrem supaya dia boleh menjadi kurus.

Pada waktu yang tertentu, dia hanya makan apple, yogurt dan tidak makan buah, dia juga makan makanan yang hanya mengandungi karbohidrat. sekarang ini, Tatyana mampu gembira hasil dari diet ekstremnya.

Jadi sesiapa yang ada awek gemuk tu , jangan lah underestimate dia, dan tinggalkan, mungkin anda akan menyesal suatu hari nanti!

# 1russian girl amazing weight loss 1



# 2russian girl amazing weight loss 2



# 3russian girl amazing weight loss 3



# 4russian girl amazing weight loss 4



# 5russian girl amazing weight loss 5



# 6russian girl amazing weight loss 6
# 7russian girl amazing weight loss 0


Dia belajar sederhanakan pemakanan berdasarkan index pemakanan produk, dia makan makanan yang hanya ada protein tetapi tidak menggemukkan, dia pun banyak berenang dan excercise.


# 8russian girl amazing weight loss 7



# 9russian girl amazing weight loss 8



# 10russian girl amazing weight loss 9



# 11russian girl amazing weight loss


Eventually Tatyana lost the incredible 51 kg (112 lbs) in just a couple of years and is very happy with the way she looks now.



# 12russian girl amazing weight loss 10



# 13russian girl amazing weight loss 11



# 14russian girl amazing weight loss 12



# 15russian girl amazing weight loss 13



# 16russian girl amazing weight loss 14



# 17russian girl amazing weight loss 15



# 18russian girl amazing weight loss 16



# 19russian girl amazing weight loss 17
Read More.. "Awesome:Sebab Kenapa Aku "Menyesal" Berpisah Dengan "Ex" Aku Yang Gemuk (19 Gambar)"

Cool:Tekan tubi Terbaik Dari Ladang Ba*aK A*u (Gambar)


 1500 844


Perasan tak, yang dia hanya ada satu kaki je..
Read More.. "Cool:Tekan tubi Terbaik Dari Ladang Ba*aK A*u (Gambar)"

Kreatif:Cara Untuk Buat TV Biasa Jadi TV Flat Screen (2 Gambar)


Admin cuma nak bagi satu tutorial untuk buat kan tv flat screen cara paling senang, cepat ..

caranya ada kata bawah ni, tapi korang kena tengok dulu gambar kejayaan untuk buat tv flat  ni..




Jangan terkejut dulu!!, sebab korang kena tengok dulu gambar yang seterusnya untuk lebih afdhal.



















sumber :here
Read More.. "Kreatif:Cara Untuk Buat TV Biasa Jadi TV Flat Screen (2 Gambar)"

Fail:Ibu-Bapa Yang Gagal Menjaga Anak-Anak Mereka (15 Gambar)





Anak-anak merupakan anugerah dari tuha, gambar - gambar di bawah ini ialah akibat dari kegagalan orang tua, ..



















Read More.. "Fail:Ibu-Bapa Yang Gagal Menjaga Anak-Anak Mereka (15 Gambar)"