Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Gaya Daring Girl Friend dan Boy Friend Di Stesen MRT


Read More.. "Gaya Daring Girl Friend dan Boy Friend Di Stesen MRT"

(Video)Wanita Disumpah Menjadi Batu?




Nak dikatakan pelik, tidaklah terlalu pelik. Mungkin juga boleh dikatakan sebagai misteri.
Satu video yang dimuat naik ke laman You Tube berjudul ‘Sumpahan jadi batu di mamah tanah PALOH ?’ semakin menjadi bualan di kalangan pengunjung laman tersebut.

Video berkenaan menceritakan tentang kononnya seorang wanita yang telah curang terhadap suaminya disumpah menjadi batu di dalam sebuah ladang kelapa sawit di Paloh, Johor.
Wanita itu dikatakan telah ‘ditukarkan’ menjadi batu ketika sedang asyik memadu asmara bersama teman lelakinya.

Persoalan yang semakin menjadi tanda tanya kepada umum ialah, benarkah kejadian sumpahan itu sememangnya berlaku?
Mengapa hanya wanita itu sahaja yang disumpah, bagaimana dengan pasangannya?
Melihatkan isi video tersebut, batu itu memang melihatkan bentuk badan seorang wanita yang sedang berbogel, lengkap dengan rambut yang panjang.

Mendengarkan penceritaan dari lelaki yang menjadi ‘voice over’ dalam video itu seperti kurang jelas tentang maklumat yang ingin disampaikan.

Boleh sahaja cerita itu diada-adakan atau batu itu hanyalah ukiran semata-mata. Apa-apa pun, kebenaran tentang ‘misteri’ sumpahan batu itu hanya penduduk di sekitar kawasan itu sahaja yang tahu.Selebihnya, kita jangan mudah untuk membuat cerita tanpa sebarang usul periksa terlebih dahulu. Wallahualam.





sumber
Read More.. "(Video)Wanita Disumpah Menjadi Batu?"

Ngeri:Klon Manusia Yang Tidak Menjadi (4 Gambar)



Klon manusia ialah melanggar fitrah, sesungguhnya manusia itu unik, hanya tuhan saja yang boleh cipta.Inilah yang terjadi bila manusia gila kuasa nak melawan tuhan, maka diorang pun cipta klon-klon manusia yang telah dihasilkan, tetapi apa yang terjadi ialah sebaliknya.












Read More.. "Ngeri:Klon Manusia Yang Tidak Menjadi (4 Gambar)"

WTF:Gadis Hina Islam Secara Terang-Terangan Di Twitter (4 Gambar)




Pergh,,,, gadis ni memang cari pasal dengan umat islam.Dari rasul sampailah ke azan di kutuknya.





Bila dah satu dunia kecoh, baru dia kata yang dia kena hack. Selamat dia ni orang Indon, kalau orang Malaysia, memang dah lama kena...

Dekat Malaysia pun ada lah 2 , 3orang yang selalu dok sindir Islam, tak dapat tak apa, kalau dapat tahu la nak dikerjakan.


sumber:SINI

Read More.. "WTF:Gadis Hina Islam Secara Terang-Terangan Di Twitter (4 Gambar)"

OMG:Body Terbaru Artis Ammar Alfian (3 Gambar)



Siapa tidak kenal Gambar Ammar Alfian Aziz, pelakon lelaki Drama Tari Tirana. Juga dikenali sebagai boyfriend kepada heroin Aduhai Saleha aka puteri sarah liyana. Masa ceritaTari Tirana suatu ketika dulu pun sudah nampak bodynya yang best, ini gambar terbaru yang sure ramai yang tertawan:
SUMBER
Read More.. "OMG:Body Terbaru Artis Ammar Alfian (3 Gambar)"

OMG:Baju Sharon Stone Yang Sangat Jarang Sehingga Menampakkan Tuut



Sharon Stone, 54, telah dilihat membawa anak bongsunya bersiar-siar di kota Paris.

Ketika malam tiba, beliau berseorang dengan hanya mengenakan pakai hitam yang amat jarang hingga menampakkan separuh payudaranya.

Bintang filem The Basic Instict itu menjadi perhatian apabila beliau tiba di majlis amfAR Inspiration dengan hanya memakai pakai yang amat ringkas dan jarang hingga menampakkan asetnya akibat tidak memakai coli.

Pemakaian ringkas Sharon itu berbaloi, mungkin untuk membuktikan tubuhnya itu masih lagi mantap walaupun melangkau usia 54 tahun!




sourc
Read More.. "OMG:Baju Sharon Stone Yang Sangat Jarang Sehingga Menampakkan Tuut"

Hot:Cerita Pondan Di Kedah Yang Susah Ditangkap (Pondan Must Read)



Cerita pondan tak berkesudahan




Ini cerita kisah benar dan pengalaman yang Abg hadapi ketika berada di situasi yang genting, gembira dan mungkin juga sedih. Watak dan cerita adalah benar, hanya nama saja yang akan Abg tukar untuk mengelakkan aib pada seseorang.



Artikel kali ini Abg nak ceritakan pengalaman Abg semasa mengikut kawan Abg mengunjung dan melepak di kampung Pondan. Lubuk Pondan tersohor dan tertua di Alor Setar.


Kalau anda orang Alor Setar, anda mesti tahu dimana Limbong Kapal, berdekatan dengan Stesen KTM, Alor Setar. Di semak-semak hutan sana wujud satu kampung yang meriahnya hanya pada waktu malam. Waktu operasinya dalam lingkungan 12 tengah malam hingga ke pagi. Jalan masuk ke kampung ini amat sempit dan muat-muat satu kereta sahaja.




Nama kampung ini Abg dah lupa, tapi hanya ada sebuah kampung dikawasan ni, rumahnya pun tak banyak. Penghuninya kebanyakkannya pondan. Siang kerja lain, malam part-time jual ‘belakang’.

Bila kita sampai saja di kampung tu pada waktu malam, kita akan nampak bersepah-sepah pondan dikiri dan kanan jalan masuk sambil kontrol-kontrol cun. Nak yang gaya macam mana, hindustan ka? Barat ka? Seksi gila ka? semua ada.



Selalunya anak-anak muda akan lepak digerai minuman dikampung tersebut dahulu sebelum melanggan pondan-pondan yang ada untuk puaskan nafsu mereka. Abg berkesempatan mengunjung ke kawasan ini disebabkan kawan Abg ni seorang tokan (pengedar dadah) Ais (syabu).





Pondan-pondan ni sebelum mulakan kerja jual belakang, diorang layan ais dulu. Bila dah ‘kick’ baru diorang semangat nak kerja ‘keras’. Tempat tapak ‘projek’ pula, tak jauh, masing-masing ada pondok kecil untuk pelanggan. Servisnya dari urut hingga ke sedut.Pernah Abg terserempak dengan seorang pelanggan yang sedang membalun pondan hanya ditepi sebalik pokok. Sekali tengok nak termuntah pun ada. Apanya tidak, pondannya tua kerepot, yang balun pun tua juga. Sedang balun, yang bawah pun tergantung-gantung, macam mana la orang-orang macam ni boleh ada nafsu sesama sendiri. Masyallah.. Nauzubillah..




Pelanggan yang datang pula terdiri dari pelbagai jenis. Tua ada, muda ada, sedang-sedang pun ada, tak kira usia. Semuanya datang melanggan untuk puaskan nafsu songsang mereka kepada pondan-pondan ni. Tak susah nak minta servis pondan ni. Bayaran pun tak la mahal sangat, dalam rm30 hingga ke rm60 saja.

Kampung pondan di Limbong Kapal ni ada penjaganya, digelar Tok Yeh. Tok Yeh seorang samseng melayu yang berpengaruh. Anak buah pun ramai, malah dia sendiri pun memang kaki layan belakang. Siapa berani buat kacau, Tok Yeh ni la yang akan menyusul keluar dulu. Itu samseng. Kabel lindungan dari Polis pun ada. Kiranya orang dalam jadi kabel untuk mengelakkan tangkapan bila ada serbuan (operasi).


Abg pernah mengikuti operasi pihak Polis dan jabatan agama Islam Kedah, buat serbuan keatas kampung ini, operasi itu gagal, disebabkan ada orang ‘dalam’ yang membocorkan tentang operasi tersebut. Dapat tangkap hanya 3 atau 4 orang, itu pun pondan luar yang datang mencari makan di sini.Kiranya kewujudan kampung pondan Limbung Kapal di Alor Setar ni memang bukan asing lagi bagi penduduk Alor Setar, cuma kedudukannya agak terasing dan sedikit terpencil sebab itu orang buat-buat tak kisah.




Yang dok jadi pondan-pondan ni, bukannya kerja calang-calang, ada kerja cikgu, kerja butik, kerja jurutera pun ada. Malah ada seorang tu, cikgu disebuah sekolah Agama, siang Ustaz, malam jadi pondan. Tah la apa nak jadi dengan masyarakat disana. Mungkin kerja siang untuk cari makan, kerja malam sekadar lepas nafsu sendiri.

Sepatutnya gejala seperti ini patut dibanteras dengan segera. Kewujudan kampung-kampung seperti ini walaupun terpencil, tapi ia sedikit sebanyak merosakkan akhlak masyarakat setempat. Pihak berkuasa patut bertindak tegas keatas orang-orang ini, supaya mereka tidak lagi lakukan perkara terkutuk seperti itu.




Tempat kampung pondan ni bukan hanya untuk melanggan pondan, malah pengedar dadah juga berkeliaran membuat duit disini. Malah ada pondan dijadikan ‘pusher’ untuk menjual dadah. ‘Main’ dapat, dadah pun dapat. Cerita pasal dadah, Abg ingat kita sambung tulisan abg pada masa akan datang. Banyak lagi pendedahan kisah benar mengenai pengalaman Abg sewaktu zaman gelap, zaman jahilliah dulu la katakan.




source
Read More.. "Hot:Cerita Pondan Di Kedah Yang Susah Ditangkap (Pondan Must Read)"

Gila:Awek Yang Paling Terbanyak Menyimpan Kasut (5 Gambar)




Kasut memang penting, tapi awek ni terlalu banyak kasut yang dimilikinya, mesti penyimpan tegar ni. Tak pun kumpul kasut reject. Tak pun owner kilang kasut.














Read More.. "Gila:Awek Yang Paling Terbanyak Menyimpan Kasut (5 Gambar)"

OMG:Apa Yang Lelaki Ni Buat Pada Perempuan Tu?


Read More.. "OMG:Apa Yang Lelaki Ni Buat Pada Perempuan Tu?"

Gila:Paris Hilton Serang Wartawan Dan Tunjuk Aksi Buka Skirt (3 Gambar Censored)



Paris Hilton mengamuk la tu, biasa la, tak tahan dengan paparazzi, gambar di bawah dicensored, atas sebab-sebab yang tak dapat nak dielakkan.







Read More.. "Gila:Paris Hilton Serang Wartawan Dan Tunjuk Aksi Buka Skirt (3 Gambar Censored)"

Boleh dimuat dimana-mana, rasanya itu bukan satu perkataan yang tepat untuk bento pad ini, tetapi melihatkan fungsinya yang banyak dan boleh bersambung dengan banyak peralatan. Admin boleh katakaan yang benda ni cool habis!.





2







3



4



5



6



7



8



9



10



11



12



13



14



15



16



17



18



19



20



21



22



23



24



25



26



27



28



29



30



31

Source
Read More.. "Cool:Bento Pad, Rekaan Masa Hadapan Yang Boleh Bersambung Dengan Peralatan Lain (31 Gambar)"