Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Serius:Patung Barbie Orang Putih (10 Gambar)




Orang putih kadang-kadang nak juga jadi Barbie Dol.. , awek yang bernama KotaKoti atau dikenali juga sebagai Dakota Rose ini ialah gadis berusia 16 tahun yang menyerupai patung Barbie. Semua blog , video tentang makeup ,hair style dia mendapat tarikan , terutamanya dari China, Vietnam , Jepun , Korea, dan Saudi Arabia.  Kalau korang nak cari video dia, korang boleh la pergi website dia, kotakoti.com

# 1a real life barbie Kotakoti 01



# 2a real life barbie Kotakoti 010



# 3a real life barbie Kotakoti 011



# 4a real life barbie Kotakoti 02



# 5a real life barbie Kotakoti 04



# 6a real life barbie Kotakoti 05



# 7a real life barbie Kotakoti 06



# 8a real life barbie Kotakoti 07



# 9a real life barbie Kotakoti 08



# 10a real life barbie Kotakoti 09

Budak perempuan Barbie Doll ini boleh bercakap dalam bahasa Jepun dengan baik.



at
Read More.. "Serius:Patung Barbie Orang Putih (10 Gambar)"

Kreatif:Tentera Pakistan Reka Ipad Jenama Sendiri Dalam Kompleks Tentera (3 Gambar)



Dalam satu kompleks tentera udara,seorang tentera membuat satu ipad buatan nya sendiri. 


Pengeluran komputer itu melibatkan kerjasama jurutera-jurutera Pakistan dan perkakasan komputer. Jurutera-jurutera penerbangan memasang komputer tablet iPad versi tempatan itu, PACPAD 1 di sebuah pangkalan tentera udara di Kamra, utara Pakistan.


Fakta Ringkas:
  • Komputer itu menggunakan satu sistem yang dihasilkan Google, Android 2.3 secara percuma.
  • Pada harga AS$200 (RM607.79), PACPAD 1 murah lebih separuh harga daripada komputer Apple atau Samsung dan komputer tablet keluaran China di pasaran.
  • Nama singkatan PAC adalah merujuk kepada Kompleks Aeronautikal Pakistan.
  • Hanya beberapa ratus produk itu telah dibuat setakat ini walaupun kumpulan baru komputer tersebut akan disiapkan dalam tempoh tiga bulan lagi.




Kredit
Read More.. "Kreatif:Tentera Pakistan Reka Ipad Jenama Sendiri Dalam Kompleks Tentera (3 Gambar)"

Cool:Motorsikal Pun Bukan Kereta Pun Bukan , Tetapi Nampak Stylo (6 Gambar)



Untuk korang yang suka naik motor yang berkelajuan tinggi, kenderaan ini mungkin sesuai untuk anda, ianya kereta pun bukan, motorsikal pun bukan. tapi laju nya . perghhhh.



Info Ringkas:
  • Kenderaan ciptaan Lit Motors, syarikat automotif yang berpangkalan di San Francisco, motosikal dua penunggang yang bertutup sepenuhnya menggunakan sistem penstabilan gyroscopic bagi membolehkannya kekal tegak meskipun ketika tidak bergerak. 
  • Motosikal masa depan itu bukan saja membolehkan penunggangnya selesa dan mengelak basah akibat hujan, tetapi juga selamat kerana ia tidak akan terbalik apabila terbabit dalam pelanggaran.
  • Namun, harganya tidak murah - RM75,000 sebelum turun kepada kira-kira RM50,000 apabila pengeluaran meningkat.
  • Ia turut dilengkapi dengan seluruh kelengkapan kereta seperti tempat duduk lekuk, stering, papan pemuka, kawalan cuaca, sistem bunyi, tali pinggang keledar dan beg udara.






Seorang jurucakap Lit Motors berkata, ramai orang telah berusaha mencipta sesuatu yang serupa dengan motosikal itu pada masa lalu tetapi tidak seorangpun yang berjaya.

Beliau berkata: “Belum ada kenderaan di jalan raya yang menggunakan sistem gyro pada masa ini. Ada cubaan sebelum ini tetapi tidak ada yang berjaya seperti kami.

“Bayangkan seorang kanak-kanak bermain gasing. Selagi ia berpusing, ia akan kekal tegak dengan sendirinya. Sama juga dengan kenderaan ini, selagi gyro itu berpusing, C-1 itu akan terus menegak. Ia adalah yang pertama seumpamanya. C-1 ialah kenderaan kelas baru, bukan kereta dan bukan motosikal.

“Kami gabungkan kecekapan, ketangkasan, bersaiz kecil dan keseronokan sebuah motosikal dengan kestabilan, kemudahan dan yang paling penting, keselamatan sebuah kereta.

“Peningkatan dari segi ketangkasan dan saiz yang lebih kecil berbanding sebuah kereta bermakna banyak kemalangan boleh dielakkan. Daripada memakai topi keledar, pemandu boleh memakai pakaian biasa. Dia akan sentiasa selamat.”

“Kami menjangka ia akan mencetuskan revolusi dan mendapat sambutan hangat,” kata jurucakap berkenaan.

“Kami mencipta kenderaan bandar yang sempurna. Ia menggunakan kuasa elektrik sepenuhnya. Ia tidak akan menyumbangkan kepada pencemaran udara,” kata jurucakap itu.







sumber: here
Read More.. "Cool:Motorsikal Pun Bukan Kereta Pun Bukan , Tetapi Nampak Stylo (6 Gambar)"

Cool:Cara Mudah Untuk Ibu-Bapa Mengajar Anak Mengeja Di Zaman Ini



Kalau dulu kita hanya memakai huruf yang  biasa kita pakai seperti B untuk Badak, Z untuk Zip, tapi sekarang ni dah tak relevan, kanak-kanak lagi mudah diajar rasanya jika menggunakan kosa kata berteknologi tinggi. cewwwaahhhh..




source: here
Read More.. "Cool:Cara Mudah Untuk Ibu-Bapa Mengajar Anak Mengeja Di Zaman Ini"

Cun:7 Awek Paling Hot Di Filiphina (7pic)


Awek Filiphina ini jarang kita ambil tahu, apa yang popular ialah awek dari Korea atau Amerika. Mari kita ambil tahu sikit awek paling cun di Filiphina .

1. Angelica Panganiban


2. Jackie Rice


3. Anne Curtis


4. Marian Rivera


5. Katrina Halili


6. Pamela Bianca Manalo


7. Christine Reyes


kredit
Read More.. "Cun:7 Awek Paling Hot Di Filiphina (7pic)"

Cool:Rumah Mini Dari Daging Sosej (13 Gambar)


# 1


Pernah tak korang terpikir nak buat benda mini dari daging.Tak ada resipi untuk buat benda ni, tapi kalau korang scroll down korang nampak jugak nanti.

# 2
# 3
# 4
# 5
# 6
# 7
# 8
# 9
# 10
# 11
# 12
# 13
Read More.. "Cool:Rumah Mini Dari Daging Sosej (13 Gambar)"


Kampung Dinh Bang , di utara Vietnam, ada beribu tikus yang disembelih dan dijual pada harga lebih kurang 35,000 Vietnam Dollar sekilo. Untuk membeli daging tikus, pelanggan mestilah menempah beberapa hari lebih awal. Daging tikus ini boleh diproses kepada beberapa jenis makanan , seperti , daging lembu tiruan, di bakar, dibekukan dan pelbagai lagi. Apa yang paling jadi kegemaran orang Vietnam ini ialah daging tiruan anjing dengan roti.

Seperti yang korang boleht tengok dekat gambar bawah ni, daging tikus ini dijual secara meluas dan haram di sekitar Vietnam. Ini menunjukkan orang Vietnam memang banyak memakannya.


 # 1rat meat in VN

 # 2rat meat in VN
 # 3rat meat in VN


Korang kena tengok video kat bawah ni, diorang tunjuk macamana diorang enjoy masa tangkap tikus tersebut, macamanan diorang bersihkan dan masak tikus tu. Pelbagai lapisan masyarakat makan tikus tersebut , dari orang tua sampailah kepada budak-budak. 

video:





at

Read More.. "[Video]Serius:Orang Vietnam Tunjuk Cara Melapah Daging Tikus ,Masak Dan Memburu ( 3 Gambar)"

Cool:Orang Sebenar Seperti Carl Dalam Cerita Animasi 'UP' (2 Gambar)


Minat kartun animasi? Korang mesti kenal watak ni, adakah ini semua kebetulan?


Versi pertama



Versi no . 2
Read More.. "Cool:Orang Sebenar Seperti Carl Dalam Cerita Animasi 'UP' (2 Gambar)"

OMG:Bermacam-Macam Ular Dengan Pelbagai Warna Pelangi (12 Gambar)




wow., ular-ular ini memang cantik dan menakjubkan. Ular ni korang tak pernah nampak atau jarang nampak termasuklah ular yang berwarna merah jambu kat bawah ni.


# 1asiantown.net


Dah 100 tahun ular pink yang duduk di Madagaskar ini dijumpai. Menurut Love Science, ular yang seperti cacing ini susah nak dijumpai sebab dia suka elakkan dari terkena cahaya. Ular buta ini hanya makan serangga sahaja.

# 2asiantown.net


 # 3asiantown.net


# 4asiantown.net


# 5asiantown.net


# 6asiantown.net


# 7asiantown.net


# 8asiantown.net


# 9asiantown.net


# 10asiantown.net


# 11asiantown.net


# 12asiantown.net

source:at
Read More.. "OMG:Bermacam-Macam Ular Dengan Pelbagai Warna Pelangi (12 Gambar)"