Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog cotatua.blogspot.com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)


Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Sadis:Taman Tema "Buruk" Di Korea Utara Yang Masih Beroperasi (12 Gambar)

Sedih , inilah theme park di Korea Utara yang serba-serbi kurang, maklumlah, ia peninggalan komunis. 
 

Cuba anda bayangkan, taman tema ini dapat bertahan sampai sekarang , walaupun dengan bilangan pelawat yang semakin sedikit dan peralatan yang lama ada disini.Dengan suasana yang lengang ,bahaya dan tidak terurus, ianya pasti membahayakan nyawa para pengunjung.

Li
sumber:billy
Read More.. "Sadis:Taman Tema "Buruk" Di Korea Utara Yang Masih Beroperasi (12 Gambar)"

OMG: Bayi Bermata 4 Dan Bermuka 2 Dilahirkan Di India (5 Gambar)New Delhi dikejutkan oleh seorang bayi yang ada 2 muka dan 4 mata. Lali, nama diberikan, dilahirkan oleh seorang wanita yang tinggal di daerah ultar Pradesh, sekitar 50 km dari Utara New Delhi.

Bayi yang dianggap satu keajaiban itu disambut istimewa oleh keluarga, mereka mengatakan dia ialah kelahiran semula tuhan mereka iaitu Bentara Ganesha.

Disebabkan kelahirannya yang tidak biasa itu, doktor masih memikirkan tentang pemakanan yang akan diambil oleh bayi ini, adakah dia dapat makan dengan sempurna seperti bayi -bayi yang lain.sumber: billy
Read More.. "OMG: Bayi Bermata 4 Dan Bermuka 2 Dilahirkan Di India (5 Gambar)"

Semoga kita lepas tengok gambar ini, kita makin sedar yang dunia ini sudah hampir ke penghujungnya.

Bila korang tengok kat atas ni,pada tahun 1972  bumi masih lagi kelihatan segar, tak terusik dan indah dipandang. 
Dibawah ini ialah gambar yang diambil oleh Apollo 17 baru-baru ini ketika landing di bulan.p/s:mari kita kitar semula , selamatkan bumi tercinta T.T

sumber
Read More.. "Info:Gambar Rasmi Bentuk Geografi Bumi Dari NASA , Bumi Kelihatan Berbeza (2 Gambar)"

Glamour:Anak Bill Gates Cun Yang Berusia 13 Tahun (3 Gambar)

Jennifer Katharine Gates (lahir tahun 1996)
Wow, lahir pada tahun 1996, maksudnya dia ni, baru umur 13 tahun. Muka dah nampak matang. Semestinya genius!.

sumber
Read More.. "Glamour:Anak Bill Gates Cun Yang Berusia 13 Tahun (3 Gambar)"

Cute:Ira Brown,2 Tahun Sudah Jadi Model (9 Gambar)


Budak bernama Ira Brown dan baru berumur 2 tahun, namun dia sudah menjadi model yang sangat terkenal di Amerika, bahkan orang tuanya sudah menandatangani kontrak dengan penerbit-penerbit baju budak yang terkenal


Ira Brown sangat manis dan mirip dengan boneka, menurut orang tuanya tidak ada paksaan  ira Brown untuk menjadi model karena Ira Brown sangat suka  berpose didepan kamera dan mengikuti peragaan pakaian anak anak.

Tapi , kalau dah umur 2 tahun pun pakai make-up , tak ke rosak kulit?


 
sumber:this
Read More.. "Cute:Ira Brown,2 Tahun Sudah Jadi Model (9 Gambar)"

Kejadian yang berlaku ketika mereka hendak meninggalkan Restoran Beppi ini memang mengundang cemburu di hati peminatnya. Manakan tidak, Rihanna dipandu oleh bodyguardnya untuk ke kereta dengan memegang payudaranya.


# 2
# 3


Read More.. "Serius:Bodyguard Rihanna Memegang Payudara Rihanna Ketika Keluar Dari Restoran (7 Photos)"

Glamour:Ratu Sexy Dari Korea Modellling Di Hong Kong (9 Gambar)


0305hyorin01 jpg

Min Hyo Rin yang merupakan seorang pelakon dan model Korea bekerja untuk Syarikat Model Lady Dior . Dia sering dilihat muncul di Majalah Marie Clare  Korea.

# 1# 20305hyorin02 jpg# 30305hyorin03 jpg# 40305hyorin04 jpg# 50305hyorin05 jpg# 60305hyorin06 jpg# 70305hyorin07 jpg# 80305hyorin08 jpg# 90305hyorin09 jpg
Read More.. "Glamour:Ratu Sexy Dari Korea Modellling Di Hong Kong (9 Gambar)"

Kreatif:Seni Lukis Guna Payudara (8 Gambar)


 
Karya-karya seni di bawah ini dihasilkan oleh seorang pelukis, Kira Ayn Varszegi yang mempunyai cara yang agak luar biasa untuk menghasilkan setiap lukisannyaBeliau menggunakan puting payudaranya sendiri sebagai berus yang dicalitkan dengan cat untuk melukis. Berikut ialah beberapa karya seni yang 'sangat menarik' yang dihasilkan oleh beliau.
 


 
 
 
thx:sini
Read More.. "Kreatif:Seni Lukis Guna Payudara (8 Gambar)"


 

Amaran:Video di bawah dan cerita di bawah amat sedih. Sediakan tisu berhampiran anda.

Pada 24 Ogos, 2009, Janet Liang didiagnosis menghadapi leukemia lymphoblastic akut sambil menamatkan ijazah sarjana muda dalam Kajian Pembangunan Antarabangsa dan Pendidikan. Seorang wanita yang penyayang dan berdedikasi u di UCLA, dia adalah pelajar yang sihat, rajin, dan amat bersemangat .Malangnya dia yang menjadi mangsa kanser darah ini ketika berusia hanya 22 tahun. Bergegas ke Ronald Reagan UCLA Medical Center sebaik selepas didiagnosis yang dia menghadapai kanser, dia hanya baru-baru ini selesai fasa induksi rawatan kemoterapi, yang sering dikatakan sukar bagi pesakit untuk bertahan. Kini, dia berhadapan dengan tugas yang amat berat untuk mencari penderma sumsum tulang, ia menjadi sukara selepas doktor mendedahkan bahawa adik-beradik saudara dan satu-satunya adiknya tidak sepadan dengan beliau.

 

Janet mahu dapat memenuhi impiannya untuk menjadi seorang guru sepenuh masa. Beliau amat komited untuk menangani isu-isu keadilan sosial dalam pendidikan pelbagai budaya dan merapatkan jurang pencapaian pendidikan yang telus di sekolah-sekolah hari ini. Bagaimanapun, beliau lucu pada waktu yang tidak diduga: gadis ini tidak serius kerana dia seolah-olah suka dan gembira dalam kegembiraan kecil hidup dengan gelak ketawa . Kemanusiaan dalam dirinya yang bercita-cita membantu dalam usaha-usaha bantuan di dunia membangun, dia sentiasa bimbang dan menjaga orang lain sebelum memikirkan tentang dirinya. Tetapi sekarang, dia amat memerlukan bantuan ANDA untuk menyelamatkan nyawa dan pesakit lain juga. # 2
 


# 3


Sumber
Read More.. "Sedih:Janet Liang,Si Gadis Cantik Yang Perlukan Penderma Untuk Merawat Kanser Darahnya (Pic+Video)"