Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Lucu:Pasangan Kemaruk Bercinta Ketika Banjir Tidak Bernasib Baik (3 Gambar)


Cinta kadang-kadang membuatkan kita tak berwaspada, bila bercinta, lupa dunia, tak kira ribut,petir ,hujan, kilat dan gempa bumi.Semuanya tidak diendah, tetapi jangan lupa, bila bahaya datang, ia datang juga.



[mrcoppas]
Read More.. "Lucu:Pasangan Kemaruk Bercinta Ketika Banjir Tidak Bernasib Baik (3 Gambar)"

Kreatif:Bagaimana Orang Menyatakan Cinta Dalam Bentuk Yang Lain (11 Gambar)


Kata-kata "I love u" buat sebahagian orang paling sesuai diungkapkan pada ketika hari valentine, tetapi bagi admin menyatakan rasa cinta itu tidak harus sahaja pada hari valentine saja. Dirumah, dikampus, sekolah, bahkan di BBM juga boleh. Itulah kenapa pada kali ini , admin sengaja memberi korang inspirasi - inspirasi menarik bagaimana mereka menyatakan "I Love u". cekidottt ....

 
















sumber
Read More.. "Kreatif:Bagaimana Orang Menyatakan Cinta Dalam Bentuk Yang Lain (11 Gambar)"

Kreatif:Mie dari Chopstick (6 Gambar)


Berhati-hatilah bila membeli mie goreng di restaurant atau di kedai makan, apatah lagi di tepi jalan. Pastikan mie-nya Betul-BEtul mie. Ini kerana ada mie yang dibuat dari penyepit yang dikumpul dari tempat sampah dan dua kali pakai pakai di restoran atau hotel. Di bawah ini adalah proses pembuatan mie dari penyepit (chopsticks)

Penyepit dipotong-potong kecil


 

ditambah air dan garam



ditambah sedikit tepung dan ajinamoto



direbus selama suku jam



dimasukkan di dalam bekas kedap udara selama 2 hari




Inilah rupanya setelah 2 hari



Dimasukkan sayur, ayam dan daging ketika digoreng.




p/s:amacam? nampak sedap tak? sayang ianya ialah hanya penipuan dari chopstick?

sumber
Read More.. "Kreatif:Mie dari Chopstick (6 Gambar)"

Gila:Perempuan Ini Tinggal Di Dalam Jamban Selama 932 Hari (3 Gambar)


 

SINGAPURA - Seorang perempuan Singapura tinggal di tandas selama 932 hari. Dia merasa ada yang memegang dan menahannya untuk keluar dari tandas tersebut.

Perempuan berusia 58 tahun itu dikatakan mengalami kemurungan. Ong Kean On suami dari perempuan itu berkata, isterinya tidak meninggalkan tandas sejak 25 Mei 2009 lalu. Demikian seperti yang diberitakan Straits Times, Selasa (18/1/2012).

Semenjak itu pula, isteri dari Ong makan, minum dan tidur di dalam tandas. Ong menceritakan bahawa isterinya menolak untuk meninggalkan tandas kerana merasa ada orang yang membaling batu ke arahnya. Perempuan itu menyatakan, air terus menitis ke wajahnya.

Ong akhirnya membawa isterinya ke Pusat Penjagaan Orang Gila. Dilaporkan kesihatannya terus pulih tamat mendapatkan rawatan.

Setelah dibenarkan semula untuk ke rumah, Isteri Ong dikhabarkan tidak mahu lagi tinggal di dalam tandas untuk jangka masa yang panjang.


  

p/s:tempat tinggal syaitan tu kan.

sumber
Read More.. "Gila:Perempuan Ini Tinggal Di Dalam Jamban Selama 932 Hari (3 Gambar)"

(Censored)OMG:Baju Pengantin Pun Ada Model G-String? (2 Gambar)


GAUN pengantin kini semakin inovatif. Tidak hanya terjuntai dengan kain panjang yang penuh keanggunan, tapi juga penuh keseksian melalui bentuk mini seperti berada di pantai. Adalah model gaun pengantin G-string yang menjadi inovasi terbaru bagi para pengantin yang ingin tampil berbeza dari orang lain. Gaun sensasi tersebut dipamerkan oleh brand kaviar Gauche dalam acara Berlin Fashion Week, seperti dilaporkan Dailymail.

Penciptaan gaun ini menjadi sebuah pilihan bagi mereka yang ingin mengadakan penikahan suci di pantai atau menganjurkan resepsi perkahwinan secara private.

Secara ringkasnya, pihak pereka membuat pakaian tersebut mirip bra dengan model halter neck. Secara keseluruhan, rupa gaun wedding ini mirip dengan bikini thong. Sebagai penghubung dari atas ke bawah, si pereka asal Jerman yang membuatnya iaitu Alexandra Fischer-Röhler dan Johanna Kuhl menyematkannya dengan tali berbentuk anak panah hingga ke bahagian depan Miss V.

Tentang warna, pilihan gaun pengantin tersebut tetap berwarna putih. Bahkan, veil yang menjadi pemanis di rambut pun tak lupa diletakkan seperti busana pengantin panjang. Bezanya, seluruh tubuhnya tertutup dengan veil lutsinar tersebut.


 
 sumber
Read More.. "(Censored)OMG:Baju Pengantin Pun Ada Model G-String? (2 Gambar)"

Cute:Budak Kecil Nyanyi Lagu Jangan Putus Asa (pic+video)




Putus asa, seringkali kedengaran kepada orang yang sudah putus harapan. Mungkin budak perempuan cute di bawah ini boleh menolong ada bersemangat kembali, dengarkannya nyanyiannya yang merdu itu. :)





at
Read More.. "Cute:Budak Kecil Nyanyi Lagu Jangan Putus Asa (pic+video)"

OMG:Jersey's Shore Snooki Tanpa Makeup dan Makeup (2 Gambar)


Ada orang kata jika kita tunjukkan kecantikan asli ianya akan lebih menawan, gambar di bawah betul-betul menunjukkan kecantikan asli tanpa make-up lebih menawan buat snookie.




at
Read More.. "OMG:Jersey's Shore Snooki Tanpa Makeup dan Makeup (2 Gambar)"

FAIL:Epic FAIL Saman Anwar Ibrahim Oleh Utusan Online (Pic+Video)


Inilah gambar screenshot di laman Utusan Online. Saman yang dikatakan bernilai RM 50 Juta dari Utusan online.Saman ini dikeluarkan oleh peguam Anwar Ibrahim kerana Utusan dikatakan mengatakan beliau menghalalkan liwat di Malaysia.


 

Dan ini pula yang diberitakan di MalaysiaKini.



Korang dah tengok kan? Siapa yang betul siapa yang salah? Jadi, bila ada percanggahan ,mari kita tengok peguam Anwar kata apa?







p/s:fail yang disengajakan atau tidak?

dari. malaysiakini ,utusan
Read More.. "FAIL:Epic FAIL Saman Anwar Ibrahim Oleh Utusan Online (Pic+Video)"

Cool:Alodia Gosiengfiao,Ratu Cosplay Filliphina (10 Gambar)


Sekilas pandang wanita ini rasa macam patung pulak, sangat comel dan sesuai menjadi seorang cosplayer.

Read More.. "Cool:Alodia Gosiengfiao,Ratu Cosplay Filliphina (10 Gambar)"