Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Lucu:Gambar Pokok Krismas Di Negara Lain (4 Gambar)


Kreatifnya negara yang lain untuk menyambut Krismas, walaupun tidak mempunyai pokok krismas yang bernama pokok Pain, tetapi mereka menyambutnya dengan hati yang terbuka.




p/s:pisang jadi matahari!

at
Read More.. "Lucu:Gambar Pokok Krismas Di Negara Lain (4 Gambar)"

Kreatif:Bagaimana Mahu Jadi Asian Doll Hanya Dengan Solekan (10 Gambar)


Sekarang ni dah senang dah nak menipu hanya menggunakan make-up, tetapi keberukan make-up ni banyak jugak.

Adeh, silap, keburukan make-up ni banyak tau. Ianya boleh menyebabkan kanser dan silap-silap haribulan cepat tua. Jadi , makanlah sayur banyak-banyak dan elakkan make-up, natural lagi cantik. Ok?.


# 1how to do makeup like a doll



# 2how to do makeup like a doll1



# 3how to do makeup like a doll2



# 4how to do makeup like a doll3



# 5how to do makeup like a doll4



# 6how to do makeup like a doll5
# 7




# 8how to do makeup like a doll6



# 9how to do makeup like a doll7



# 10how to do makeup like a doll8

p/s:cun beb, tapi hanya palsu.

at
Read More.. "Kreatif:Bagaimana Mahu Jadi Asian Doll Hanya Dengan Solekan (10 Gambar)"

Kreatif:Seni Mereka Kuku Paling Cool (14 Photos)


Kuku, benda paling sinonim dengan manusia, bak kata pepatah, bagai isi dengan kuku, entry kali ini bukanlah untuk bermadah tetapi hendak melayan gambar-gambar kreatif orang yang obses dengan kuku . Mari kita tengok. chekidaut.

# 1


# 2awesome nail art10


# 3awesome nail art2



# 4awesome nail art3



# 5awesome nail art4



# 6awesome nail art5



# 7awesome nail art6



# 8awesome nail art7



# 9awesome nail art8



# 10awesome nail art9

# 11awesome nail art1

p/s:malam jumaat jangan lupa potong yer, tak sah solat nanti.


at
Read More.. "Kreatif:Seni Mereka Kuku Paling Cool (14 Photos)"

OMG:Beshine,Mempunyai Payudara Seberat 9 KG (13 Gambar)


Perempuan yang bernama Beshine ini mungkin mempunyai payudara palsu yang paling besar di dunia kerana mempunyai payudara yang mempunyai ukuran lilit 59 inci dan seberat 9 kg.

# 1Beshine1



# 2Beshine10



# 3Beshine11



# 4Beshine12



# 5Beshine13



# 6Beshine2



# 7Beshine3



# 8Beshine4



# 9Beshine5



# 10Beshine6



# 11Beshine7



# 12Beshine8



# 13Beshine9
at
Read More.. "OMG:Beshine,Mempunyai Payudara Seberat 9 KG (13 Gambar)"

Cool:Cara Buat Bunga Ros Guna Kentang Goreng (9 Gambar)


Cara buat yang agak mudah dan simple, ianya dikatakan boleh menggantikan potato spring, selain boleh manjadi hantaran perkahwinan.




Cara-Caranya:
 
1. Potong ubi kentang secara nipis seperti di bawah


2. Gulungkan hirisan kentang seperti di bawah
 


3. Gunakan lidi untuk memastikan gulungan di atas tidak terlerai.


4. Ulangi proses di atas sehingga bentuk kelopak ros menjadi seperti di bawah 


5.  Goreng dengan minyak


6. Sedia dihidang, dihias dan dimakan!

Read More.. "Cool:Cara Buat Bunga Ros Guna Kentang Goreng (9 Gambar)"

OMG:Gambar Kim Yubin Ketika Masih Bersekolah (15 Gambar)


Gambar yang menggemparkan komuniti online ini memaparkan wajah Yubin ketika masih bersekolah. Dengan rambut pendeknya, imejnya memang berlainan dari sekarang.

Gambar ketika masih muda remaja.
# 1Yubin wondergirls childhood pictures 01


# 2Yubin wondergirls childhood pictures 02



# 3Yubin wondergirls childhood pictures 03



# 4Yubin wondergirls childhood pictures 04



# 5Yubin wondergirls childhood pictures 05



# 6Yubin wondergirls childhood pictures 06



# 7Yubin wondergirls childhood pictures 07



# 8Yubin wondergirls childhood pictures 08



# 9Yubin wondergirls childhood pictures 09


# 10Yubin wondergirls childhood pictures 010



# 11Yubin wondergirls childhood pictures 011



# 12Yubin wondergirls childhood pictures 012



# 13Yubin wondergirls childhood pictures 013



# 14Yubin wondergirls childhood pictures 014



# 15Yubin wondergirls childhood pictures 015



# 16Yubin wondergirls childhood pictures 016


# 17Kim Yubin wondergirl

Kim Yubin sekarang

# 18Kim Yubin wondergirl01



# 19Kim Yubin wondergirl02



# 20Kim Yubin wondergirl03



# 21Kim Yubin wondergirl04



# 22Kim Yubin wondergirl05

at

Read More.. "OMG:Gambar Kim Yubin Ketika Masih Bersekolah (15 Gambar)"