chinese mushroom

 Seorang wartawan Cina muda terkejut selepas tersilap mainan seks untuk cendawan yang jarang diperolehi dalam laporan televisyen.

Penduduk kampung dari Liucunbu, masyarakat luar bandar di luar bandar barat China Xi'an, menemui mainan seks semasa menggerudi setiap lubang yang baru.

Keliru tentang apa yang mereka telah dijumpai, mereka memberi amaran kepada stesen berita tempatan, Xi'an stesen TV, yang serta merta menghantar wartawan wanita muda Yunfeng Ye ke tempat kejadian.


Tiba di kampung, beliau kemudian melakukan ulasan mendalam tentang yang tidak dikenali cendawan 'penuh daging', termasuk zoom rapat-.

Menyifatkan 'cendawan' Ye mengulas: 'Kita boleh lihat ada sesuatu seperti mulut dan di sisi lain terdapat satu lubang yang menghubungkan semua jalan hingga ke hujung yang lain. Ia adalah sangat licin. Rasanya sangat banyak seperti daging. '

Beliau mendakwa bahawa ia adalah cendawan jarang ditemui perubatan 'Taisui', yang memerlukan keadaan yang sangat khusus untuk tumbuh.

Walau bagaimanapun, berikutan pemerhati siaran pelbagai yang dikenali sebagai stesen TV mengatakan bahawa misteri 'cendawan' adalah sebenarnya satu mainan seks untuk lelaki.

Apabila pengguna menonton video online, ramai yang ingin tahu bagaimana kesilapan itu dibuat.

Seorang pengguna telah menulis 'Bagaimana anda tidak tahu perbezaan antara silikon dan kulat organik?' dan satu lagi menyatakan: 'Itu tidak dapat dilihat apa-apa seperti cendawan - adakah orang-orang ini tidak melakukan penyelidikan mereka?'
Pada hari selepas program itu disiarkan stesen berita memohon maaf pada Sina Weibo, sebuah laman web blog Cina.

Program kami malam tadi yang dibuat ketawa semua orang, 'permohonan maaf itu berkata, menyatakan rasa kesal untuk laporan' tidak selesa dan mengelirukan '.

'Wartawan kami adalah sangat muda dan terlindung.

chinese mushroom toy