20 Perempuan cantik dan seksi berkumpul di pantai Hainan , China . Semuanya memakai bikini. Namun jangan korang kata diorang ni berhibur atau jadi model. Tetapi mereka ilaha calon bodyguard yang akan membuat latihan.




Perempuan yang membuat latihan rata-ratanya berpendidikan tinggi, mendapat latihan fizikal yang teruk tak ubah seperti tentera. Mereka ditendang, dilemaskan ke dalam air, dan juga disuruh mengusung kayu balak ke dalam air.
Latihan keras selama 4 minggu ini di ketuai oleh pelatih dari Tianjiao  Special Guard/Security Consultant Ltd.Co, satu syarikat pelatih untuk body guard wanita pertama di China.



Di luar latihan fizikal tersebut, setiap calon akan mengikuti satu pembelajaran selama 10 bulan untuk meningkatkan kemampuan mereka dalam spying, anti pengganas, bela diri, dan cara perniagaan. Peserta dinilai dengan pencapaian terbaik akan melanjutkan pelajar ke International Security Academi di Israel..


Di tengah ekonomi China yang epsat makin banyak orang kaya yang nak keselamatan. Sebenaranya bidang ini berpeluang mendapat gaji yang tinggi kalau pelanggannya kaya.



Banyak pelanggan yang memilih untuk dikawal oleh perempuan kerana lelaki tak banyak fungsinya. Perempuan boleh menjadi setiausaha, atau pengasuh kanak-kanak. Tidak hairanlah bila dunia sangat memerlukan bodyguard perempuan. dan gaji diorang pun tinggi, hingga 100 dollar As sehari.


Kemajuan ekonomi China juga menghasilkan lebih banyak perempuan kaya. Tentulah tak disangka-sangka perempuan yang cantik menjadi pengawal keselematan kan?.







p.s: wanita, ambillah bidang keselamatan.


source