Jangan terkejut dan jangan goyah, pabila awek korang tetiba jadi Siti Nurhaliza, Neelofa ataupun Jozan raja lawak. Ini kerana diorang dah ada master sifu kat dalam youtube yang boleh ajar diorang cammane nak menyamar jadi orang lain hanya dengan menggunakan make-up. Budak perempuan yang terer siot ini dikatakan banyak mendapat view di youtube, manakan tidak, dia pandai untuk menipu viewer dengan solekan2 yang dasyat dan serupa dengan selebriti yang terkenal di dunia seperti Scarlett dan Michael jackson. Sudah sembang puas dengan korang, jom meh kita tengok gambar dia yang superb dan penipu ini, walaupun penipuan wajah yang kreatif.


Ini muka dia tanpa make -up






Yang ni dia nak jadi scarlett johanson
Yang ni megan fox, amacam serupa tak?
yang ni memang nak tiru lady gaga
Yang ni pulak nak jadi Kate Middleton


pergh, sebijik dorh, macam kim kardashian
Yang ni jadi michael jackson, ada 800 ribu view orang tengok kat Youtube
OOOO>> johny deep


Siap sedia nak jadi barbie
Ni dah jadi mariposa barbie
Aladdin!
Huh, memang ada rupa puteri jasmine dorh..



Pergh, berhantu punya potret pun dia sapu semacam

sumber