Tiga beradik kadarshian, Kim, Kourtney, dan Khloe kadarshian rela topless demi mempromosi sejenis pakaian jeans terbaru.

Seperti dipetik dari Dailymail, minggu lalu, Kim dan kedua beradinknya tersebut melancarkan pakaian denim yang direka berpotongan mengikut lekuk badan.

Yang menarik, merasa tak cukup dengan kempen jenama biasa-biasa saja, , bekas isteri Kris Humpris itu rela berpose setengah Bogel Di Depan kamera.

Ketiga perempuan cantik tersebut kelihatan menutupi bahagian payudara mereka dengan tangan dan hanya mengenakan jeans tanpa pakaian alias topless.

Kim mengaku posenya tersebut merupakan sebahagian dari promosi brand terbaru mereka. Ini merupakan langkah yang dianggap paling natural dengan hanya mengenakan jeans kegemaran mereka untuk sesi foto jeans kadarshian Collection.

Koleksi ini terdiri dari tiga variasi dengan masing-masing bernama The Kim, Kourtney dan Khloe. Koleksi The Kim direka dengan seksi, berpotongan rendah dan straight leg.

Sementara reka bentuk The Khloe yang bertubuh lebih tinggi sangat curvy, high rise dan boot cut. Berbeza dengan The Kourtney yang merupakan jeans dengan potongan skinny.

"Kami memberikan jeans dengan pilihan corak washes yang berbeza yang pastinya muat ditubuh dan sempurna untuk anda" kata Kim, seperti dikutip Dailymail.
 

source