wow., ular-ular ini memang cantik dan menakjubkan. Ular ni korang tak pernah nampak atau jarang nampak termasuklah ular yang berwarna merah jambu kat bawah ni.


# 1asiantown.net


Dah 100 tahun ular pink yang duduk di Madagaskar ini dijumpai. Menurut Love Science, ular yang seperti cacing ini susah nak dijumpai sebab dia suka elakkan dari terkena cahaya. Ular buta ini hanya makan serangga sahaja.

# 2asiantown.net


 # 3asiantown.net


# 4asiantown.net


# 5asiantown.net


# 6asiantown.net


# 7asiantown.net


# 8asiantown.net


# 9asiantown.net


# 10asiantown.net


# 11asiantown.net


# 12asiantown.net

source:at