Siapa yang tak suka main game, malahan golongan yang berusia pun suka main game di komputer, sebabnya masa dulu pun ada game jugak, tapi grafik tu taklah hebat sangat macam sekarang , sekarang ni dah ada 4D,5D, dan bermacam-macam lagi .

# 1games then and now 07



# 2games then and now 08

Teruk betul yang dulu punya GTA , huhuhu


# 3games then and now 09



# 4games then and now 10



# 5games then and now 11



# 6games then and now 12

Aku pernah try main Fallout yang lama, memang best, yang sekarang punya pun best.

# 7games then and now 13



# 8games then and now 14



# 9games then and now 15



# 10games then and now 16



# 11games then and now 17



# 12games then and now 18



# 13games then and now 19



# 14games then and now 20

Source