Hazel Jones, 27 Wanita yang mempunyai 2 faraj cervixes and uteruses sejak lahir, gambar TMZ

LONDON - Seorang perempuan berwajah cantik bernama Hazel Jones 27 th secara mendadak menjadi terkenal kerana lahir dengan mempunyai dua v4gina, mempunyai peluang besar untuk menggunakan kelebihan demi menghasilkan wang. Dia dikhabarkan sudah ditawarkan untuk membintangi sebuah filem po * no.

Hazel Jones, sebelum ini sudah popular media Inggeris kerana mempunyai keistimewaan yang disebut "uterus didelphys". Kelainan ini menyebabkan tubuhnya mempunyai dua organ kelamin perempuan. Demikian diberitakan TMZ, Rabu (25 / 1).

Perempuan berusia 27 tahun itu mengaku kepada Tabloid The Sun bahawa dirinya tidak akan malu dengan keadaannya. Bersama si suami, Hazel bahkan mempamerkan keistimewaan tersebut di beberapa kelab seks di Inggeris.

Tidak disangka, berita mengenai Hazel ini didengar oleh pemilik syarikat filem po * no, Steve Hirsch dari Vivid Entertainment. Dalam suratnya, Hirsch menyebut perempuan berambut perang itu sebagai perempuan yang luar biasa dan berniat menjadikannya sebagai bintang baru di film porn * nya.

Niat Hirsch tidak main-main, dia bahkan berani untuk membayar Hazel dengan bayaran yang tinggi. Bila setuju dengan tawaran Hirsch, akan mendapat bayaran sebanyak USD1 juta atau sekitar RM, 3 bilion (Rm 3 per USD).

Namun hingga kini Hazel belum menjawab tawaran dari Hirsch tersebut. Masih belum jelas apakah dirinya siap beradegan panas di depan kamera seperti bintang po * no profesional.


 sumber