Berita heboh terkini. Semakin majunya teknologi semakin aneh pula perangai manusia. seorang pakar memastikan manusia akan berhubungan seks dengan robot pada tahun 2050.

Bagaimana mungkin seorang manusia berhubungan seksual dengan sebuah robot? Meskipun secara logik hal tersebut sangat pelik, namun Seperti dikutip Ananova, David Levy berkata robot tersebut akan direka menyerupai manusia sesungguhnya dan akan diciptakan serupa mungkin.

Menurutnya, robot seks ini akan sangat bermanfaat, khususnya bagi mereka yang mempunyai masalah dalam percintaannya dan sukar mencari pasangan hidup. Dia yakin, robot ini akan disukai masyarakat.

"Bagi mereka yang kesepian, yang menderita, saya rasa akan merasa lebih selesa apabila mereka mempunyai pilihan alternatif pemuas hasrat seksual tanpa melukai perasaan orang lain," katanya.

Andai robot itu benar-benar ada masa ini, Levy sangat ingin mencubanya. "Saya hanya ingin tahu sahaja. Bukan dalam rancangan mencari rakan seks baru, saya cukup bahagia dengan perkahwinan saya," katanya

Jika menurut admin ini, merupakan pemikiran yang gila ..
bagaimana menurut pemikiran anda. jangan lupa komen ye,,,


 sumber