Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Lucu:SignBoard No Parking Di Dinding Yang Fail (4 Photos)


Dalam perjalanan ke Manjung,Perak tadi...tertangkap gambar ni..






Admin try translate paking ke bahasa Melayu. tapi takda makna , hahaha



Tapi ada orang parking jugak.. haha
Read More.. "Lucu:SignBoard No Parking Di Dinding Yang Fail (4 Photos)"


Read More.. " "

Lucu:Akibat Kencing Merata-Rata (3 Photos)


Nilah kalau kencing sebarangan. ada yang nak jadi macam ni







ada burung berjumpa burung....

mcoppa
Read More.. "Lucu:Akibat Kencing Merata-Rata (3 Photos)"

OMG:Manusia Apabila Digilis Traktor (4 Photos)


Kemalangan kadang-kadang terjadi tanpa kita dapat menghindarinya, apa yang terjadi kalau kita tiba-tiba digilis Traktor.Pasti menyakitkan dan mengerikan.








 
 
Read More.. "OMG:Manusia Apabila Digilis Traktor (4 Photos)"

WTF:Penari Bogel di Pesta Liar Rihanna (3 Photos)


Beberapa waktu silam selebriti terkemuka, Rihanna, merayakan pesta ulang tahun. Rihanna menginginkan pesta yang luar biasa pada hari bahagianya ini, maka untuk menyemarakkan pesta ulang tahun tersebut, Rihanna menghidangkan acara yang cukup menarik terutama bagi teman - teman lelakinya, iaitu munculnya aksi penampilan penari telanjang di pesta ulang tahun Rihanna.







dhaniels
Read More.. "WTF:Penari Bogel di Pesta Liar Rihanna (3 Photos)"

Melihat Penanaman Pokok Ganja (Medi-Cone)


Gambar-gambar di bawah hanyalah untuk tujuan perubatan dimana ganja sebenarnya sangat berguna dalam kehidupan.Tetapi sudah banyak disalah gunakan oleh generasi sekarang.
































vivanews
Read More.. "Melihat Penanaman Pokok Ganja (Medi-Cone)"

OMG:7 Mahasiswi Rela Berbogel Untuk Lembaga Kebajikan British (6 Photos Censored)




Dari kiri ke kanan: Sophie Dunstan, Polly Young, Laura Fielding, Abi Bishop, Emily du Luart, Alice Geddes dan Sophie McHugh. Mereka adalah mahasiswi dari Equestrian Society Universiti Leed, Inggeris, dan berpose untuk badan amal Otley and District Riding for the Disabled.


- Sekurang-kurangnya 7 mahasiswi dari Equestrian Society Universiti Leed, Inggeris, rela tampil separuh berbogel di kalendar amal dan bahkan menjadi maskot tentera yang sedang bertugas di Afghanistan. Demikian dilansir Daily Mail, Khamis ( 17/11/2011 ).

Setelah gambar bugil kalendar beredar di dunia maya, mereka kemudiannya maskot bagi batalion tentera yang sedang bertugas itu. Para mahasiswi ini berharap boleh mendapatkan dana sehingga 1,000 pound sterling daripada jualan kalendar untuk kebajikan Otley and District Riding for the Disabled. Gambar lengkap ada di sini.

" Ini menjadi sebuah pengalaman yang sungguh luar biasa termasuk memperlihatkan sebuah kejutan baru menunggang kuda dengan hanya mengenakan sedikit penutup tubuh, " demikian ketua kelab E Otley and District Riding for the Disabled, Laura Fielding.

" Ini sungguh luar biasa. Saya sangat dekat dengan semua kanak-kanak itu dan mereka melakukannya untuk sebuah tujuan yang mulia, " kata Fielding. Setelah melakukan tugas sebagai sukarelawan di Otley and District Riding for the Disabled, para mahasiswi ini memutuskan membuat kalendar bugil untuk membantu lembaga amal itu.

Lembaga amal ini mula ditubuhkan pada tahun 1987, sebuah institusi yang memberikan bantuan kepada orang - orang kurang upaya agar dapat menunggang kuda demi memenuhi standard kesihatan.

cotatua:semoga anda tidak stim dengan gambar - gambar di bawah ini, penat censor..








dailymail
Read More.. "OMG:7 Mahasiswi Rela Berbogel Untuk Lembaga Kebajikan British (6 Photos Censored)"

OMG:Clawson Stilton Gold,Keju Mewah Berharga RM 298 Sepotong (2 Photos)


Hirisan keju biasanya berwarna putih pucat. Tetapi tidak untuk keju yang satu ini, kerana justeru terlihat cantik sekaligus mewah. Bagaimana tidak, terdapat taburan emas di dalamnya.

Ini adalah keju Clawson Stilton Gold yang bertabur emas asli. Harganya tentu tidak murah, sepotong keju ini  £ 60 atau rm 298.47. Sebagai tambahan, ada cracker nipis yang harganya £ 6 atau rm29.85



Dengan harga semahal itu, keju Stilton tetap mempunyai banyak peminat. Menawarkan kemewahan dan eksklusif, menurut pihak dari Long Clawson Dairy, syarikat yang menghasilkan Stilton, para sosialita dan selebriti banyak yang sudah masuk dalam senarai tunggu untuk mendapatkannya.

Keju bintang ini memang hanya akan dihasilkan secara terhad untuk perayaan Krismas. Terbuat dari Stilton premium putih dengan kombinasi real edible gold leaf dan real gold liqueur, menurut penciptanya keju ini jadi keju yang paling ' cemerlang ' di Britain.


Harganya 67 kali ganda lebih mahal dari keju Stilton biasa. Clawson Stilton Gold ini, ternyata keju Stilton termahal di dunia. Demi menjaga privasi dan eksklusif, Janice Breedon, juru Long Clawson Dairy, merahsiakan siapa saja yang sudah menempah keju mahal ini.

" Untuk alasan ke Privasi, aku tak boleh memberitahu siapa yang menempah Clawson Stilton Gold, tapi boleh dikatakan mereka cukup terkenal. Anda boleh melihat secara jelas taburan emas dalam tiap hiris keju dan kita menaburkan dalam jumlah yang banyak di dalamnya, " kata Breedon, dikutip dari Daily mail, 16 November 2011.

cotatua:wadoi, mahal tu... 2ratus satu keping, boleh beli 2 bijik henset!

uj 
Read More.. "OMG:Clawson Stilton Gold,Keju Mewah Berharga RM 298 Sepotong (2 Photos)"

Kreatif:7 Perhentian Bas Paling Unik Di Dunia


MENCARI perhentian bas yang bersih dan selesa boleh anda lakukan di pelbagai negara. Namun bagi anda yang sedang mengelilingi dunia, termasuk perhentian - perhentian bas terunik juga bukan menjadi hal yang sukar.

Ini perhentian - perhentian bas terunik di dunia


1. Swing Bus Stop, British


Tempat perhentian ( perhentian ) bus Swing di Kota London mempunyai kreativiti yang cukup tinggi di mana hampir setiap calon penumpang yang sedang menunggu kedatangan bas boleh bermain buaian terlebih dahulu. Hanya ada satu buaian saja yang tersedia di lokasi perhentian.


2. Sheffield Bus Stop,British


Keunikan perhentian bas ini dilihat pada bahagian atapnya yang ditumbuhi dengan tanaman rumput hijau, sehingga menyerupai padang bola sepak yang berada di pinggir jalan raya di Kota Sheffield, Inggeris.


3. Curitiba Bus Stop, Brazil


Bagi Anda yang sedang berada di negara Brazil, cubalah singgah ke Kota Curitiba. Di sana terdapat  perhentian bus unik Curitiba yang berbentuk seperti tabung kaca dengan kelengkapan dua buah tangga kecil di  pintu.

Halte Curitiba ini dijadikan tempat pemberhentian khusus lima jenis bus yang berbeza.


4. Guarana Antarctica Bus Stop, Brazil


Brazil dikenali sebagai gudangnya pemain bola sepak terkenal. Oleh kerana itu, di Kota Sao Paulo Brazil dibuat perhentian bas gol bola sepak unik yang bernama Guarana Antartica Bus Stop. Mulai dari tiang hingga bakul menyerupai gol bola sepak yang asli.


5. Perhentian Bus Sekolah, Amerika


Stesen bas di Athens, Georgia Amerika ini dibuat dengan reka bentuk yang menyerupai sebuah bas sekolah. Di setiap bahagian bumbung perhentian diberi lampu dan tulisan school bus agar dilihat oleh 3 unit bus sekolah tua yang biasa berhenti di situ. Namun sayangnya, perhentian bas sekolah ini hanya mempunyai 3 kerusi penumpang yang sangat minimum.

6. Strawberry Bus Stop, Jepun


Bukan disebut Jepun, jika tidak mengamalkan bangunan - bangunan unik seperti perhentian bas strawberi ini. Selain strawberi, Negara Sakura ini juga mempunyai perhentian bas buah lain, seperti perhentian bas limau, tembikai dan labu.


7. Hammock Bus Stop, Kanada


Menunggu adalah hal yang paling membosankan, termasuk saat menunggu bas yang belum kunjung tiba. Namun kebiasaan seperti itu mudah anda atasi jika di setiap perhentian bas mempunyai kemudahan menarik, seperti keranjang tidur ( hammock ) di Vancouver Kanada. Selain unik, anda pun boleh tertidur nyenyak di lokasi perhentian.
Read More.. "Kreatif:7 Perhentian Bas Paling Unik Di Dunia"

Saya Berbogel Untuk Kebebasan-Blogger Mesir,Aliaa Magda Elmahdy




Kaherah,Mesir- Seorang  blogger yang merupakan pelajar universiti di Mesir, Aliaa Magda Elmahdy yang upload gambarnya dalam internet dengan alasan tidak setuju dengan halangan kebebasan bersuara di negara berkenaan.Ianya telah mencetuskan kemarahan pelbagai pihak.

Aliaa,20, mengupload gambar bogelnya sejak beberapa hari yang lalu dalam Facebook,blog dan twitter dan mengatakan dia membuatnya untuk "Revolusi Kebebasan".

Dia menerima lebih 1.5 juta pengunjung sejak gambar bogel itu disiarkan dan pengunjung laman webnya bertambah setiap 3 orang selama 2 saat.

Aliaa menerima pelbagai komen dalam blognya itu dengan kebanyakannya melahirkan rasa terkejut dan marah dengan tindakan yang tidak bermaruah itu.

Ia termasuk gelaran  pelacur murahan yang sakit jiwa, dan menggesa polis menahannya.

Dalam blognya itu, Aliaa yang menuntut di Universiti Amerika di Kaherah menggelar dirinya sebagai sekular, liberal, feminin dan vegetarian itu, mendakwa dirinya sebagai atheis sejak berusia 16 tahun.

Gadis itu juga turut mengecam wanita yang memakai hijab di Mesir dengan mendakwa mereka berbuat demikian kerana takut dipukul di khalayak ramai dan atas paksaan keluarga.

Aliaa mendakwa gambar itu diambil di rumah teman lelakinya, Kareem namun kemudian menukar kenyataan itu dengan menyatakan gambar itu diambil di rumah ibu bapanya beberapa bulan sebelum bertemu Kareem.

Pada mulanya gadis itu mendakwa sebagai anggota Pergerakan Belia 6 April Mesir, namun kemudiannya menarik balik kenyataan itu selepas pergerakan itu menafikan dia pernah menjadi anggota kumpulan itu.

Dalam pada itu, Pergerakan Belia 6 April Mesir menyifatkan tindakan gadis itu menyamar sebagai anggota pertubuhan berkenaan sebagai satu konspirasi.

“Gadis bernama Aliaa al-Mahdy ini telah menyebarkan pembohongan mengenai kumpulan ini. Kami tidak mempunyai anggota yang terlibat dalam perbuatan tidak bermaruah dan dia ini adalah agen Keselamatan Negara yang hanya ingin merosakkan imej kami selepas kejayaan protes anti kerajaan yang berjaya menyingkirkan Hosni Mubarak, Februari lalu,” kata pergerakan berkenaan dalam satu kenyataan.



cotatua:aku tak sebarkan gambar bogel dia kat sini, kalau nak tengok ,cari sendiri.

MNH
Read More.. "Saya Berbogel Untuk Kebebasan-Blogger Mesir,Aliaa Magda Elmahdy"

Cool:Kenderaan Air Yang Unik (7 Photos)


Kenderaan air amatlah diperlukan ketika banjir atau hendak menyeberangi sungai.Tetapi yang uniknya pada kenderaan air yang satu ini ialah ianya sangat kecil untuk diduduki, tapi boleh dikategorikan sebagai kenderaan.Wao,tak jatuh ke?








Read More.. "Cool:Kenderaan Air Yang Unik (7 Photos)"