Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

COOL: Beruang Getah , masa untuk berseronok (Pics)


Gummy bear , gummy - gummy bear, .. Hasil kreativiti menghias gummy bear.

Read More.. "COOL: Beruang Getah , masa untuk berseronok (Pics)"

Patung Barbie yang betul-betul hidup (Pics)



Read More.. "Patung Barbie yang betul-betul hidup (Pics)"

Gila: Sky Jumper Buat seks di Udara (PIC+VIDEO)


Sebuah video yang jelas lagak ngeri seks terjunan udara telah mencetuskan suatu penyiasatan oleh pihak berkuasa penerbangan Amerika Syarikat.



Read More.. "Gila: Sky Jumper Buat seks di Udara (PIC+VIDEO)"

OMG:! Penangkapan Pelacur-pelacur GAY di Hong Kong (4 Pics)


Hong Kong- Polis telah menahan 4 orang pelacur selepas mereka serbu
premis haram .Selepas habis pemeriksaan , polis begitu terkejut dengan
apa yang mereka temui. Pelacur yang cantik ini sebenarnya ialah lelaki .
Mereka menggunakan tiub payudara palsu. .makeup yang lebih-lebih dan juga
pakaian ketat.

Read More.. "OMG:! Penangkapan Pelacur-pelacur GAY di Hong Kong (4 Pics)"

Lelaki ni fikir semuanya GAY (Pic+Video)


Kecuali dia


Read More.. "Lelaki ni fikir semuanya GAY (Pic+Video)"

Tahu perbezaan dua gambar ini


Apa hot? , apa tak hot..
Read More.. "Tahu perbezaan dua gambar ini"

OMG: Lindsay Lohan! apa yang telah anda lakukan pada kecantikan anda?


Nak salahkan siapa?
Read More.. "OMG: Lindsay Lohan! apa yang telah anda lakukan pada kecantikan anda?"

Penyelidik Microsoft telah berjaya membangunkan "future generation" sensor gerakan Kinect - peranti yang mengubah mana - mana permukaan rata ke dalam skrin sentuh.

Sensor percubaan menjejaki pergerakan atas apa-apa dari lengan manusia untuk dinding dan membuatkannya menjadi realiti ke dalam komputer mudah alih. ketika ujian ,pengguna telah mampu untuk menulis  nombor ke dalam papan kekunci yang diunjurkan ke tangan mereka dan menulis di atas ' notepad ' maya di atas meja.
Read More.. "Cool: Microsoft menukarkan dinding, kereta dan tangan anda ke dalam skrin sentuh (Pic+Video)"

FLORIDA - Dennis A. Mulder, 42, seorang guru pancaragam, dijatuhi hukuman dua tahun penjara yang perlu diikuti oleh lapan tahun tempoh percubaan seks - pesalah.
Read More.. "Pelik: Lelaki mendapat penjara 2 tahun dalam penjara kerana sexting gambar kemaluan kepada perempuan"

Seorang lelaki yang berusia 44 tahun dari selatan England telah hidup dengan pemakanan melalui makan mangsa jalanan selama 30 tahun untuk mengelakkan membeli daging dari pasar raya.

Jonathan McGowan berkata dia mendapat merasai daging pertama mangsa jalanan selepas memasak tikus mati apabila dia baru sahaja 14 tahun .Selepas itu dia mengambilnya sebagai diet sepenuh masa untuk menjimatkan wang ketika belajar di universiti.
Read More.. "Pelik: Lelaki ini makan daging haiwan tepi jalan yang kena langgar selama 30 tahun untuk elakkan beli daging di pasaraya (3pic)"

Hot:! Justin Bieber bukak baju untuk Peminat Wanitanya (Pic+Video)


Justin Biber membuang baju di atas pentas Semasa membuat persembahan di Venezuela minggu ini menyebabkan kegilaan penonton wanita!


Read More.. "Hot:! Justin Bieber bukak baju untuk Peminat Wanitanya (Pic+Video)"



Apa nak jadi la sesetengah wanita zaman sekarang ni, kalau nak buat maksiat, toksah la pakai tudung, bagi jer kambing pakai tudung tu.



Read More.. "Panas: Aksi perempuan pakai tudung bercium di dalam lif ("

Cool: Tatoo 3D (13 pic)


Kepada semua yang suka buat tatoo kat badan , (kecuali yang Islam) ,mungkin ini boleh menjadi inspirasi untuk anda sebelum membuat tatoo di badan, Tatoo 3D ,kena ada cermin mata hitam untuk melihatnya?, sudah tentu tidak, hanya mata sahaja, huhu, jom tengok.       



Read More.. "Cool: Tatoo 3D (13 pic)"

Cool: Raja Kacak Kahwin Dengan Rakyatnya Yang Cantik Jelita pada Zaman Sekarang (5pic)


Ada pepatah yang mengatakan bahawa cinta tak kenal pangkat.Seperti yang terjadi kat bawah ni, raja yang kacak ni berkahwin dengan puteri yang cantik.Menjadikan ia sebagai satu kisah lagenda.Itulah yang terjadi kat Bhutan.Kerajaan Bhutan yang terletak di Himalaya ini, heboh dengan pernikahan Raja Jigme Namgyl Wangchuck .Raja yang berusia 31 tahun menikah dengan Jetsun Pema ,21 tahun.


Read More.. "Cool: Raja Kacak Kahwin Dengan Rakyatnya Yang Cantik Jelita pada Zaman Sekarang (5pic)"

Cool: Meka Robotics ,Robot Untuk Bercinta (pic+video)



Read More.. "Cool: Meka Robotics ,Robot Untuk Bercinta (pic+video)"

Gambar awek berbibir seksi (9pic)


Awek yang berbibir seksi ,sukar untuk dicari , tambah-tambah yang memuaskan, tetapi yang kat bawah ni pun dah cukup untuk memuaskan.




Read More.. "Gambar awek berbibir seksi (9pic)"

Cool: Transformasi luar biasa dari Itik ke Angsa (11pic)


Kisah Itik hodoh rupanya ialah benar - wanita, dari itik hodoh ke angsa anggun apabila matang. Transformasi luar biasa!!
Adakah rakan bahawa anda tidak pernah melihat mereka untuk jangka masa yang panjang? check out mereka mungkin menjadi orang cantik


Read More.. "Cool: Transformasi luar biasa dari Itik ke Angsa (11pic)"

Lawak: Koleksi gambar-gambar GIF yang lucu (9pic)


# 1lawn implants animated gif

Read More.. "Lawak: Koleksi gambar-gambar GIF yang lucu (9pic)"

3 Artis Bollywood Terpanas (pic)


Perfileman di India terus berkembang. Dari situlah muncul bintang-bintang Bollywood yang berbakat baik pelakon mahupun artis. Industri filem Bollywood tak hanya memanjakan para penggemarnya dengan filem bermutu tetapi juga mendedahkan dan mengasah bakat para aktrisnya. Di samping itu, mereka juga memanjakan mata penonton dengan penampilan para artisnya yang terkenal dengan kecantikan dan tubuhnya yang comel dan seksi.





Pelakon Bollywood pun sedar jika bakat, wajah cantik dan tubuh seksi merupakan aset berharga bagi mereka sebagai seorang bintang. Para pelakon ini dianggap telah memberikan sumbangan yang signifikan untuk kemajuan industri filem Bollywood. Para pelakon ini juga mendapat honor yang mahal apabila membintangi filem.Jadi, siapakah pelakon terseksi di Bollywood?

1. Katrina Kaif
 
Kemampuan lakonan pelakon Bollywood yang satu ini memang tak diragukan lagi. Kecantikan dan juga tubuh gentelnya juga telah mendapatkan pengakuan dunia. Katrina pernah mendapatkan gelaran sebagai Wanita Asia Terseksi di dunia versi Eastern Eye empat tahun berturut - turut.Dia meraih gelaran tersebut pada tahun 2008, 2009, 2010 dan 2011.


Katrina dikenali sebagai pelakon yang mempunyai wajah seperti patung. Dia dianggap mempunyai kecantikan yang sempurna. Media Bollywood menggambarkan artis kelahiran Hong Kong ini sebagai wanita yang cantik, elegan dan menawan. Begitulah mereka menggambarkan keindahan Katrina. Kecantikannya itu semakin lengkap kerana disokong tubuh yang sempurna. Ia dianggap sebagai saingan Jennifer Lopez kerana mempunyai punggung yang indah.

Film ' Boom ' menjadi debut lakonan Katrina. Dan filem itu berjaya menjadi box office di India. Dari situ, Katrina terus mendapatkan sejumlah tawaran untuk berlakon seperti dalam filem ' New York ' dan ' Rajneeti '.



2. Aishwarya Rai 
 
Aishwarya Rai adalah salah satu pelakon terkenal Bollywood. Sama dengan artis India yang lain, Aishwarya Rai juga memulakan kariernya sebagai model di usia muda. Matanya yang indah dengan warna hijau membuat Aishwarya Rai mencuri perhatian. Kejayaan Aishwarya di dunia model ditunjukkan dengan kejayaan wanita kelahiran 1 November 1973 ini menggondol predikat sebagai Miss World 1994. Seperti sudah boleh diteka, prestasi tersebut membawa Aishwarya sebagai pelakon.


Walaupun banyak bintang - bintang muda yang muncul, pesona menantu pelakon Amitabh Bachchan ini tak pernah pudar. Ia masih dianggap sebagai salah satu bintang Bollywood yang bersinar dan masuk dalam senarai artis papan atas di negara tersebut.


Tentu saja prestasi Aishwarya di dunia lakonan tak boleh dilepaskan dari kecantikan yang dimiliki wanita yang sedang hamil muda ini. Ia dianggap mempunyai kecantikan semulajadi dan tubuh yang menawan. Tubuhnya yang ramping dan melengkung itu merupakan dambaan semua wanita di dunia ini.




3. Preity Zinta 
 
Di Bollywood, Preity Zinta dikenali sebagai seorang pelakon yang memiliki wajah cantik dengan lesung pipi serta bakat lakonannya. Sebagai seorang pelakon, Preity Zinta telah berjaya mendapatkan banyak anugerah dari dunia lakonan yang telah membesarkan namanya. Dia juga sangat memilih dalam memilih tajuk filem yang akan dibintanginya.Dia hanya berlakon untuk satu filem dalam setahun.


Preity Zinta juga tahu apa yang harus dilakukannya ketika dia menerima kritikan pedas terhadap watak yang dibintanginya. Dengan kecantikann, kepintaran dan juga bakatnya membuat produser selalu mencari artis ini untuk menjadi pelakon utama dalam sebuah filem.

 

Read More.. "3 Artis Bollywood Terpanas (pic)"

WTF: Pelukis ini boleh melukis model bogel ketika Malam. (pic)


Seorang artis yang ditangkap kerana menggunakan cat badan dengan seorang model bogel di New York Times Square akan mempunyai tuduhan terhadapnya digugurkan jika model itu dibogelkan hanya selepas gelap, mengikut kepada persetujuan mahkamah yang dicapai pada hari Khamis.

Read More.. "WTF: Pelukis ini boleh melukis model bogel ketika Malam. (pic)"

Lawak: Gambar jurugambar yang FAIL


Setiap pekerjaan ada cabarannya.. Hahahahah.

Read More.. "Lawak: Gambar jurugambar yang FAIL"

Pelik:! Ayam pertama di dunia tidak berbulu pelepah ciptaan Israel (Pic+Video)


Ayam pertama dunia tidak berbulu pelepah telah diwujudkan di fakulti genetik di Israel Rehovot Agronomi Institut berhampiran Tel Aviv. Ayam itu akan lebih selesa bagi negara-negara panas dan akan dapat tinggal di sana tanpa sistem penyejukan yang mahal.




Read More.. "Pelik:! Ayam pertama di dunia tidak berbulu pelepah ciptaan Israel (Pic+Video)"

Lawak: Fenomena di Asia (3pic)


Fenomena angkat tangan berbentuk V ni dah lama dah di Asia, kenapa ya? Sapa tahu asal-usulnya?


Read More.. "Lawak: Fenomena di Asia (3pic)"

Gila: Ditanduk di Kepala ketika perlawanan Matador (pic)


Kesian lelaki ni, dah nazak dah ni. habis digomo dek kerbau ni


Read More.. "Gila: Ditanduk di Kepala ketika perlawanan Matador (pic)"

Lawak: Koleksi muka-muka poyo dan lucu (20pic)


Tengoklah ekspresi muka diorang ni, memang melawakkan, ada yang lucu, ada yang handsome dan ada yang tak handsome,



Read More.. "Lawak: Koleksi muka-muka poyo dan lucu (20pic)"


Read More.. "Cool: Ada sesiapa yang tahu kegunaan alat ini? (pic)"

Apa yang saya cakap VS Apa yang saya maksudkan (di tempat kerja)


Apa yang anda cakap, tak semestinya itu yang anda fikirkan ,betul atau salah?

Read More.. "Apa yang saya cakap VS Apa yang saya maksudkan (di tempat kerja)"

Hot:! Sebelum mati, Anak lelaki Ghadafi ini sempat Minum Air dan Merokok ! (FULL Pic)


Sebelum mati, anak lelaki Ghadafi, Mo'tassim yang turut mati bersama ayahnya Ghadafi, ternyata sempat minum air dan merokok sebelum saat - saat kematiannya.




 Hidup: Mutassim Gaddafi minum air minuman dan merokok  sebelum kematiannya di Sirte

 Luka boleh dilihat pada leher Moutassim dan pakaiannya berlumuran dengan darah 
Read More.. "Hot:! Sebelum mati, Anak lelaki Ghadafi ini sempat Minum Air dan Merokok ! (FULL Pic)"

Panas:! Budak paling cun dan hot di dunia, Versi penerangan (full pic)


budak ni namanya Nicole Brodsky,


ibunya china kenneth bordsky, bapanya  warga amerika Syarikat ( tak tau la namanya ), dan sekarang tinggal di amerika, umur nicole sekarang 4tahun, nanti bila 18July umur dia 5tahun



Ibu dan bapak dia:


Read More.. "Panas:! Budak paling cun dan hot di dunia, Versi penerangan (full pic)"

baru berusia 9 tahun., budak lelaki Cina berusia ketagih minum dakwat, air Tandas dan syampu mandi

Read More.. "OMG:! Orang-orang di Asia yang suka ketagih minum air jamban ,makan haiwan berbisa,bata dan lampu mentol (12pic)"

[OMG] Awek ni terkencing semasa nak bunuh diri !


Wao, akibat rasa takut nak membunuh diri,awek ni terkencing, .. Ape da,, bikin malu jer. hehe
Read More.. "[OMG] Awek ni terkencing semasa nak bunuh diri !"

Gila: Beli handphone di Shopping Mall tanpa memakai baju (pic)


CT jumpa satu gambar seorang gadis ni tanpa segan silu, pergi ke tempat membeli belah tanpa memakai baju, Dia nak bagi orang tengok dia kot.


Read More.. "Gila: Beli handphone di Shopping Mall tanpa memakai baju (pic)"

Pelik: Pembedahan untuk memperbaiki wajah guna muka mayat (5pic)


Rafael 34 tahun yang mempunyai pemindahan wajah. Selama 30 jam, lebih dari 100 pegawai perubatan di Seville Virgen del Rocio bekerja pada pembedahan ini.
Read More.. "Pelik: Pembedahan untuk memperbaiki wajah guna muka mayat (5pic)"

Seram: Dapur seorang kanibal (4pic)



Dari salah satu blog directory non english, saya terkejut melihat berita betul berupa laporan dan deretan  gambar asli dari seorang ' backpacker ' ( musafir ) Rusia yang sedang berjalan - jalan memasuki wilayah negara timur asia ( maaf tidak bleh menyebut negara ), Dia tak sengaja melihat pemandangan tersebut yang automatik membuat bulu romanya meremang dari rumah penduduk awam tempatan yang memang terletak agak jauh ke dalam hutan, dia bermaksud meminta petunjuk arah kepada penghuni rumah tersebut, tapi apa dikata penghuni rumah tidak ada, yang ada malah pemandangan ini, silakan dilihat.







Read More.. "Seram: Dapur seorang kanibal (4pic)"




Sungguh dasyat, kemahiran yang diberikan oleh tuhan kepadanya, membuatkannya popular di youtube tanpa mempamerkan wajahnya
Read More.. "Cool: Tetek boleh menari mengikut kehendak perempuan ini [VIDEO]"

Dora the Explorer, rancangan kartun yang digemari oleh kanak-kanak sekarang, Bayangkan kalau Dora sudah besar dan monyet nya sudah dewasa.Kat bawah ni gambarnya.




Read More.. "Hot: Dora The Explorer bila dah dewasa (NSFK)"

Seram: Gambar-gambar pokok yang menyeramkan



Gambar-gambar pokok di dalam gambar menyeramkan, mungkin
kepada korang yang pernah tengok cerita hantu, korang dah selalu
tengok gambar pokok-pokok tersebut, menyeramkan.



Read More.. "Seram: Gambar-gambar pokok yang menyeramkan"

Fakta: Jangan Minum minuman yang memabukkan atau anda akan dianiaya (7 pic)


Kerana ini akan terjadi apabila anda tidak sedarkan diri!



Read More.. "Fakta: Jangan Minum minuman yang memabukkan atau anda akan dianiaya (7 pic)"

Lawak: Penyu dilukis di Hidung (11pic)


Lawaklah hasil kreativiti pelukis di Jepun ni ,walaupun sangat kreatif memperdajalkan orang, seni lukis di hidung ni, nampak ketara sangat mahu menghiburkan orang, Teenage Mutant Ninja Turtle versi hidung, wachaaa..


Read More.. "Lawak: Penyu dilukis di Hidung (11pic)"

Pelik: Truk Ekstrem dari Russia (4pic)


Ekstrem, truk yang dibawa oleh pemandu lori dari Russia ini sangat pelik, dan hanya di Russia.
Read More.. "Pelik: Truk Ekstrem dari Russia (4pic)"

Cool: Bayi melarikan diri dari tempat tidurnya (Pic+Video)



 Dayne (si ibu) tidak dapat memikirkan bagaimana anak kecil itu bangun dari katil itu setiap kali dia meletakkan dia untuk tidur. Beliau menganggap ia pasti mesti mempunyai usaha sama dengan saudara kembar, yang tidur dengan dia. Jadi dia memutuskan untuk meletakkan  sebuah kamera video di dalam pasu berdekatan tempat tidur anaknya untuk melihat secara tepat bagaimana Dayne telah melarikan diri.
Read More.. "Cool: Bayi melarikan diri dari tempat tidurnya (Pic+Video)"

Lady Gaga + Halloween = Gagaween (VIDEO)


Datang dengan Lady Gaga dan anda akan lihat, ini bandar Gagaween dia... Lima kaki untuk wanita ini, berhantu pada hari Halloween, Jangan takut she was born this way.!

Read More.. "Lady Gaga + Halloween = Gagaween (VIDEO)"

Kreatif: Ciptaan-ciptaan yang kita perlukan di rumah (pic)


Ciptaan -ciptaan ini semestinya kita perlukan dalam kehidupan kita, tak percaya? ,tengoklah gambar kat bawah ni. Memang berguna dan kreatif.

Read More.. "Kreatif: Ciptaan-ciptaan yang kita perlukan di rumah (pic)"

Amaran: Jangan tunjuk gambar ni kepada Isteri atau Teman Wanita (8pic)


Seni mempertahankan diri di Asia tidak boleh diketawakan. Ia perlu diberi perhatian serius, terutama bagi orang-orang wanita yang takut untuk berjalan bersendirian pada waktu malam. Berikut adalah satu pelajaran yang cepat. Dengan arahan ini dan dedikasi sedikit perempuan-perempuan harus selamat

Jika orang yang tidak dikenali mahu menyerang anda


Read More.. "Amaran: Jangan tunjuk gambar ni kepada Isteri atau Teman Wanita (8pic)"

WTF: Gambar berformat GIF yang terbaik hari ini


Semacam je perempuan ni, peminat haiwan yang keterlaluan... haha


Read More.. "WTF: Gambar berformat GIF yang terbaik hari ini"

Seram: Gambar-gambar kostum ngeri Halloween yang tidak boleh dipakai ketika Halloween (2pic)


Siapa yang berani pakai kostum Halloween ni, memang satu kreativiti yang terbaik dan juga menyeramkan. 

1#

Read More.. "Seram: Gambar-gambar kostum ngeri Halloween yang tidak boleh dipakai ketika Halloween (2pic)"

Cool: Gambar Kapal Melawan Ribut Taufan yang dashyat (


Pernah tengok kapal dilambung ombak?. Inilah salah satu dari pada footage yang diperolehi ketika sebuah kapal ini dilambung ombak.



Read More.. "Cool: Gambar Kapal Melawan Ribut Taufan yang dashyat ("

Seram: Excorcism Anneliese Michael yang tragis (Pic+Video)


  Bagi korang yang pernah tengok cerita seram ni mesti minat perkara-perkara yang menyeramkan ini.
Perempuan ini yang bernama Annelisa Michael adalah seorang gadis katolik German yang dirasuk oleh syaitan.


Read More.. "Seram: Excorcism Anneliese Michael yang tragis (Pic+Video)"

OMG: Kostum Halloween yang menakjubkan (pic)


Check it out!,
Read More.. "OMG: Kostum Halloween yang menakjubkan (pic)"

Prank Melintas Laluan (Pic+Video)




Contoh yang paling baik untuk orang yang paling senang nak ditipu., Benda yang takda
difikirnya ada.
Read More.. "Prank Melintas Laluan (Pic+Video)"

OmG:! Gambar-gambar ladang Ganja yang terbesar di Dunia (6pic)


Sebuah ladang ganja gergasi ditemukan di Selatan Tijuana ,Mexico. Berikut ialah gambar-gambar ladang tersebut.


Read More.. "OmG:! Gambar-gambar ladang Ganja yang terbesar di Dunia (6pic)"

Aksi Nakal David Beckham beredar di YouTube (Video)



Beckham diminta untuk mencari seorang pakar dalam meletakkan peranti pepijat untuk melakukan hal-hal yang pelik-pelik.. semua adegan itu tentu menjadi bahan ketawa,kerana semua adegan itu terakam oleh kamera tersembunyi yang sudah disiapkan oleh Ellen DeGeneres.
Read More.. "Aksi Nakal David Beckham beredar di YouTube (Video)"

Hot:! Gambar-gambar Kematian Ghadafi dan Anaknya (26pic)


Setelah mencari beberapa sumber di google akhirnya admin CT menemui fakta-fakta kematian Ghadafi.


Read More.. "Hot:! Gambar-gambar Kematian Ghadafi dan Anaknya (26pic)"

OmG: Jambatan yang dibina di antara dua curam ( 16pic)


Jambatan yang dibangunkan di dua tebing yang curam ini sangat cool dan merbahaya, walaupun begitu pembinaanya di luluskan oleh kerajaan kerana menarik pelancong untuk melepak disini. Ada sesiapa yang berani lepak kat sini?.


Read More.. "OmG: Jambatan yang dibina di antara dua curam ( 16pic)"

Perempuan yang paling ngeri ketika Halloween di negara Barat (pic)




Ramai orang di negara barat ,berkata tidak mahu melihat wanita ini ketika halloween, sangat kreatif tapi menakutkan.
Read More.. "Perempuan yang paling ngeri ketika Halloween di negara Barat (pic)"


Read More.. " "

Manusia paling tinggi dan pendek main bola keranjang sama-sama di China (pic)


Dua lelaki yang tertinggi dan terpendek di dunia telah melawat sekolah di China bersama - sama.
Read More.. "Manusia paling tinggi dan pendek main bola keranjang sama-sama di China (pic)"

Lucu: Lawak Masa MicroWave (pic)


Kadang-kadang kaedah pengiraan bagi sesuatu peralatan berlainan, .. cuba try baca
hasil carian yahoo ni.

Read More.. "Lucu: Lawak Masa MicroWave (pic)"

Lawak: Internet Memen dan Seks (pic)


Bacalah internet meme yang lawak dan melucukan tentang seks ini.
Read More.. "Lawak: Internet Memen dan Seks (pic)"

Gadis yang suka photoshop gambarnya dengan selebriti popular (8pic)


Inilah koleksi-koleksi yang dihimpun oleh perempuan yang suka berphotoshop ini, walaupun tidak pernah bersama dengan selebriti tersebut,tapi dengan kepakaran dalam design photo dia berjaya membuatkan orang lain terkesima. silakan nikmati gambar-gambar di bawah ini.
Read More.. "Gadis yang suka photoshop gambarnya dengan selebriti popular (8pic)"

Keadaan Pelik dan Mengerikan kepada Haiwan dan Manusia


Sedikit penerangan di bawah gambar kepada pembaca blog CT semua.

Lelaki yang ada dua muka.Tak boleh bercakap atau makan, tetapi boleh makan dan
minum. Dia mahu doktor buang muka yang satu lagi, tapi doktor enggan.
Bunuh diri pada usia 23 tahun.


Read More.. "Keadaan Pelik dan Mengerikan kepada Haiwan dan Manusia"

(Video) Makan Kala Jengking Gergasi


Rasanya dia ni dah takda keje lain, untuk mendapat populariti cepat , dia makan kala jengking, ini, sungguh menggelikan dan pelik..
Read More.. "(Video) Makan Kala Jengking Gergasi"

Kepoh dengan status Facebook negro ni. (Video)


Mamat negro ni ,kepoh dengan Suruh Like statsu Facebook dia. entah apa lah masalah dia..

Read More.. "Kepoh dengan status Facebook negro ni. (Video)"

Semut Goreng,Tarantula Bakar,Kari Kala Jengking dan Cacing BBQ


Adoyai ,makanan-makanan macam ni pun ada, ke?, memang menggelikan nak makan semut goreng salai ni, uwekk. citarasa yang teruk..


Read More.. "Semut Goreng,Tarantula Bakar,Kari Kala Jengking dan Cacing BBQ"