Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Panas: Pesawat jatuh di Jalan Raya (4pic)



Sebuah pesawat ringan yang mempunyai satu enjin kemalangan dan jatuh di jalan raya dekat Hollywood,Florida AS. Pada hari Rabu 12/10. Pilot dan penumpang dikatakan mengalami cedera parah.


Read More.. "Panas: Pesawat jatuh di Jalan Raya (4pic)"

Hot: Meraba dalam kereta (censored)


Apa lah dua orang ni, meraba dalam kereta, takda keje lain ker,



Read More.. "Hot: Meraba dalam kereta (censored)"

Cool: Sala Servamine, Hotel Unik di dalam Gua.


Kepada penggemar filem zama dulu, mesti nak rasa tinggal di hotel ini , Istana hotel ni terletak di Sweden yang bernama Hotel Sala Vermine . Hotel ini merupakan kegemaran bagi pelancong dari pelbagai pelusuk dunia.

Hotel ini dahulunya adalah gua tumpangan , yang dibuat oleh seorang pengusaha menjadi hotel,Hotel yang berada pada kedalaman 155 meter ini juga dikenali sebagai Hotel Goa.










Read More.. "Cool: Sala Servamine, Hotel Unik di dalam Gua."

Hot: Jom berkenalan dengan Park Min Young- Pameran City Hunter ala Korea


Read More.. "Hot: Jom berkenalan dengan Park Min Young- Pameran City Hunter ala Korea"

Cool: Kenderaan untuk menjelajah yang kreatif (10pic)


Kepada yang suka bermusafir, menjelajah dari satu bandar ke bandar yang lain, mungkin
idea orang-orang yang kreatif ini boleh memberi inspirasi kepada anda         .huhu



Read More.. "Cool: Kenderaan untuk menjelajah yang kreatif (10pic)"

Bila Bra Sudah Tidak Menjadi Trend untuk Selebriti Korea (13pic)


 Wah, makin lama makin berani artis-artis korea ni berpakaian sebegini .artis korea berpakaian "seksi" di acara red carpet kat Busan,Korea.

Check it out.
Read More.. "Bila Bra Sudah Tidak Menjadi Trend untuk Selebriti Korea (13pic)"









Read More.. " "

Kilang Honda jadi tempat memancing ikan (pic)


Adoi, sayangnya banjir yang dasyat melanda Thailanda pada tahun 2011, memaksa kilang kereta Honda menghentikan operasi pengeluaran kereta. La, kenapa ditutup? nak tahu kenapa? ,tengok gambar kat bawah ni.
Read More.. "Kilang Honda jadi tempat memancing ikan (pic)"


 Upacara yang berlaku di Pasar Krismas Bravia ini nampak menakutkan.Mereka keluar beramai-ramai dengan memakai kostum yang dibuat khas untuk upacara yang berlangsung setiap kali sebelum hari
Krismas.

Read More.. "Seram: Tradisi Krismas yang pelik dan paling menakutkan (7 pic)"

Luxy: Helmet berfesyen untuk wanita (pic)


Luxy, helm stylis yang bergaya untuk wanita

Helm adalah masalah bagi sebahagian orang terutama wanita? Kerana helm yang kadang merosakkan ' gaya ' wanita dengan bentuk dan model yang basi!
Read More.. "Luxy: Helmet berfesyen untuk wanita (pic)"

Video: Lagu Justin Bieber ,Baby, Versi Melayu




haha, sungguh kreatif orang malayu, ni, ditukarkannya, boleh tahan sedap jugaklah

Read More.. "Video: Lagu Justin Bieber ,Baby, Versi Melayu"

Video: Piranha boleh gigit tembus besi





Hebatlah piranha ni, salah satu pemangsa yang boleh gigit menembusi besi, no wonderlah ,gigi dia tajam betul.

Read More.. "Video: Piranha boleh gigit tembus besi"

Seram: Zombi di Facebook (4pic)


Berikut ialah gambar zombie yang kantoi di facebook, amat menyeramkan :p



Read More.. "Seram: Zombi di Facebook (4pic)"

Lawak: Video prank orang buta ni kencing di booth kamera



Read More.. "Lawak: Video prank orang buta ni kencing di booth kamera"

Percintaan buaya darat (pic)


Wah jangan salah tanggapan.. ini cuma guarauan, naluri seks tiap makhluk hidup adalah berkat dan kurnia pencipta kerana dengan begitulah akan terjadi proses penurunan generasi atau berkembang biak, dan tiap makhluk hidup selalu berbeza dalam melakukan aktiviti seksnya. contohnya tiap haiwan tidak sama seperti Gaya Bercinta Buaya Darat ini atau nama popularnya biawak.
Read More.. "Percintaan buaya darat (pic)"

Cool: Video Basuh kereta Mercedez baru versi lelaki ini



Read More.. "Cool: Video Basuh kereta Mercedez baru versi lelaki ini"

Cool: Rumah murah, tapi ada Astro (pic)


Jangan tengok jer rumah buruk ,tapi ada astro kot. memang cool la china ni.
Read More.. "Cool: Rumah murah, tapi ada Astro (pic)"

Hot: Batu Nissan dan Kubur Steve Job


Steve Jobs, pengasas Apple Inc meninggal dunia. Lelaki hebat itu meninggal di usia 56 tahun. Jadi, nak tahu, So CT share la kat sini batu nissan dan kubur steve JOB.
Read More.. "Hot: Batu Nissan dan Kubur Steve Job"

Kreatif: Humour Steve Job bila di depan pintu syurga (pic)


 

credit newyorker jobs at gates of heaven 

Read More.. "Kreatif: Humour Steve Job bila di depan pintu syurga (pic)"

Kesian budak cina ni, kerana kekejaman manusia ,dia pun merana.



Read More.. "Kasihan: Budak ini diikat dan dipasung di rumahnya"

Kasihan: Budak ni dipasung dan ditelanjangkan (pic)


Read More.. "Kasihan: Budak ni dipasung dan ditelanjangkan (pic)"

Ngeri: Dibunuh,dirogol dan dibuang di tepi jalan (Pic)


Dia dirogol, dibunuh dan dibuang di tepi jalan, sungguh tragis, Sekali lagi,Kesian gadis ini, nilai2 kemanusiaan dalam diri manusia sekarang ini semakin merosot.



Read More.. "Ngeri: Dibunuh,dirogol dan dibuang di tepi jalan (Pic)"

Ngeri : Autopsi perempuan hamil 8 bulan (Full pic)


Di bawah ini ialah gambar-gambar ngeri seorang perempuan yang telah hamil  8 bulan, namun .. dia telah mati sebelum sempat melahirkan anaknya. Kasihan..

Maaf , gambar di bawah ini terpaksa di censor atas sebab2 yang tidak boleh dielakkan.
Read More.. "Ngeri : Autopsi perempuan hamil 8 bulan (Full pic)"