Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Fakta menarik tentang buah-buahan yang diharamkan di dunia (pic)


Bukan semua buah-buahan boleh dimakan, adakalanya makanan tu di haramkan di beberapa negara.
Read More.. "Fakta menarik tentang buah-buahan yang diharamkan di dunia (pic)"

Gambar Model Russia Daniella Shikhman (20pic)


Dia sekarang ini bekerja di Moscow, Memang meminati dunia fotografi sejak dari kecil lagi.
Read More.. "Gambar Model Russia Daniella Shikhman (20pic)"

Panas:! Gadis China ni tak sedar bahaya yang akan menimpa dirinya (video)



Kesian gadis China, ni, mungkin sebab kemarahan yang tidak dapat dibendung lagi. Sungguh mengejutkan. cubalah tengok.. p.s Video ni sonsang sikit screennya.

Read More.. "Panas:! Gadis China ni tak sedar bahaya yang akan menimpa dirinya (video)"

Jalan made in China! , mengundang maut (4pic)


 Assalamualakum kepada pembaca blog CT semua, entry kali ni ialah berkenaan jalan di China yang terlalu lembut, terlalu lembut atau terlalu murah?. Biasalah barang made in China.



Read More.. "Jalan made in China! , mengundang maut (4pic)"

Gambar lelaki kejar perempuan yang tidak adil (Lucu)


Ini tidak adil, biasanya lelaki mengejar perempuan , kita tengok macam ada yang tak kena, tapi kalau perempuan kejar lelaki ,? selamba je kita tengok..
Read More.. "Gambar lelaki kejar perempuan yang tidak adil (Lucu)"

10 Lipan Terbesar di Dunia



Lipan (bahasa Inggeris: centipede ) merupakan haiwan arthropoda yang tergolong dalam kelas Chilopoda dan Subfilum Myriapoda. Lipan adalah haiwan metameric yang mempunya sepasang kaki di setiap ruas badannya. Haiwan ini termasuk dalam haiwan yang berbisa, dan termasuk juga dalam haiwan yang nokturnal(berjaga malam), Di bawah ni ialah 10 Lipan yang terbesar di Dunia , Jom layan..
Read More.. "10 Lipan Terbesar di Dunia"

Lelaki ni tercucuk besi di punggung (4pic)


Admin tak pasti larh, benda ni jadi kat mana ,tapi sesungguh sangat ngeri gambar ini.



Read More.. "Lelaki ni tercucuk besi di punggung (4pic)"

(Lucu) : Tak cukup kiri,kanan, depan dan belakang overload (11pic)


Yang ni, tengok macam kreatif tapi lawak pun ada, tak cukup atas, bawah, kiri dan kanan, ditambah dengan barang, Check it out..


Read More.. "(Lucu) : Tak cukup kiri,kanan, depan dan belakang overload (11pic)"

[Kasihan] Seorang gadis Cina yang baik hati (4pic)


Seorang warga China bernama Feng Nao menunjukkan perbuatan seorang gadis yang cantik dan berhati mulia ini. Menurut kenyataan kisah di dalam gambar ini: “Sebaik saja hujan lebat turun secara tiba-tiba, seorang lelaki tua yang kurang upaya tidak larat, bergelut di dalam hujan lebat untuk menyelamatkan diri.
Read More.. "[Kasihan] Seorang gadis Cina yang baik hati (4pic)"

Rest In Peace: Co Founder Apple (pic)


Telah perginya seorang yang sangat berjasa dalam perkembangan teknologi dunia.Founder Apple Co, Steve Job pada usia 56 tahun. 

Gambar:
Read More.. "Rest In Peace: Co Founder Apple (pic)"

Seram: Gambar-gambar yang akan membuatkan anda mimpi ngeri (29pic)


Cuba bayangkan kalau gambar2 macam ni ada dalam bilik korang, pasti menyeramkan kan?


Read More.. "Seram: Gambar-gambar yang akan membuatkan anda mimpi ngeri (29pic)"

Gadis ni dipecat kerana terlalu cantik dan seksi (pic)


Seorang pegawai penjara dipecat kerana dianggap terlalu seksi dan glamor, Amitjo Kajla 22 tahun dipecat kerana terlalu " seksi " dan menggunakan pakaian yang tidak ikut standard
Atmijo Kajla juga disebut oleh para seniornya " gadis bodoh " kerana terlalu berani dalam bersosial dengan para tahanan
Atmijo baru menyertai  penjara pada April 2010 dengan Braisford Prisoner



Read More.. "Gadis ni dipecat kerana terlalu cantik dan seksi (pic)"

Tatoo-tatoo orang yang gila internet dan media sosial (


Tatto zaman sekarang tidak seperti dulu yang hanya bergambar bunga, naga, love, gambar awek, dll... tetapi sekarang sudah sangat kreatif.. contohnya para penggila Internet ini menTatto badan mereka dengan gambar / text berbau Internet.. check it out.


Read More.. "Tatoo-tatoo orang yang gila internet dan media sosial ("

Gila: Seorang Lelaki di China sembuhkan sembeli dengan menyumbat botol ke dalam punggung (3pic)


27 Julai 2011, Chen seorang lelaki berumur 60 tahun asal Guangdong China mengalami sakit sembelit / sembelit, dia cuba menstimulasikan dengan memasukkan botol susu ke anusnya untuk menyembuhkan. Namun sayangnya botol tersebut tidak boleh dicabut olehnya dan hanya boleh dikeluarkan oleh doktor melalui pembedahan.


Read More.. "Gila: Seorang Lelaki di China sembuhkan sembeli dengan menyumbat botol ke dalam punggung (3pic)"

Buaya ni bertukar warna oren (pic+video)


 solek buaya tersebut telah kembali oren cerah selepas mengunyah melalui paip di dalam tangki yang menyebabkan tahap PH air meningkat
Read More.. "Buaya ni bertukar warna oren (pic+video)"

Pelik: Ubi berbentuk seperti Itik (3pic)


Bukan senang nak jumpa benda macam ni, tapi sebenarnya Ms.Tan (orang yang jumpa itik Ni) beli di supermarket tempatan pada 23 Jun 2011. XD


Read More.. "Pelik: Ubi berbentuk seperti Itik (3pic)"

(Lawak) Macamana nak kentut kalau keluar dating


Kalau yang dah ada awek, tu mesti pernah atau kadang - kadang melalui situasi seperti ini, Mungkin gambar di bawah ini boleh menolong anda, Selamat beramal ye.
Read More.. "(Lawak) Macamana nak kentut kalau keluar dating"

Video 26 Minute ,Gabungan Fail,Win ,Lawak dan Pelik


Memang berbaloi-baloi kalau korang tengok.





Read More.. "Video 26 Minute ,Gabungan Fail,Win ,Lawak dan Pelik"

Cool: Anamorphic Graffiti 3D (pic)


Sungguh mencabar kalau nak buat graffiti seperti ini ,tapi mereka telah merealisasikannya.
Read More.. "Cool: Anamorphic Graffiti 3D (pic)"

Kim Ha Neul's ,Artis Korea kalau tanpa Photoshop VS Photoshop


1. Wajah yang sebenar,

Read More.. "Kim Ha Neul's ,Artis Korea kalau tanpa Photoshop VS Photoshop"


Dia sering dilihat memandu pelbagai kereta.
Read More.. "Kim Kardashian beli kereta berharga 274,000 dollar,Ferrari 485 Italia (6pic)"

Hot:! Hua Yang Lee , Penyanyi Cina yang cantik bunuh diri pada usia 25 tahun (5pic)


Hari ini, 163 laporan penyanyi Hua Yang Le telah meninggal dunia pada 25 umur di Chengdu. Sebab pada mulanya mengagak bahawa dia membunuh diri di kawasan letak kereta. 
 
 
Read More.. "Hot:! Hua Yang Lee , Penyanyi Cina yang cantik bunuh diri pada usia 25 tahun (5pic)"

[Video] Pertandingan Hancurkan Kacang dengan Punggung di Jepun Masuk Guinness World of Records





Kacang yang paling banyak dihancurkan dengan duduk di dalam 1 minit 43, dan telah dapat dipecahkan oleh Tomoharu Shoji ( Jepun) pada set Bikkuri Chojin Istimewa # 4 ( Fuji TV) di Aoba, Jepun.

Rekod ini kemudiannya dipecahkan oleh Michael Levillain (Perancis), yang telah menghancurkan 58 kacang di Paris, Perancis.

Read More.. "[Video] Pertandingan Hancurkan Kacang dengan Punggung di Jepun Masuk Guinness World of Records"

ChatRoom



Read More.. "ChatRoom"

[Cool] Rock Band bermotosikal di Russia (Video)



Read More.. "[Cool] Rock Band bermotosikal di Russia (Video)"

Serangan Meteor di Latvia (9Photos)


Serangan Meteor di Latvia ini tidak mengorbankan mana-mana nyawa ,tapi cukuplah untuk membuktikan kekuasaannya



Read More.. "Serangan Meteor di Latvia (9Photos)"

Sedih: Kisah seekor kucing yang ingin menyelamatkan kawannya (pic+video)


Ni ialah satu cerita dimana seekor kucing ingin menyelamatkan kawannya ,sungguh tragis kisah ini, haiwan pun ada perasaan.


Read More.. "Sedih: Kisah seekor kucing yang ingin menyelamatkan kawannya (pic+video)"

NI T-shirt atau bikini? (13pic)


Sebenarnya ni t-shirt ,tapi ada gambar bikini, memang kreatif siot pembuatnya


Read More.. "NI T-shirt atau bikini? (13pic)"

Gambar-gambar yang buatkan lelaki rasa nyilu (11pic)


Berikut ialah gambar2 yang akan buatkan lelaki rasa nyilu, Anggota yang boleh jadi paling lemah atau yang paling kuat, Erh, Jonhnny English Reborn.. huhu



Read More.. "Gambar-gambar yang buatkan lelaki rasa nyilu (11pic)"

[WAo] Perempuan Ini Baru umur 20 tahun sudah buat pembedahan plastik sebanyak 12 kali. (pic)


Namanya adalah Alexandra " Kissie " Nilsson asal Sweden, baru berumur 20 tahun dia sudah melakukan pembedahan plastik sebanyak 12 kali, termasuk Payudara, bibir, Punggung, Bibir, Hidung sampai telinga. Dia menganggap dirinya Bintang Facebook di Sweden



Read More.. "[WAo] Perempuan Ini Baru umur 20 tahun sudah buat pembedahan plastik sebanyak 12 kali. (pic)"

Cool: Perhiasan yang nampak sedap (17 pic)


Nampak sedap kan? tapi sayangnya bukan untuk dimakan, sebab apa? sebab ini hanya perhiasan, sangat tidak sesuai untuk dipakai ketika bulan puasa, kerana boleh meliurkan.

Read More.. "Cool: Perhiasan yang nampak sedap (17 pic)"

[Lawak] Perempuan ni berposing sampai tak sedarkan diri (pic)


Ni, perempuan ni sedang berposing kat tepi pantai , dia tak sedar yang ombak datang, haha , lawak betul.


Read More.. "[Lawak] Perempuan ni berposing sampai tak sedarkan diri (pic)"

Kasihan: Keadaan Keretapi di Bangladesh (pic)


Jom kita tengok keadaan kereta - api di Bangladesh ,memang teruk lorh..

Read More.. "Kasihan: Keadaan Keretapi di Bangladesh (pic)"

Fashion Solekan ni membuatkan anda rasa seram (2pic)


Zaman sekarang banyak orang yang sangat ingin menjadi Trend Setter khususnya dalam dunia Fashion, bermula dari makeup sampai dengan pembedahan dan implantasi. nah wanita satu ini ingin menjadi Trendsetter dengan membuat makeup seperti urat / pembuluh darah.
Read More.. "Fashion Solekan ni membuatkan anda rasa seram (2pic)"

Taman Rekreasi Sesak Di China , (7pic)


Rekreasi di Taman Air kat Bukit Merah? kadang2 sunyi jer sebab orang datang hari minggu. Tapi pernah tak korang tengok, rekreasi taman air kat negara paling banyak rakyat, China sala satu contoh nya.



Read More.. "Taman Rekreasi Sesak Di China , (7pic)"

Cool: Kreativiti ini hanya untuk si perokok (pic)


Rokok memang lah membahayakan ,tetapi ada kreativiti yang kita perlu selami jika kita ialah perokok.
Read More.. "Cool: Kreativiti ini hanya untuk si perokok (pic)"

Hot:! Solekan boleh mengubah wajah lelaki ni jadi perempuan


Make-up sebenarnya ialah penipu paling besar , tengoklah lelaki ni dengan mudah menjadi perempuan, 
janganlah CT jumpa dengan golongan ni, Ui simpang..

Read More.. "Hot:! Solekan boleh mengubah wajah lelaki ni jadi perempuan"

Siapa yang berani lawan ,jaguh2 dari China ni? (20photos)


muahahaha,nose bleeding
Cosplay yang sexy dan  menarik, tambah sexy dan menawan..
Read More.. "Siapa yang berani lawan ,jaguh2 dari China ni? (20photos)"

Hot:! Burung yang pelik v2 (pic)



Sebelum ni dah tengok dah burung ni, yang ni version 2 pulak, kalau nak tengok yang pertama nya kat sini.. ada sekali penerangan.


Ada sapa2 nak membelanya? senang jer, bagi jer makan nasi kucing.
Read More.. "Hot:! Burung yang pelik v2 (pic)"

[Lucu] Siapalah yang nak pelihara burung ni? (5pic)


Bangau ialah sejenis haiwan yang hidup di laut, Dikatakan bahawa bangau sejenis spesies yang tak memilih makanan.Cuba kita tengok apa yang boleh dimakan oleh bangau ni.
Read More.. "[Lucu] Siapalah yang nak pelihara burung ni? (5pic)"

Hot : Akibat mempunyai banyak laptop (pic)


banyak sangat laptop kepunyaanya sampai jadi macam ni.
Read More.. "Hot : Akibat mempunyai banyak laptop (pic)"

Panas:! Aksi gila Lelaki dan perempuan ganti baju di depan orang ramai (4pic)


Apa nak jadilah zaman sekarang ni, takada malu langsung, selamba ja, tukar baju di depan orang ramai.




Read More.. "Panas:! Aksi gila Lelaki dan perempuan ganti baju di depan orang ramai (4pic)"

Panas:! Binatang lagi baik dari manusia (5pic)


Kesian haiwan, ni ,lihatlah , siapa yang lebih baik.
Read More.. "Panas:! Binatang lagi baik dari manusia (5pic)"

Panas:! Gambar model-model posing di belakang atuk-atuk



kacau la macam ni, penggambaran model dengan ada nya penampilan atuk-atuk,tajuk dia ialah "penampakan bidadari di hadapan atuk"
.apa lah motif diorang ni ,heheh
Read More.. "Panas:! Gambar model-model posing di belakang atuk-atuk"

Hot:! Gambar pasangan China berciuman di tempat awam (7pic)


Pelik sungguh mereka ini, selamba je ,berciuman di depan orang ramai, tak ada perasaan malu langsung, CT pun pernah gak alami situasi macam ni ,bila ada pasangan tu berciuman di dalam bas, CT duk belakang diorang jer masa tu, ... adoyai..
Read More.. "Hot:! Gambar pasangan China berciuman di tempat awam (7pic)"

Panas:! Hujan Ais di Mekah (pic)




Read More.. "Panas:! Hujan Ais di Mekah (pic)"

Panas:! Fotografi di dalam Air (4 gambar )


Pengembaraan di dalam air dapat diterapkan dalam beberapa cara, Inilah salah satu pengembaraan atau penggambaran yang menakjubkan di dalam air.

Read More.. "Panas:! Fotografi di dalam Air (4 gambar )"

Hot:! George Ashman , budak ni tak bertanduk lagi




George Ashman, 5, selalu dibayangi ejekan dari teman dan orang - orang sekitarnya kerana Sebuah tanda lahir besar di wajah. Khawatir akan masa depan anaknya kelak, sang ibu Karen, pun memutuskan agar tanda lahir tersebut dihilangkan meskipun melalui sebuah prosedur yang luar biasa.
Read More.. "Hot:! George Ashman , budak ni tak bertanduk lagi"


George Ashman, 5, selalu dibayangi ejekan dari teman dan orang - orang sekitarnya kerana Sebuah tanda lahir besar di wajah. Khawatir akan masa depan anaknya kelak, sang ibu Karen, pun memutuskan agar tanda lahir tersebut dihilangkan meskipun melalui sebuah prosedur yang luar biasa.

George lahir pada 2006 dengan tanda lahir haemangioma yang merupakan benjolan pembuluh darah abnormal dan berwarna terang.

" Ketika lahir fikiran saya berfikir ke sepuluh tahun akan datang. George akan menjadi seorang kanak2 tanpa kawan, " kata Karen.

Karen, 33, khawatir anak laki-lakinya akan menerima perlakuan tidak menyenangkan dari teman-temannya kelak. Karenanya, ia pun membawa anaknya ke Rumah Sakit Great Ormond untuk menjalani prosedur penghilangan tanda lahir. Dokter lalu menyisipkan karet di bawah kulit dahinya.

Ketika George berusia 4 tahun, ia menjalani prosedur pembedahan untuk merenggangkan kulit dahinya sehingga tanda lahir tersebut dapat dihilangkan dan ditutupi dengan jaringan kulit baru. Dokterpun menyisipkan dua jaringan ekspander di bawah kulit, yang secara bertahap membesar sehingga terlihat seperti dua tanduk besar.



Selama empat bulan, gumpalan karet tersebut mengembang dan merentangkan kulit dahinya. Keterkejutan Karen tak terbendung saat melihat implan tanduk George pertama kali. "Tanduk itu lebih besar yang saya kira dan ditempatkan di kedua sisi kepala mungilnya seperti tanduk. Ia tampak seperti setan," ujarnya.

Dan selama empat bulan itulah, George hidup dengan tanduk di kepalanya dan menerima ejekan dari orang-orang yang melihatnya.




"Anak-anak sekolah berkeliaran di sudut jalan dan tertawa sembari menunjuk-nunjuk dahinya," ujar Karen.

Setelah kulit dirasakan cukup untuk menutupi luka di kepalanya, dalam sebuah pembedahan April lalu, dokter melepas karet dan menjahit kulit kepala George sehingga yang tersisa hanya luka kecil bak luka di dahi Harry Potter.

Karen pun merasa lega karena anaknya tak lagi harus menahan malu akibat tanduk dan tanda lahirnya. "Setan kecil saya dengan atau tanpa tanda lahir dan tanduk, saya tetap mencintainya," ujarnya.

Read More.. " "

Rumah diangkat oleh belon, Diinspirasikan oleh Pixar Animations (pic)


Sabtu 5 Mac, pasukan National Geographic Channel dan pasukan
saintis, jurutera dan dua pilot bertaraf dunia berjaya melancarkan rumah yang diangkat oleh belon cuaca berwarna, rumah berukuran 16 x 16 kaki dan tinggi 18 kaki, dengan menggunakan 300 Balon cuaca berwarna dilancarkan dari landasan peribadi di sebelah timur Los Angeles. Diilhamkan oleh filem Pixar Up - dan menjadikan rekod dunia baru untuk penerbangan belon cluster terbesar pernah dicuba.
Read More.. "Rumah diangkat oleh belon, Diinspirasikan oleh Pixar Animations (pic)"

[Cool] Misai-misai yang unik dan aneh (7pic)


Misai macam sarjan, atau misai seperti kucing, semuanya ada di bawah ni, haha, jom gelak ramai2.
Read More.. "[Cool] Misai-misai yang unik dan aneh (7pic)"

8 Cara bunuh diri paling bodoh di dunia (lawak)


Bunuh diri ialah satu perkataan yang tidak asing lagi ,tambah2 han kepada orang yang tidak kuat semangat, semoga gambar di bawah boleh menguatkan semangat anda untuk terus hidup.
Read More.. "8 Cara bunuh diri paling bodoh di dunia (lawak)"

Pertandingan Cium paling pelik di China (pic)


Pertandingan Cium paling unik di China, ui pelik sungguh..


Read More.. "Pertandingan Cium paling pelik di China (pic)"

Captain Jack Sparrow sebenar seorang Islam? (pic)


adakah benar Jack Sparrow yang sebenar yang mempunyai kapal Black Pearl itu seorang Islam, Mungkin gambar di bawah ni boleh memberi sedikit konklusi.
Read More.. "Captain Jack Sparrow sebenar seorang Islam? (pic)"

Gambar Ilustrasi Lawak Alien dengan Manusia


Layan, gambar lawak alien dengan manusia..
Read More.. "Gambar Ilustrasi Lawak Alien dengan Manusia"

Gaya Fesyen Korea yang Superb


Kadang-kadang artis korea ni tak bertapis pemakaian mereka, tetapi apa2 pun style mereka memang superb.
Read More.. "Gaya Fesyen Korea yang Superb"

[CUN] Hwang Mi Hee di DPT Auto Show 2011


Semak aksi Hwang Mi Hee terbaru di DTP Auto Show 2011.
Read More.. "[CUN] Hwang Mi Hee di DPT Auto Show 2011"

[Kreatif] Iklan basikal Mexller guna perempuan cantik (8pic)




Syarikat Basikla Mexller mempunyai idea kreatif untuk "menarik perhatian" para penggunanya dengan "membuatkan " basikal wanita buatan Mexller. Tapi diakui ,memang menarik pun. hehe
Read More.. "[Kreatif] Iklan basikal Mexller guna perempuan cantik (8pic)"

Patung Marilyn Monroe setinggi 26 kaki di Chicago ,Amerika Syarikat (pic)


Kota Chicago Amerika Syarikat sekarang ada yang berbeza, banyak pelancong datang ke Chicago hanya untuk bergambar kepada warga baru bandar itu iaitu patung setinggi 26 kaki Marilyn Monroe, seorang selebriti terkenal pada tahun 60 - 70an. Patung itu berpose seperti pose legenda Marilyn yang banyak ditiru hingga sekarang.
Read More.. "Patung Marilyn Monroe setinggi 26 kaki di Chicago ,Amerika Syarikat (pic)"

[WoW] Wanita yang tertinggi di Britain (pic)


LONDON - Jika gadis - gadis remaja seringkali kerepotan dengan kasut - kasut tumit tinggi yang dikenakan agar memaksimumkan penampilan, tidak begitu dengan Jessica Pardoe.
Read More.. "[WoW] Wanita yang tertinggi di Britain (pic)"

Smurf Paling Cantik , Katy Perry (17pic)


Ya, katy perry bukan smurf ,tapi bila dia memakai baju smurf, dialah smurf yang paling cantik.
Read More.. "Smurf Paling Cantik , Katy Perry (17pic)"

Cosplay Karakter Wanita Final Fantasy X-XIII [Cute Detected++]


Final Fantasy memang menjadi kegilaan sehingga dibuat COSPLAY, Cute sangat, Check it out, 
Read More.. "Cosplay Karakter Wanita Final Fantasy X-XIII [Cute Detected++]"

[Kreatif] Lukisan dari HotDog di Rusia


Hanya dari Rusia ya. dari pada kita makan baik buat seni, .. :) LOLz
Read More.. "[Kreatif] Lukisan dari HotDog di Rusia"

Membuat Mercedes Ala-ala Russia (pic)


Bagi orang Rusia benda ni kacang jer, dari kereta yang buruk , mereka transform jadi
baru.Tapi sayangnya kerja separuh jalan.
Read More.. "Membuat Mercedes Ala-ala Russia (pic)"

Kartun Disney untuk orang dewasa (20pic)



Kartun Seperti Cinderelaa, Puteri Salji dan Beauty and the beast memang khusus untuk budak-budak, apa jadi kalau orang dewasa yang tengok?
Read More.. "Kartun Disney untuk orang dewasa (20pic)"

(Lawak) Evolusi menurut beberapa negara (pic)


Evolusi manusia ialah mainan ilusi Charles Darwin, tapi ada jugak yang buat teori sendiri, huhu
Read More.. "(Lawak) Evolusi menurut beberapa negara (pic)"

Temuramah Bersama Wayne Rooney (lawak)(video)


CT pun baru tengok jadi CT nak share lah kat korang, alihkan suara ke bahasa melayu ,memang kreatif lah diorang ni.
Read More.. "Temuramah Bersama Wayne Rooney (lawak)(video)"

OMG:! Jalan ni dinamakan Jalan Justin Bieber (pic)


Seorang kanak-kanak bernama Caroline Gonzalez telah menamakan sebuah jalan dengan nama  Justin Bieber Way di sebuah bandar di Forney, Texas.
Read More.. "OMG:! Jalan ni dinamakan Jalan Justin Bieber (pic)"

Apabila budak-budak melukis wajah ibu mereka (lawak)


Ibu, kadang-kadang susah kita untuk menggambarkan rupa mereka, Kita taklah seperti Pelukis terkenal.Tengok ni , apabila budak-budak ni disuruh melukis gambar ibu mereka ketika kelas pendidikan seni.
Read More.. "Apabila budak-budak melukis wajah ibu mereka (lawak)"

[Gila] Aksi pelik mat rempit atas motor (pic)


Kadang2 ,aksi mat rempit boleh menyebabkan kita kecewa, marah atau sebagainya, bagaimana kalau aksi gila mat rempit kat bawah ni?
Read More.. "[Gila] Aksi pelik mat rempit atas motor (pic)"

Apabila budak -budak menjadi gengster (8pic)


Apabila sudah menjadi gengster, Senjata api, wanita dan duit menjadi mainan budak China ini
Read More.. "Apabila budak -budak menjadi gengster (8pic)"

[Kasihan] Lelaki yang gila seks ni,telanjang di Hadapan wanita yang salah (pic)





Lelaki ni cadang nya nak telanjang depan wanita ni, tapi dia gagla, Lelaki yang asalnya dari Sepanyol ni, berjalan kat Lorong2 dan jumpa pelancong cantik lalu tunjuk dia punya anu, Tetapi semuanya tak menjadi bila keempat-empat wanita ni terkam dia dan menjatuhkannya, Kenapa? sebab 4 wanita ni ialah polis norway.
Read More.. "[Kasihan] Lelaki yang gila seks ni,telanjang di Hadapan wanita yang salah (pic)"

Anda berani nak bawak kereta ni? (pic)




Read More.. "Anda berani nak bawak kereta ni? (pic)"

OMG:! Budak Perempuan makan Kondom (video)


Restoran Mcdonald greotuon Australia sedang menyiasat kes di mana seorang budak dua tahun tengah mengunyah kondom yang sudah dipakai di taman permainannya.
Read More.. "OMG:! Budak Perempuan makan Kondom (video)"

Rock Ji, Model yang menyerupai Bruce Lee (photos)


Ingat tak bruce lee., dia ialah seorang lagenda seni dalam 70-an. BAru2 ni V-Man magazine gunakan rock Ji sebagai model untuk bruce lee, Model ni dikatakan mirip Bruce Lee, walaupun kita tahu,bahawa tiada siapa yang dapat menandingi Bruce Lee, tapi dia pun boleh.
Read More.. "Rock Ji, Model yang menyerupai Bruce Lee (photos)"

Fang Bing, Bing ,artis terkenal, Dulu Vs Sekarang (11 photos)


Baru-baru ini dikatakan Fang bing2 ni nak buat pembedahan plastik .Ramai orang membantah, tapi ramai juga yang menguji mengatakan ,tak kiralah pembedahan apa yang dibuatnya , dia tetap cantik dari dulu sampai sekarang.
Read More.. "Fang Bing, Bing ,artis terkenal, Dulu Vs Sekarang (11 photos)"

[Lucu] Jangan tempah T-Shirt dari China (2pic)



URL gambar di Untuk logo di bawah.
Seorang lelaki hantar satu URL kat kedai gambar Online di Cina, untuk tempah baju dia la, dengan URL gambar yang dia berikan,Korang tengok la apa yan sampai lepas dia tempah baju tersebut, Mereka tak faham ke apa kegunaan url tersebut. :O 




Read More.. "[Lucu] Jangan tempah T-Shirt dari China (2pic)"

[Kreatif] Kereta daripada Lego ditaja oleh syarikat Ford (pic)




Legoland yang berlangsung pada 15 Oktober depan, Ford telah reka Kereta Replika Ford  Explorer yang sama saiz dengan guna 382,00 Lego kepada Legoland sebagai tanda mereka berjaya atas perniagaan mereka, 2500 jam diperlukan untuk menghasilkan kereta ini Pengurus Ford Motor menyatakan bahawa penajaan ini ialah untuk membuatkan hubungan mereka lebih erat.
Read More.. "[Kreatif] Kereta daripada Lego ditaja oleh syarikat Ford (pic)"

[Lucu] Perubahan karakter dan watak di dalam filem (pic)


Berubah - dan terus berubah mengikut peredaran zaman.
Read More.. "[Lucu] Perubahan karakter dan watak di dalam filem (pic)"

WTF:! Mendarat di Ferris Wheel (video+pic)


SYDNEY - Sebuah pesawat ringan telah melanggar sebuah roda raksasa Ferris yang sedang bergerak di Festival Old Bar di Taree, kira-kira 250 kilometer dari Sydney, Australia dan nyaris membunuh dua orang kanak-kanak.
Read More.. "WTF:! Mendarat di Ferris Wheel (video+pic)"

Facebook, Lelaki lawan perempuan (pic)



Read More.. "Facebook, Lelaki lawan perempuan (pic)"

Superhero dalam perut Ibu (pic)


Agak2 ,camna rupa superhero dalam perut ibu yer? camni ader?
Read More.. "Superhero dalam perut Ibu (pic)"

(Pelik) Macam-macam ayam yang aneh (20pic)



Read More.. "(Pelik) Macam-macam ayam yang aneh (20pic)"

Korang berani guna tandas ni?, tandas paling pelik di Jepun


Tandas ni memang pelik, tapi inilah tempat melepaskan hajat bagi orang2 China, selalunya pakai tisu jer, huhu.
Read More.. "Korang berani guna tandas ni?, tandas paling pelik di Jepun"

Obama Fried Chicken's ,Restoran KFC di China (pic+video)



Dekat China ,ada satu restoran yang dipanggil OFC dengan logo yans serupa dengan KFC tetapi gambarnya dibuah dengan gambar OBAMA, Slogan juga digunakan lain iaitu "we are cool, are'nt we?". 

Read More.. "Obama Fried Chicken's ,Restoran KFC di China (pic+video)"

c





Read More.. "c"

Cool: Kapsul rekaan Jepun untuk selamatkan diri dari Tsunami ,"Noah"(3 pic)


Sebuah syarikat Jepun telah membangunkan versi mini bahtera Nuh dalam kes Jepun dilanda gempa bumi dan tsunami yang lain secara besar-besaran - kapsul terapung yang kelihatan seperti bola tenis yang besar.
Read More.. "Cool: Kapsul rekaan Jepun untuk selamatkan diri dari Tsunami ,"Noah"(3 pic)"

Berkhemah di Sekitar Wall Street (7gambar)




NEW YORK - Polis membuka semula jambatan Brooklyn tengah hari kelmarin selepas lebih 700 penunjuk perasaan anti-Wall Street telah ditahan kerana menghalang lalu lintas dan berarak tanpa kebenaran di bandar raya New York.
Read More.. "Berkhemah di Sekitar Wall Street (7gambar)"

OMG: Gambar pakaian pelik yang dipakai Yun Li ketika Anugerah paling berprestij di China




Yuanli yang menghadiri Anugerah filem Huiaibao untuk menerima anugerah telah memakai pakaian yang pelik ni.
Read More.. "OMG: Gambar pakaian pelik yang dipakai Yun Li ketika Anugerah paling berprestij di China"

[Video] Lelaki Tua ni telan katak dengan bersahaja


Selamba je ,lelaki tua ni , telan katak, ~
Read More.. "[Video] Lelaki Tua ni telan katak dengan bersahaja"

[Ekstream] Cina gaduh tengah Highway (video)



Berlanggar sikit jer ,terus bergaduh , memang ekstream giler le..
Read More.. "[Ekstream] Cina gaduh tengah Highway (video)"

(Gambar): Awek ni protes tanpa berpakaian minta tentera bersekutu berundur dari Afghanistan


Seorang wanita setengah baya kira kira berusia tigapuluh tahunan nekat bertelanjang di tengah keramaian jalan raya dengan maksud memprotes kebijaksanaan pemerintah Inggris yang mengirimkan pasukan ke Afghanistan sebagai upaya mendukung sekutunya Amerika Serikat di negara yang tengah dilanda konflik tersebut. 
Read More.. "(Gambar): Awek ni protes tanpa berpakaian minta tentera bersekutu berundur dari Afghanistan"

[Cool] Gadget terbaru untuk awek yang nak terkucil (pic)


Kamu perempuan, dan sedang bawak kereta, lepastu rasa nak terkucil,toilet berdekatan pun tiada.
Read More.. "[Cool] Gadget terbaru untuk awek yang nak terkucil (pic)"

Seorang warga China, Tao Xiangli, yang hanya lulusan Sekolah Rendah sangat kreatif dalam merancang pelbagai barang dengan rekaan sendiri di antaranya yang terkini dan spektakuler adalah Kapal Selam buatan tangannya sendiri yang dirancangnya menggunakan bahan drum - drum minyak bekas dengan jumlah berat sampai 1,6 ton demikian dikutip dari Zhong'an Online.
Read More.. "[Kreatif] Lelaki yang lulus Sekolah rendah sahaja boleh buat kapal selam yang betul-betul boleh menyelam"

[Cool] Kereta - kereta mahal abad ini. (27pic)


Ada bran mau beli?
Read More.. "[Cool] Kereta - kereta mahal abad ini. (27pic)"

[COOL] Seni Melekatkan Pensil (4pic)


Pensel yang dilekatkan dengan gam boleh jadi seni . LOL.
Read More.. "[COOL] Seni Melekatkan Pensil (4pic)"

[Cool] Peminat-peminat Lady Gaga di Taiwan beraksi (14pic)


Stefani Joanne Angelina Germanotta alias Lady Gaga adalah penyanyi pop Amerika adalah Penyanyi Pop Amerika yang terkenal dengan pakaian yang unik
Read More.. "[Cool] Peminat-peminat Lady Gaga di Taiwan beraksi (14pic)"

Inilah akibatnya kalau susah nak dapat signal(pic)


Terpaksa la eden naik tiang eletrik pulak.
Read More.. "Inilah akibatnya kalau susah nak dapat signal(pic)"

[Lucu] Mouse ada punggung


Lucu... Mouse ada bonto... ^ _ ^, Mouse buatan ELECOM ini dinamakan Mendo oppopets dimana Mouse ini mempunyai bontot yang sebenarnya adalah USB penerima wireless dari mouse ini..
Read More.. "[Lucu] Mouse ada punggung"

Mengajar budak-budak di China berenang sangat Ekstrem (9pic)


Tak hairan lah kalau China boleh unggul dalam sukan renang, Akademi-akademi berenang mereka memberikan latihan hardcore kepada anak murid mereka. Mungkin gambar-gambar dibawah nampak lawak ,tapi kesian jugak.
Read More.. "Mengajar budak-budak di China berenang sangat Ekstrem (9pic)"

Pantai di China diserbu makhluk hijau (pic+video)



Cotatua.blogspot, Pantai di Qingdao China yang biasanya berwarna coklat keemasan sekarang berubah menjadi hijau kerana tertutup rumput laut.
Read More.. "Pantai di China diserbu makhluk hijau (pic+video)"

Labah-labah Makan ular (5pic)


Berikut ialah proses dimana labah-labah makan Ular.
Read More.. "Labah-labah Makan ular (5pic)"

(Gambar) Peragaan Lingeria ,ala-ala perkahwinan diraja




Pameran lingeri seksi di peragaan pakaian dah biasa. Namun bagaimana dengan peragaan lingerie ala perkahwinan kerajaan?
Read More.. "(Gambar) Peragaan Lingeria ,ala-ala perkahwinan diraja"

[Pelik] Perempuan berambut perang ni nak jadi negro(20pic)


Dah macam Michael Jackson..
Read More.. "[Pelik] Perempuan berambut perang ni nak jadi negro(20pic)"

[Lawak] Hari perkahwinan yang tidak bernasib baik (8pic)


CT rasa CT tahu apa penyebabnya, mungkin pergi ke GYM boleh menyelesaikan perkara ini.

Read More.. "[Lawak] Hari perkahwinan yang tidak bernasib baik (8pic)"

[Video] Alpha Dog (menakutkan dan cool)


Read More.. "[Video] Alpha Dog (menakutkan dan cool)"

Pengurus EURO disambut oleh Penunjuk Perasaan bogel (5pic censored)



Michel Platini dua hari yang lalu menyempatkan diri datang ke bandar Kiev di Ukraine, cuba memastikan sendiri seberapa calon tuan rumah EURO 2012 .
Read More.. "Pengurus EURO disambut oleh Penunjuk Perasaan bogel (5pic censored)"