Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

[Lawak] Saat-saat menjengkelkan bila anda sedar ianya jadual anda.


Apabila korang bangun dari tidur semestinya , korang dah fikir apa yang korang nak buat pada hari yang tersebut. , bagaimana kalau anda terlewat, pastinyar rasa tak, best..
Read More.. "[Lawak] Saat-saat menjengkelkan bila anda sedar ianya jadual anda."

[OMG] : Mak yang terbaik sekali di dunia


Ibu-bapa ialah pencorak kepada masa hadapan anak-anak, tapi apa yang terjadi disini ialah parenting fail yang begitu, mengaibkan sekali. Jangan tengok mak ,OK~
Read More.. "[OMG] : Mak yang terbaik sekali di dunia"

[Lawak] Apabila internet tidak dapat diakses


Boleh tak korang semua bayangkan kalau internet tak ada, mesti menyeksa hidup kan?, di bawah ini ada komik strip yang akan menerangkan apa yang anda akan buat kalau internet tidak ada,
Read More.. "[Lawak] Apabila internet tidak dapat diakses"

[Lawak] Bagaimana pelajar prank cikgu


Inilah cara yang berkesan untuk prank cikgu ,especially yang form 3.. huhu bab 4 tak silap Ct
Read More.. "[Lawak] Bagaimana pelajar prank cikgu"

OMG:! Make-up perempuan Asia yang ...


Wao, menggunakan penggaris di bawah mata, boleh buatkan mata mereka seperti anime!


Read More.. "OMG:! Make-up perempuan Asia yang ..."

Awek seksi siut ,ada yang berkenan?



Dekat fb CT ni ada gambar awek ni, ade sapa2 yang berkenan
Read More.. "Awek seksi siut ,ada yang berkenan?"

Hugh Hefner ditemani bidadari,



Sapa tak panas ,kalau orang tua kerepot ni boleh ditemani dengan bidadari yang jelita, Jelas disini,perempuan tak memandang rupa,tapi memandang harta, tapi bukan semua la..:)
Read More.. "Hugh Hefner ditemani bidadari,"

[Kreatif] Kapal Selam buatan tangan dari China


Kreatifnya orang-orang China ni, kerana kapal selam terlalu mahal ,kerana mencapai harga billion dan tenggelam tak timbul-timbul ,maka orang China membuat kapal selam sendiri
Read More.. "[Kreatif] Kapal Selam buatan tangan dari China"

[OMG] Gadis-gadis ini cantik tanpa make-up (20pic)


Ya, make-up kadang-kadang boleh menjadikan kita cantik atau hodoh,tapi bagaimana kalau dengan yang ini?..
Make-up menakutkan anda!
Read More.. "[OMG] Gadis-gadis ini cantik tanpa make-up (20pic)"

[Kreatif] Gambar seni daripada bawang


Bawang, bukan lagi digunakan untuk memasak, rupa bawang yang cute dan ada yang memedihkan mata itu digunakan untuk seni, Check it out...

Read More.. "[Kreatif] Gambar seni daripada bawang"

Gila lah orang Jepun ni, selamba je prank perempuan tu, . Memang tak beradab la melawak macam ni.
Read More.. "[WTF] Orang gila seks di Jepun (pic)"

[Kasihan] Tiada kaki ,tapi wanita ini mampu menguruskan 150 orang anak yatim



Hunan - Cacat bukanlah menjadi penghalang bagi wanita satu ini untuk berjuang membantu anak - anak yang tidak mempunyai keluarga.

Read More.. "[Kasihan] Tiada kaki ,tapi wanita ini mampu menguruskan 150 orang anak yatim"

[COOL] Mewahnya rumah Cristiano Ronaldo


Cristiano Ronaldo ( CR7 ) tidak mahu menghabiskan terlalu lama tinggal penthouse suite di salah satu hotel terbaik di Madrid, dan tidak mahu membuang masa sama sekali dalam membeli rumah.

Terletak di tengah-tengah daerah eksklusif di Madrid, berjiran dengan Kapten Real Madrid Raul, Cristiano telah mengeluarkan wang sejumlah 120 Juta untuk membeli rumah, yang mempunyai 8 bilik tidur, pusat kecergasan, sauna, gelanggang tenis dan kolam renang.. ni rumahnya..
Read More.. "[COOL] Mewahnya rumah Cristiano Ronaldo"

[Seram] Ular Cobra berkepala 5 Di India (pic)



Mendengar namanya saja sudah sangat menyeramkan, apatahlagi dengan membaca judul artikel tersebut. Hmmm... Aneh tapi nyata ular cobra berkepala lima di dapati di India, wahh sungguh menakjubkan. Ular cobra terkenal dengan racunnya yang mematikan, menjadi salah satu ular yang paling ditakuti jika bertemu dengan manusia, racunnya mampu membunuh makhluk hidup sepersekian saat selepas kena gigitannya.

Dibawah ini adalah gambar ular cobra yang ditemui di India, orang tempatan percaya bahawa ular cobra adalah wujud penjelmaan dewa mereka, ular ini ditemui di sebuah gua dengan kepala mengembang.
Read More.. "[Seram] Ular Cobra berkepala 5 Di India (pic)"

[Kreatif] Cara untuk menyeludup burung yang COOL (6pic)



Para pegawai di suatu tempat ,berjaya menangkap seorang lelaki yang menyeludup beberapa ekor burung Kolibrita (Hummingbirds) menurut maklumat yang CT dapatkan ,semua burung tersebut masih hidup, Di bawah ini ditampilkan bagaimana cara burung-burung itu diseludup.
Read More.. "[Kreatif] Cara untuk menyeludup burung yang COOL (6pic)"

OMG:! Tentera ini memakai gaun untuk menghadiri pengebumian kawannnya



Seorang lelaki yang mengenakan gaun hijau limau untuk pemakaman seorang askar itu mengatakan bahawa dia melakukannya untuk menghormati perjanjian yang mereka buat bersama.
Read More.. "OMG:! Tentera ini memakai gaun untuk menghadiri pengebumian kawannnya"

[Kesian] Ferrari habis minyak,lepas tu kena langgar pulak (6pic)



Wah.pelik-pelik, gara-gara kereta Ferrari ni habis petrol ( boleh habis ooo),,, pemandu dia terpaksa menunda Ferrari tersebut ke pam minyak yang berdekatan, tapi kerana terburu-buru,Ferrari tersebut melanggar kereta lain dan penyudahnya, .. Sayang sekali kereta semahal ini...
Read More.. "[Kesian] Ferrari habis minyak,lepas tu kena langgar pulak (6pic)"

[Gila] Awek ni naik moto tak pakai seluar



Read More.. "[Gila] Awek ni naik moto tak pakai seluar"

[WTF] Kambing bertanduk satu?


Read More.. "[WTF] Kambing bertanduk satu?"

[Cool] Animasi Gif jika tandas lelaki dan perempuan berdekatan


Add caption
Read More.. "[Cool] Animasi Gif jika tandas lelaki dan perempuan berdekatan"

[OMG] Cipta rekod dunia, bertahan dengan lebah



Read More.. "[OMG] Cipta rekod dunia, bertahan dengan lebah"

Wah:! Rapat betul kereta ni, macam mana nak gostan?





Read More.. "Wah:! Rapat betul kereta ni, macam mana nak gostan?"

[WTF] Guru di China secantik ini (nosebleeding)



Gadis yang sangat cantik berusia 30 tahun ini adalah Zhu Songhua ( 朱 松花 ) seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Cina di Sekolah dasar No. 1 di Jiangsu Nantong.

Gambar Zhu Songhua pertama kali terkenal pada September 2010 di saat dia tampil di Jiangsu Satellite TV. Dia diundang dalam Program TV Happy Night dengan segmen Guruku Adalah Istimewa. Semasa dan selepas acara tersebut, dia langsung mendapat banyak perhatian. Netizens China mencari banyak gambar Zhu Songhua. dan fotonya menyebar sangat cepat di dunia maya dan di tuntutan netizens sebagai Guru Wanita Tercantik di China, di antara banyak sebutan lain buat dia.

Kebanyakan foto - foto tersebut berasal dari masa dimana dia masih menjadi model untuk majalah dan jurugambar profesional di negaranya. Saya posting beberapa foto yang menarik dari Guru SD Tercantik di china

Read More.. "[WTF] Guru di China secantik ini (nosebleeding)"

[OMG] Percaya atau tidak,gambar-gambar ni hanyalah lukisan (12pic)



 Seorang lelaki bernama Roberto Bernardi, ia adalah seorang pelukis yang karyanya banyak membuat orang  kagum, bagaimana tidak seperti kebanyakan lukisan yang dibuat dengan keindahan. ia melakukannya dengan melukis sama seperti yang aslinya. dan percaya atau tidak ia melukis dengan menggunakan media yang sama seperti kebanyakan pelukis iaitu cat minyak dan kanvas biasa. daripada foto - foto yang akan CT paparkan di bawah ini mungkin anda akan menyangka ini adalah sebuah foto hasil camera digital. jangan tertipu inilah lukisan hasil tangannya sendiri.
Read More.. "[OMG] Percaya atau tidak,gambar-gambar ni hanyalah lukisan (12pic)"

[OMG] Mumia dari China ditemui ketika banjir [pic]


Pada tarikh 1 Mac para arkeologi China, wartawan, dan penonton berada di lokasi pembaikan jalan dimana dinasti Ming era tubuh ditemui.
Selama dinasti Ming, pemuliharaan selepas kematian dianggap " mencerminkan kemurnian " dalam hidup.
Memiliki keluarga wanita ini dikenali  bahawa tubuhnya akan dipertahankan selama lebih dari 600 tahun, mereka akan menjadi sangat bangga.

Read More.. "[OMG] Mumia dari China ditemui ketika banjir [pic]"

OMG:! Kakak-kakak ni dah gila agaknya




Selamat malam kepada diehard fan CT, nak share ajer ni lepas jumpa gambar kakak yang kurang sopan ni., Mantap, Jom  kita check it out jer., ..
Read More.. "OMG:! Kakak-kakak ni dah gila agaknya"

[Must do!] Toyol masuk dewan peperiksaan, "khusus untuk pelajar"


Inilah dia kreatif ala mahasiswa, jangan tengok ajer, test la beb..



Read More.. "[Must do!] Toyol masuk dewan peperiksaan, "khusus untuk pelajar""

[OMG] Amoi cantik ni askar?


Tentera taiwan ni tak disangka  sangka seorang yang sangat cun, Kalau macam ni lagayanya memang rugi masuk jadi tentera ,baik jadi gf CT .hahah = =
Read More.. "[OMG] Amoi cantik ni askar?"

[Kreatif] Seni berjalan : Lori yang dihiasi lukisan-lukisan graffiti di Pakistan




Kreatifnya orang kat Pakistan, Kalau kat Malaysia ni Lorinya hanya letak iklan pasal perniagaan, Tapi kalau kat Pakistan , boleh dikatakan seni berjalan. Check it out..
Read More.. "[Kreatif] Seni berjalan : Lori yang dihiasi lukisan-lukisan graffiti di Pakistan"


Read More.. " "

OMG:! Kereta Ferrari berharga RM 46 Juta masuk laut!


 

Read More.. "OMG:! Kereta Ferrari berharga RM 46 Juta masuk laut!"


Wah Mobil Ferrari Enzo yang bernilai USD 1.5Jt atau Rp. 15 Miliar tercebur di Lautan Atlantik

Kereta Ferrar Enzo yang bernilai lebih USD 1.5juta termasuk ke dalam lautan atlantik.
Mobil Ferrari Enzo ini diubahsuai oleh Syarikat Edo Pertandingan yang dimiliki oleh Zahir Rana yang merupakan seorang penggila Mobil.
Kereta Ferrari Enzo
Zahir Participate di acara Targa Newfoundland 2011. Mobil Ferrari Enzon masuk ke Lautan atlantik setelah kehilangan berpandu pada jam berputar 90 Derajat.

  Dengan Muatak tenaga 840 Tenaga Kuda dan Kelajuan Maksima 385km/jam mobil ini masuk jajaran mobil bertenaga besar.

  Tahukah anda apa yang dibilang Zahir setelah kejadian tersebut? Dia berkata " Itu Hanya sebuah mobil, bukan masalah besar "... wow... Orang Kaya busur.... hehehehe


Read More.. " "

OMG:! Perubahan diri dari Seorang Lelaki Rusia yang luar biasa






Lelaki yang berasal dari Rusia ini mengalami perkara yang paling buruk dalam kehidupan dia, dia dipecat dari bekerja, ditinggalkan oleh awek, takdak duit nak balik kampung. Akhirnya lelaki ini mengubah dirinya sehingga boleh mendapat kembali kehidupan yang lebih baik. Seperti apa perubahan yang terjadi? Check it out..

Read More.. "OMG:! Perubahan diri dari Seorang Lelaki Rusia yang luar biasa"




Lelaki yang berasal dari Rusia ini mengalami perkara yang paling buruk dalam kehidupan dia, dia dipecat dari bekerja, ditinggalkan oleh awek, takdak duit nak balik kampung. Akhirnya lelaki ini mengubah dirinya sehingga boleh mendapat kembali kehidupan yang lebih baik. Seperti apa perubahan yang terjadi? Check it out..
Read More.. " "

Style Lelaki sekarang di China [LUCU]


Inilah style2 kat Negara China, CT tengok pun dah nak tergelak, anda nak try?
Read More.. "Style Lelaki sekarang di China [LUCU]"

Haha, adakah lelaki ini curang?[pic]



Wah, nampaknya lelaki ni melarikan diri melalui bumbung rumah dia dan tak sempat nak pakai balik baju dia, Adakah lelaki ni melarikan diri kerana takut diketahui bahawa dia curang?
Read More.. "Haha, adakah lelaki ini curang?[pic]"

Apa bendalah atuk-atuk ni buat [pic]


Entah apa-apa la Atok-atuk berdua ni buat, Pelik-pelik ,manusia zaman sekarang ni..

Read More.. "Apa bendalah atuk-atuk ni buat [pic]"

[OMG] Lelaki ada 24 jari ,mesti susah nak cari sarung tangan ni


Berusia 30 tahun Yoandri Hernández Garrido adalah salah satu orang-orang yang paling terkenal yang tinggal di wilayah Guantanamo, Cuba. Hernández mempunyai 24 jari - 12 tangan dan 12 pada kakinya. Dia hidup kehidupan yang normal, bekerja sebagai pemandu tongkang di antara tebing sungai dan mempunyai seorang isteri dan tiga kanak - kanak. Dia menulis dengan tangan kanannya dan mengendalikan mesingan AKM semasa perkhidmatan tentera.

Read More.. "[OMG] Lelaki ada 24 jari ,mesti susah nak cari sarung tangan ni"

OMG:! Gambar-gambar transformasi wanita - wanita kurus menjadi Gemuk


 Perempuan mana yang tak mau jaga badan,? tapi bila dah sampai satu masa kita tensen atau beranak,Maka kita akan gemuk tanpa disedari...

Read More.. "OMG:! Gambar-gambar transformasi wanita - wanita kurus menjadi Gemuk"

OMG:! Agak-agak berapa lama makcik ni bela kuku dia?



Read More.. "OMG:! Agak-agak berapa lama makcik ni bela kuku dia?"



Read More.. " "

OMG:! Toilet planking ,sudah menjadi virus (pic)




Read More.. "OMG:! Toilet planking ,sudah menjadi virus (pic)"

OMG:! Wanita tanpa berpakaian muncul di Google Street View



Read More.. "OMG:! Wanita tanpa berpakaian muncul di Google Street View"

[Video] Astro mohon padam video hina Islam Hantu Bonceng di Youtube


Disebabkan video ini telah dipadam oleh Youtube ,apabila diminta oleh pihak Astro ,maka CT upload kembali untuk tatapan korang, Semoga menjadi pengajaran, tiada maaf bagimu.
Read More.. "[Video] Astro mohon padam video hina Islam Hantu Bonceng di Youtube"

(Romantik) Cinta tiga segi Thailand [VIDEO]

Read More.. "(Romantik) Cinta tiga segi Thailand [VIDEO]"

Bikini berlian termahal di Dunia hanya berharga 6,952.52 MYR


Read More.. "Bikini berlian termahal di Dunia hanya berharga 6,952.52 MYR"

[COOL] Tuala-tuala dalam bilik hotel yang korang tak pernah tengok (13pic)


Korang takkan pernah tengok tuala-tuala ni kat bilik hotel yang korang pernah pergi..


Read More.. "[COOL] Tuala-tuala dalam bilik hotel yang korang tak pernah tengok (13pic)"

[Kreatif] Seni daripada DAGING


Seni ni nampak menggerunkan ,tapi pada masa yang sama, nampak superb
Read More.. "[Kreatif] Seni daripada DAGING"

[Video] Diver yang terburuk dalam sejarah


Cerezo Osaka's Ryuji Bando is felled by glancing breeze in this AFC Champions League quarter-final match against Korean side Jeonbuk Hyuandi Motors.

Read More.. "[Video] Diver yang terburuk dalam sejarah"

(Video) [Cool] Battle of the EGO


Read More.. "(Video) [Cool] Battle of the EGO"

[Lawak] Berjumpa dengan doktor gigi sebagai seorang budak kecil



Apabila anda masih kecil ,ingatkah anda betapa takutnya anda dengan doktor gigi, komik strip di bawah ini akan mengimbau kembali kisah silam tersebut.



Read More.. "[Lawak] Berjumpa dengan doktor gigi sebagai seorang budak kecil"

[Video] Gelagat penguin yang akan membuatkan anda pecah perut


Read More.. "[Video] Gelagat penguin yang akan membuatkan anda pecah perut"

[COOL] Party di KoreaParty Rock Anthem ft. Kim Jong Il



 

Ain't no party like a Pyongyang party, 'cause a Pyongyang party is ABSOLUTELY MANDATORY
 Party disini bukan seperti parti di Pyongyang kerana sesungguhnya ia sangat cool
Read More.. "[COOL] Party di KoreaParty Rock Anthem ft. Kim Jong Il"

[pic] Gadis Jepun dalam cosplay warna hijau


Gadis jepun yang memakai pakaian cosplay berwarna hijau ini sangat memikat hati, berkenan?


Read More.. "[pic] Gadis Jepun dalam cosplay warna hijau"

Silap mengeja dalam facebook [Lawak]





Read More.. "Silap mengeja dalam facebook [Lawak]"

Makcik ni buat aku tak tahan...



Read More.. "Makcik ni buat aku tak tahan..."

[Kreatif] Gambar-gambar orang yang suka menconteng



Read More.. "[Kreatif] Gambar-gambar orang yang suka menconteng"




Read More.. " "


Read More.. " "

[Kreatif] KFC make you laugh



Read More.. "[Kreatif] KFC make you laugh"

[Cool] Hanya dengan menggunakan sebuah buku ,boleh jadi macam ni?



seni ialah satu benda yang kadang-kadang tidak dapat kita bayangkan,lihatlah gambar-gambar ni, bila seni mengemparkan!

Read More.. "[Cool] Hanya dengan menggunakan sebuah buku ,boleh jadi macam ni?"

Mantap gila awek ni!





Read More.. "Mantap gila awek ni!"

"King Of Ink" , Perubahan dari seorang lelaki Menjadi Raja Tatoo


Read More.. ""King Of Ink" , Perubahan dari seorang lelaki Menjadi Raja Tatoo"

"X" ,RollerCoaster paling ngeri di Jepun


This rollercoaster was once very many visitors, Rollercoster in Japan is now long abandoned and never inhabited.

But if in Malaysia may sound track is not like this behavior because it is right hahaha diKilo

Read More.. ""X" ,RollerCoaster paling ngeri di Jepun"

Kisah pengorbanan seorang ayah kepada anaknya(Tak nangis ,tipu)



Read More.. "Kisah pengorbanan seorang ayah kepada anaknya(Tak nangis ,tipu)"

[COOL] Hari Zombie Satu America(pic)


Huhu, ada jugak hari untuk memperingati zombie di Amerika...

Read More.. "[COOL] Hari Zombie Satu America(pic)"

Gambar awan sebelum taufan yang menggerikan (pic)


Taufan ialah sesuatu yang menakutkan, bertuah kita hidup di Malaysia kerana kita terkeluar dari garisan bencana.

Read More.. "Gambar awan sebelum taufan yang menggerikan (pic)"

[OMG] Labu dijumpai tumbuh di atas pokok pir (pic)


Greenfield, Iowa - Labu yang tumbuh di bandar tersebut menjadi topik yang hangat.

Phil & JaNelle Lovely berkata mereka tidak pasti bagaimana labu mereka tumbuh di pohon per mereka, tetapi ada ia.

Read More.. "[OMG] Labu dijumpai tumbuh di atas pokok pir (pic)"

Hati-hati bila beli Limau dari China


Ini ialah sekadar maklumat untuk korang, hati-hatilah,
ye sebab dalam limau cina tu ada penghuni yang lain.

Read More.. "Hati-hati bila beli Limau dari China"

[Video] Bila masa kita rasa janggal




Lelaki ini telah menerangkan tentang apa itu rasa janggal dan bila kita merasainya, Check it out.

Read More.. "[Video] Bila masa kita rasa janggal"

Himpunan Auto teks Blackberry


 Koleksi-koleksi CT kumpul, special untuk korang


……….(¯`*•.¸,¤°´’`°¤,¸.•*´¯)……….
……….¸,¤°´’`°•.¸O¸.•°´’`°¤,¸……….
……|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯•.•¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|…..
……….. InViTe AlL yOuR fRiEnDs…………
……|___________.•.___________|…..
………*´’`°¤¸¸.•’´O`’•.¸¸¤°´’`*……..

………(_¸.•*´’`°¤¸’¸¤°´’`*•.¸_)……..
Please..Wait..I am
Loading my self in your Heart
♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥
Loading. . .
█ 1%
██ 10%
███ 20%
████ 30%
█████ 40%
██████ 50%
███████ 60%
████████ 70%
█████████ 80 %
██████████ 90%
Loading . . .
████████████100% Successful
……………….. ,——,
………………. =\ …..\
..,—,…………. =\ …..\
..|.C~ \ ……….. =\ …..\
..|……. `———— ‘——’———–,
.,’…. LI,-,LI. LI. LI . LI .. LI . LI ,-,LI`-,
.\ _/,____|_|______,——,_____|_|__)
…………………… /……/
………………… =/……/
……………….. =/……/
………………. =/……/
……………….. /____,
…………………..,”",”"”,”",”",
………………….#.#..#.#.#
………………__#_#_#_#_#__
………………{_..`..`.`.`..`.._}
……………__{_…_.._.._.._…_}__
…………..{_…H…A…P…P…Y…_}
………..__{_…_…_.._.._.._…_…_}__
…….__{__…B.I..R..T…H..D..A..Y…__}
_.—{__…_…_…_…_.._…_…_…_…__}— .
(…..`.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”. `…..)
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
………..///\\\You
………///_\\\\are
………||.^|=\\\ Beautiful
………))\_-_/ ((\ Intelligent
………)’_/.”.\_`\) Smart
…… /./._.\../…\ Sincere
……/./(_.\x/._).| Kind
……\.\.)”.|/ /./ Adorable
…….\.’…’.. //./ Ideal
……/…….. /./ Naughty
……|….__..\.\ Attractive
……|…/.\…\ / Sweet
……|..|…\.. \ Cute
……|..|….\..\ Unique
……|..|…..\..\Lovable
……|..|……\..\ Understanding
……|..|…….\..\ &
……|..|……..\..\ a friend of mine
…../__\……..|__\
_(▒)(▒)_______███☼████___(░)(░)
(▒)(▓)(▒)__ ███__ ██████ (░)(▒)(░)
_(▒)(▒)___██____███▒████ (░)(░)
_________██____███▒▒▄▒
__________██____█▒▒▒▒▒▒
___________██____ █▒▒▒♥__(░)(▒)
____________██_____▒▒___(▒)(█)(░)
____________ ██____▒▒_____(░)(▒)
_____________██__▓▓▒▓______█
________█✯ _██ ▓▓▓▒▒▒▓____█_█
_(░)(░)___███_ ▓▓_▓▓▓▓▓▓__ █▀
(░)(▒)(░)______▓▓_▓▓▓▓▓▓___█
_(░)(░)_____ _▓▓_▓▓▓▓▓_____ █
___________ ▓▓__▓▓▓▓_▓____▒░
__________ ▓▓__▓▓▓▓___▓__▓▒
_________ ▓▓___███❋█__▓▓_
________▒▒__ ♥▒▒♥▒▒♥▒
_______░___ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥
__________ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒
_________♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒
________♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥
______ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒
_______________▓▓ ▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓
(▒)(▓)(▒)_______▓▓__▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓__ ▓▓
_______________▓▓__▓▓
_______________▓▓ ▓▓
_______________▓▓▓
______████████▓
_______█☼█___██____(░)(░)
______███____ ██__ (░)(▒)(░)
______█_______██____(░)(░)
______________█☼█
______________█▀██▄
▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▓▒▓▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▒▓▒▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
█۞███████]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃ ●
▂▄▅█████████▅▄▃▂…
[███████████████████]
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
.╔══╗═════╔╗═════.
.╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗.
.═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║.
.═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝.
.═══════╚═╝═╚═╝══.
╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║═╣║║╔╣║║║║║═╣
║║║║═╣╚╣╚╣║║║║║═╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝
╔═╦═╗╔═╦═╦═╦══╗
║║║╚╣║═╣║║║║║║║
║║╠╗║║═╣║║╦║║║║
╚═╩═╝╚═╩╩╩╩╩╩╩╝
╔═╦═╦══╗
║║║║╠╗╔╝
║║║║║║║
╚═╩═╝╚╝
╔══╦═╗╔╦═╗
║║║║║╠╝║╚╣
║║║║║║║╠╗║
╚╩╩╩═╩═╩═╝
╔═╦═╦═╦═╦╗╔╗
║╚╣║║╚╣╚╣╚╝║
╠╗║║║║║║╠╗╔╝
╚═╩═╩╩╩╩╝╚╝
╔╗╔═╦═╗╔╦╦╦══╗
║║║║║║║║║║╠╗╔╝
║╚╣╦║║╠╝║║║║║
╚═╩╩╩╩╩═╩═╝╚╝
╔═╦╦═╦═╗
║╚╣║║║║║
╠╗║║╦║╔╝
╚═╩╩╩╩╝
╔═╦╦═╦═╗╔╦╦╗
║║║║║║╚╣║║║║
║╔╣║║║║║╠╬╬╣
╚╝╚╩╩╩═╝╚╩╩╝
╔═╦═╦═╦═╗╔╦╦╗
║║║║║║║╚╣║║║║
║╔╣║║║║║║╠╬╬╣
╚╝╚═╩╩╩═╝╚╩╩╝
╔═╦═╦╗
║╚╣║║║
╠╗║║║╚╗
╚═╩═╩═╝
╔═╦═╦╦╦╗
║║║║║║║║
║║║║║║║║
╚═╩═╩══╝
╔╦╦╦═╦╦╦╗╔╦╦╗
║║║║║║║║║║║║║
║║║║║║║║║╠╬╬╣
╚══╩═╩══╝╚╩╩╝
╔═╦══╗
║║║║║║
║║║║║║
╚═╩╩╩╝
╔═╦╦═╗
║╚╣║║║
╠╗║║╔╝
╚═╩╩╝
╔═╦╦═╗
║╚╣║╚╣
╠╗║╠╗║
╚═╩╩═╝
╔═╦╦═╗
║╚╣╠╝║
╠╗║║╔╣
╚═╩╩═╝
╔═╦═╦═╦═╦╗╔╗
║╚╣║║╚╣╚╣╚╝║
╠╗║║║║║║╠╗╔╝
╚═╩═╩╩╩╩╝╚╝
╔╦╦═╦═╗ ╔╦╦╗
║║║║║╚╣ ║║║║
║║║╔╬╗║ ╠╬╬╣
╚═╩╝╚═╝ ╚╩╩╝
╔╦╦╦═╦╦╦╗╔╦╦╗
║║║║║║║║║║║║║
║║║║║║║║║╠╬╬╣
╚══╩═╩══╝╚╩╩╝
╔══╦═╦═╦══╦═╦═╦╦╦╗
║║║║║║║╠╗╔╣║║║║║║║
║║║║╦║║║║║║╦║╔╬╬╬╣
╚╩╩╩╩╩╩╝╚╝╚╩╩╝╚╩╩╝
╔═╦╦═╦╦╦╗╔═╦╦═╦╦╦╗
║╚╣║║║║║║║╚╣║║║║║║
╠╗║║╔╬╬╬╣╠╗║║╔╬╬╬╣
╚═╩╩╝╚╩╩╝╚═╩╩╝╚╩╩╝
╔═╦═╗ ╔╗
║║║╔╝ ║║
║║║╚╗ ╠╣
╚═╩═╝ ╚╝

Untuk yang Islam :
Bismillah : بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْ‎
Alhamdulillah : اَلْحَمْدُلِلّهِ‎
Amin : آمِيّنْ… آمِيّنْ… يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ
Untuk yang Islam..
اَسْتَغْفِرُاَللّهَ (astaghfirullah)
اَللّهُ (Allah)
حَلاَل (halal)
حَرَم (haram)
اِنّا لِلّهِ وَاِنّا اِلَيْهِ رَجِعُوْنَ (innalillahi wa innailaihi raji’un)
لاَ هَوْلَ وَلاَ قُوَّتَ اِلاَّبِاللّهِ
(laahaula walaa kuwwata illa billah)
مَاشَآءَاللّهُ (masya Allah)
سُبْحَانَ اللّه (subhanallah)
اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، لاَ اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، وَلِلّهِ الْحَمْدِ (takbir)
تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّ وَ مِنْكُم تَقَبَّلْ يَا كَرِيْم (idul fitri)
وَعَلَيْكُمْ السَّلاَمُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ هُ
(Wa’alaikumsalam Wr. WB)
وَ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
(Wassalamu’alaikum Wr. WB)
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
(Assalamu’alaikum Wr. WB)
اِنْ شَآ ءَ اللّهُ (insyaallah)
اَلْحَمْدُلِلّه (alhamdulillah)
‎​
(amin). آمِّينَ
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ.
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ ) (bismillahirrahmanirrahim).
اَللّهُ اَكْبَرُ (Allahuakbar)
اَهْلاًوَسَهْلاً (ahlan wa sahlan)
ƪ(‾.‾“)┐‎
ƪ(`˘з˘)ʃ‎
(¬,¬”)
(‾~‾“)
(ˇ_ˇ’!l)
ƪ‎​(‾▿‾)ʃ‎
ƪ(˘⌣˘)┐ ƪ(˘⌣˘)ʃ ┌(˘⌣˘)ʃ
(-̩̩̩-̩̩̩_-̩̩̩-̩̩̩)‎
~(˘▾˘~) ~(˘▾˘)~ (~˘▾˘)~
(づ ̄ ³ ̄)づ
ƪ(˘-˘)┐ ƪ(˘-˘)ʃ┌(˘-˘)ʃ ƪ(˘-˘)ʃ‎
ƪ(ˇOˇ’!l)​‎ʃ
(–˛ — º)‎
ƪ(‾(••)‾)ʃ‎
◎( ̄^ ̄)====◎)>_<”)
(ˇ▽ˇ)-c<‾˛‾”)‎
\(‾▿‾\) \(´▽`)/ (/‾▿‾)/
(┌_┐) (┌_┐) (┌_┐)


………..(0 0)
.—oOO– (_)—–.
╔═════════════════╗
║ PEACEEEE ║
╚═════════════════╝
‘—————oOO
……..|__|__|
………. || ||
……. ooO Ooo
… … … … … … …….. .„–~–„………… ..
. … … … … … … ……./:.:. :.:.:.|.. ……… …
. … … … … … … ……|;.;.; .;.;.;/.. ……… …
. … … … ._„„„„„„„… );.;.;.;.;.| ……… ……
. … … „-”:.:.:.:.:. :.”~-„;.;.;.;| ……… ……..
. … .. (_„„„„„„—„„_:.:. );.;.;..”„…………
. … „-”:.:.:.:.:. :.:.:”"-„/;.;.;.; .;.”„…….. …..
. .. (:.___„„„„„„„„„___);.;.;.;. ;.;.;.|.. ……
. .. /”":.:.:.:.: .:.:.:¯”"\ ;.;.;.;.; .;.„”……. ……
. . \:.__„„„„„„„„„„„„„„__/;;;;;;;;; ;;/\…..
. .. \.:.:.:.:.:. :.:.:.:.: .);;;;;;; ;;;/:::\. ……… …
. … . \„„„„—~~~;;;;;; ;;;;;;;„”::::::: \…..
. … … . “”"~~–„„„„„„„„„„„-”:::::::::: ::\
. … … … … … \::::::::::: ::::::::: :::::\… …..
☆┌─┐. ─┐☆……………..
│▒│ /▒/……………….
│▒│/▒/…………………..
│▒ /▒/─┬─ ……………………….
│▒│▒|▒│▒│……………………
┌┴─┴─┐-┘─┘ ●●PEACEEE●●…
│▒┌──┘▒▒▒│…………………..
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘…………………..
└┐▒▒▒▒┌…………………..
…………_ __
………../` .,-\….. ……. _.____
……….|_ c..’}…………|-|.. ….|._
.___…..)_. _/………….|.|…. ..|…|
[___]…/..` \______.’ |.|…… |_,’
|..^|../..\_ ______/). |-|___|
|….|./…. ../…… ._:::_))_ (_____
|….|/`-._/ ____..|__ _________ |
`-;_|\______ __.`\.’|| “”"”"”"”" ||
…..|.`#### #|__|’||. ……..| |
……\.._.. …_,{~-_ }|……. ..||
….._)….. ..(…{-_ _}|…… …||
…./______` \..|_,__) ……… ||
(*,_,)ノ⌒●~ː̗̀☀̤̣̈̇ː̖́.· LEMPAR BOM!!!
‎​​‎​​.¸.(y) ´`=D .¸.;)´`:D.¸.:) ´ `=D.¸.=))
. ..(`’•.¸(` ‘•. ¸* ¸.•’´)¸.•’´)..
«´¨`.¸.DDUüAAAAAARRRR¸.´¨`»
. ..(¸. •’´(¸.•’´ * `’•.¸)`’•.¸ )..
´`;) .¸.:* ´`;).¸.(y) ´ `;).¸.:D
`•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ .
..(`’•.¸(` ‘•. ¸* ¸.•’´)¸.•’´)..
«´¨`.* DUORRRRRRRR *¸´¨`»
..(¸. •’´(¸.•’´ * `’•.¸)`’•.¸ )..
•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `• . `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ .
..(`’•.¸(` ‘•. ¸* ¸.•’´)¸.•’´)..
«´¨`.* DUORRRRRRRR *¸´¨`»
..(¸. •’´(¸.•’´ * `’•.¸)`’•.¸ )..
•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `• . `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ .
..(`’•.¸(` ‘•. ¸* ¸.•’´)¸.•’´)..
«´¨`.* DUORRRRRRRR *¸´¨`»
..(¸. •’´(¸.•’´ * `’•.¸)`’•.¸ )..
•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•.¸.•´ `•. ‎​¸.•·´¯`·•¸. ¸.•·´¯`·•¸. BOM!! (` ‘•. ¸¸.•’´)
. />=)/ • (` ‘•. ¸ ¸.•’´)
♊. • BLAAAARR!!!
_/ \_ (¸. •’´’. ¸ ‘`’•.¸)
(¸. •’´ `’•.¸) ¸.•·´¯`·•¸. BOM!! (` ‘•. ¸¸.•’´)
. />=)/ • (` ‘•. ¸ ¸.•’´)
♊. • BLAAAARR!!!
_/ \_ (¸. •’´’. ¸ ‘`’•.¸)
(¸. •’´ `’•.¸) ‎​​​. (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
`*•.¸˚*•.¸`*•.¸☆ ː̗̀☀̤̣̈̇ː̖́ ☆¸.•*˚¸.•*´¸.•*˚
˚*•.¸`*•.¸˚*•.¸.•*˚¸.•*´¸.•*˚
(*) •‧::‧※☺ D>=)>=)>=)R ☺※‧::‧•(*)
(*) •‧::‧※☺ D>=)>=)>=)R ☺※‧::‧•(*)
,.•*´¸.•*˙,.•*´˚`*•.,˙*•.¸`*•.,
,.•*´¸.•*˙,.•*´ ★ ː̗̀☀̤̣̈̇ː̖́ ★ `*•.,˙*•.¸`*•.,
(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) ‎​​​. (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
`*•.¸˚*•.¸`*•.¸☆ ː̗̀☀̤̣̈̇ː̖́ ☆¸.•*˚¸.•*´¸.•*˚
˚*•.¸`*•.¸˚*•.¸.•*˚¸.•*´¸.•*˚
(*) •‧::‧※☺ D>=)>=)>=)R ☺※‧::‧•(*)
(*) •‧::‧※☺ D>=)>=)>=)R ☺※‧::‧•(*)
,.•*´¸.•*˙,.•*´˚`*•.,˙*•.¸`*•.,
,.•*´¸.•*˙,.•*´ ★ ː̗̀☀̤̣̈̇ː̖́ ★ `*•.,˙*•.¸`*•.,
(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
(‘-’ ) (._. ) ( ._.) ( ‘-’) (‘-’ ) (._. ) ( ._.) ( ‘-’)
ƪ(˘⌣˘)┐tori.. ƪ(˘⌣˘)ʃ tori.. ƪ(˘⌣˘)ʃ tori..
…‾( )‾…… ….. ‾( )‾….. …….. ‾( )‾…….
…(_;_)…. ……. (_;_)…..,,.. …. (_;_)…….
┌(˘⌣˘)ʃ tori.. ƪ(˘⌣˘)cheese.. ƪ(˘⌣˘)┐
…‾( )‾……… .. ‾( )‾.. …. …….. ‾( )‾…….
…(_;_)…. ……. (_;_)…… ….. …. (_;_)…….
ƪ(˘⌣˘)┐tori.. ƪ(˘⌣˘)ʃ tori.. ƪ(˘⌣˘)ʃ tori..
…‾( )‾…….. … ‾( )‾.. ……… ‾( )‾…….
…(_;_)…. ……. (_;_)……. …. (_;_)…….
┌(˘⌣˘)ʃ tori.. ƪ(˘⌣˘)cheese.. ƪ(˘⌣˘)┐
…‾( )‾………. .. ‾( )‾……….. …. ‾( )‾…….
…(_;_)…. ……. (_;_)……. ……… (_;_)…….
><((((º> <º))))>< fish
..oooO…………..
…(….)…..Oooo…
….\..(…….(…)…. feet
…..\_)…….)../…..
……………(_/……
Dorrr, mati koe
‎​ ._|\________ _________ _____,,_
../ `–||||||||- ——— ——— —->º˚°ºD☺R
./_=:O______ _________ _____||
…),—.(_( __) /
..// (\) ),——’
.//___///`
‘//__////
‘’„‘’‘’„‘’ ‘’„‘’‘’„‘’
‘’„‘’  ‘’„‘’
‘’„‎​‘’ŴªĿаªaªaЂ‘’„‘’
‘’„‘’  ‘’„‘’
‘’„‘’‘’„‘’ ‘’„‘’‘’„‘’™
,,,
(.”)
,_/ \\
) )~ prrrreeeet
_|,|
……….\\\\\|///
……….(^▄ ▄^)
……….(…(_)…)
…………\..–../_
………/¯¯Y¯¯\.\ … ………..♪…..♪…..♪….♪
………|._.\_…..|\_.\ …….♪….♪…..♪
……….\__\……|…\..\ …….♪….♪
……(¯¯¯\…\_|/¯¯\__\_________oooooo
……..)===ºººº====0000========:)
……(____/¯¯¯\__/
………/…./………\…\
..__./._/………….\._.\__
(____ /………….(_____) ஐร$єקקקק……….!!!ஐ
¨¨¨šî ăłěňĝ вαωα ĶÅŶŲ¨¨¨
¦¦¦¦‎​ ゜Ť є ŋ ģ Ķㄚㄩ ゜¦¦¦¦:)
¸,ø¤º°`°¨°`°º¤ø,¸
☆†ÅĶĒ ☆ ČÂŘĚ☆
*•.¸¸..¸¸..¸¸..¸¸.¸¸•*
Tiii…n Tiii…n!!
brru__um. ___
,______/”|__<=-P,//_=D_\__, //



Read More.. "Himpunan Auto teks Blackberry"


……….(¯`*•.¸,¤°´’`°¤,¸.•*´¯)……….
……….¸,¤°´’`°•.¸O¸.•°´’`°¤,¸……….
……|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯•.•¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|…..
……….. InViTe AlL yOuR fRiEnDs…………
……|___________.•.___________|…..
………*´’`°¤¸¸.•’´O`’•.¸¸¤°´’`*……..

………(_¸.•*´’`°¤¸’¸¤°´’`*•.¸_)……..
Please..Wait..I am
Loading my self in your Heart
♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥
Loading. . .
█ 1%
██ 10%
███ 20%
████ 30%
█████ 40%
██████ 50%
███████ 60%
████████ 70%
█████████ 80 %
██████████ 90%
Loading . . .
████████████100% Successful
……………….. ,——,
………………. =\ …..\
..,—,…………. =\ …..\
..|.C~ \ ……….. =\ …..\
..|……. `———— ‘——’———–,
.,’…. LI,-,LI. LI. LI . LI .. LI . LI ,-,LI`-,
.\ _/,____|_|______,——,_____|_|__)
…………………… /……/
………………… =/……/
……………….. =/……/
………………. =/……/
……………….. /____,
…………………..,”",”"”,”",”",
………………….#.#..#.#.#
………………__#_#_#_#_#__
………………{_..`..`.`.`..`.._}
……………__{_…_.._.._.._…_}__
…………..{_…H…A…P…P…Y…_}
………..__{_…_…_.._.._.._…_…_}__
…….__{__…B.I..R..T…H..D..A..Y…__}
_.—{__…_…_…_…_.._…_…_…_…__}— .
(…..`.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”.”. `…..)
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
………..///\\\You
………///_\\\\are
………||.^|=\\\ Beautiful
………))\_-_/ ((\ Intelligent
………)’_/.”.\_`\) Smart
…… /./._.\../…\ Sincere
……/./(_.\x/._).| Kind
……\.\.)”.|/ /./ Adorable
…….\.’…’.. //./ Ideal
……/…….. /./ Naughty
……|….__..\.\ Attractive
……|…/.\…\ / Sweet
……|..|…\.. \ Cute
……|..|….\..\ Unique
……|..|…..\..\Lovable
……|..|……\..\ Understanding
……|..|…….\..\ &
……|..|……..\..\ a friend of mine
…../__\……..|__\
_(▒)(▒)_______███☼████___(░)(░)
(▒)(▓)(▒)__ ███__ ██████ (░)(▒)(░)
_(▒)(▒)___██____███▒████ (░)(░)
_________██____███▒▒▄▒
__________██____█▒▒▒▒▒▒
___________██____ █▒▒▒♥__(░)(▒)
____________██_____▒▒___(▒)(█)(░)
____________ ██____▒▒_____(░)(▒)
_____________██__▓▓▒▓______█
________█✯ _██ ▓▓▓▒▒▒▓____█_█
_(░)(░)___███_ ▓▓_▓▓▓▓▓▓__ █▀
(░)(▒)(░)______▓▓_▓▓▓▓▓▓___█
_(░)(░)_____ _▓▓_▓▓▓▓▓_____ █
___________ ▓▓__▓▓▓▓_▓____▒░
__________ ▓▓__▓▓▓▓___▓__▓▒
_________ ▓▓___███❋█__▓▓_
________▒▒__ ♥▒▒♥▒▒♥▒
_______░___ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥
__________ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒
_________♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒
________♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥
______ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒
_______________▓▓ ▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓
(▒)(▓)(▒)_______▓▓__▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓__ ▓▓
_______________▓▓__▓▓
_______________▓▓ ▓▓
_______________▓▓▓
______████████▓
_______█☼█___██____(░)(░)
______███____ ██__ (░)(▒)(░)
______█_______██____(░)(░)
______________█☼█
______________█▀██▄
▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▓▒▓▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▒▓▒▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▓
▓▒▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓
▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
█۞███████]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃ ●
▂▄▅█████████▅▄▃▂…
[███████████████████]
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
.╔══╗═════╔╗═════.
.╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗.
.═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║.
.═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝.
.═══════╚═╝═╚═╝══.
╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║═╣║║╔╣║║║║║═╣
║║║║═╣╚╣╚╣║║║║║═╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝
╔═╦═╗╔═╦═╦═╦══╗
║║║╚╣║═╣║║║║║║║
║║╠╗║║═╣║║╦║║║║
╚═╩═╝╚═╩╩╩╩╩╩╩╝
╔═╦═╦══╗
║║║║╠╗╔╝
║║║║║║║
╚═╩═╝╚╝
╔══╦═╗╔╦═╗
║║║║║╠╝║╚╣
║║║║║║║╠╗║
╚╩╩╩═╩═╩═╝
╔═╦═╦═╦═╦╗╔╗
║╚╣║║╚╣╚╣╚╝║
╠╗║║║║║║╠╗╔╝
╚═╩═╩╩╩╩╝╚╝
╔╗╔═╦═╗╔╦╦╦══╗
║║║║║║║║║║╠╗╔╝
║╚╣╦║║╠╝║║║║║
╚═╩╩╩╩╩═╩═╝╚╝
╔═╦╦═╦═╗
║╚╣║║║║║
╠╗║║╦║╔╝
╚═╩╩╩╩╝
╔═╦╦═╦═╗╔╦╦╗
║║║║║║╚╣║║║║
║╔╣║║║║║╠╬╬╣
╚╝╚╩╩╩═╝╚╩╩╝
╔═╦═╦═╦═╗╔╦╦╗
║║║║║║║╚╣║║║║
║╔╣║║║║║║╠╬╬╣
╚╝╚═╩╩╩═╝╚╩╩╝
╔═╦═╦╗
║╚╣║║║
╠╗║║║╚╗
╚═╩═╩═╝
╔═╦═╦╦╦╗
║║║║║║║║
║║║║║║║║
╚═╩═╩══╝
╔╦╦╦═╦╦╦╗╔╦╦╗
║║║║║║║║║║║║║
║║║║║║║║║╠╬╬╣
╚══╩═╩══╝╚╩╩╝
╔═╦══╗
║║║║║║
║║║║║║
╚═╩╩╩╝
╔═╦╦═╗
║╚╣║║║
╠╗║║╔╝
╚═╩╩╝
╔═╦╦═╗
║╚╣║╚╣
╠╗║╠╗║
╚═╩╩═╝
╔═╦╦═╗
║╚╣╠╝║
╠╗║║╔╣
╚═╩╩═╝
╔═╦═╦═╦═╦╗╔╗
║╚╣║║╚╣╚╣╚╝║
╠╗║║║║║║╠╗╔╝
╚═╩═╩╩╩╩╝╚╝
╔╦╦═╦═╗ ╔╦╦╗
║║║║║╚╣ ║║║║
║║║╔╬╗║ ╠╬╬╣
╚═╩╝╚═╝ ╚╩╩╝
╔╦╦╦═╦╦╦╗╔╦╦╗
║║║║║║║║║║║║║
║║║║║║║║║╠╬╬╣
╚══╩═╩══╝╚╩╩╝
╔══╦═╦═╦══╦═╦═╦╦╦╗
║║║║║║║╠╗╔╣║║║║║║║
║║║║╦║║║║║║╦║╔╬╬╬╣
╚╩╩╩╩╩╩╝╚╝╚╩╩╝╚╩╩╝
╔═╦╦═╦╦╦╗╔═╦╦═╦╦╦╗
║╚╣║║║║║║║╚╣║║║║║║
╠╗║║╔╬╬╬╣╠╗║║╔╬╬╬╣
╚═╩╩╝╚╩╩╝╚═╩╩╝╚╩╩╝
╔═╦═╗ ╔╗
║║║╔╝ ║║
║║║╚╗ ╠╣
╚═╩═╝ ╚╝
Read More.. " "

[CooL] Lelaki Ninja ni melompat Ketika kereta memecut dan Buat plit depan


Memang hebat la lelaki ni ,selama ni tak pernah CT tengok kehebatan ni.

Read More.. "[CooL] Lelaki Ninja ni melompat Ketika kereta memecut dan Buat plit depan"

[Cool] Ken VS Ryu versi patung kayu




Huhu, lamanya nak upload, Video kat bawah ni ialah satu hasil dari kreativiti , memang cool, Objek yang tidak boleh bergerak ni dibuat Video, sememangnya susah untuk menghasilkannya,.
Read More.. "[Cool] Ken VS Ryu versi patung kayu"

Apa yang kamu fikir VS Apa sebenarnya diri kamu


Kadang-kadang apa yang kita fikir tak seperti apa yang terjadi, mungkin kita perasan atau tidak.

Read More.. "Apa yang kamu fikir VS Apa sebenarnya diri kamu"

Gambar Ilusi WTF




Read More.. "Gambar Ilusi WTF"

[Lawak] Bila Lady Gaga Derma Baju


Read More.. "[Lawak] Bila Lady Gaga Derma Baju"

[OmG] Apa yang aku baru tengok tadi?



Read More.. "[OmG] Apa yang aku baru tengok tadi?"

[Berita] Kondom dari China dihentikan jualan di Afrika kerana terlalu kecil


Mahkamah Tinggi di Pretoria telah mengetepikan keputusan kerajaan untuk menganugerahkan tender bagi kondom buatan China, menurut laporan.

Ini adalah kerana kondom itu terlalu kecil, diperbuat daripada bahan yang salah dan tidak diluluskan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia, Makanan Amerika Syarikat dan Agensi Pentadbiran Dadah atau Biro SA Standard, menurut akhbar BBC.

Read More.. "[Berita] Kondom dari China dihentikan jualan di Afrika kerana terlalu kecil"


Read More.. " "

Kalaulah kat Malaysia ni boleh budak sekolah pakai macam ni



Read More.. "Kalaulah kat Malaysia ni boleh budak sekolah pakai macam ni"


Read More.. " "


Read More.. " "

[cool] Behind the scene pembikinan filem seram




Suka tengok cerita seram? Pernah tak korang bayangkan proses pengambilan gambar atau penyuntingan tu macam mana ,  Kat sini merupakan "contoh" rakaman filem seram, check it out, ( takda pocong atau kuntilanak yer. hehe)
Read More.. "[cool] Behind the scene pembikinan filem seram"