Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

[Lawak] Kreatifnya orang Cina


Berikut ialah hasil gambar yang CT googling tadi, lawak ,kreatif dan superb


Read More.. "[Lawak] Kreatifnya orang Cina"


Read More.. "[Panas] Scarlett Johansson mintak tolong FBI kerana gambar bogelnya tersebar di Internet"

[Video] Norman Hakim tetap perkahwinan dengan Memey




Pasangan yang penuh dengan kontroversi ini akan berkahwin tak lama lagi., Pastinya perkahwinan mereka akan menjadi wedding of the year. Walaupun banyak gosip yang menimpa.
Read More.. "[Video] Norman Hakim tetap perkahwinan dengan Memey"


Read More.. " "

[COOL] Jurugambar yang mengambil gambar-gambar pelik menggunakan kamera kecil di dalam mulutnya


Justin Quinnell memutuskan untuk mengambil beberapa foto unik dengan kamera mini yang ia letakkan di dalam mulutnya. Justin ( 49 ) meletakkan kartrij filem tiga inci di belakang giginya agar kamera tersebut boleh tetap stabil dan kemudian membuka mulutnya lebar - lebar untuk mengambil gambar - gambar aneh, dari Sydney Opera House sehingga tab mandinya sendiri. 

Read More.. "[COOL] Jurugambar yang mengambil gambar-gambar pelik menggunakan kamera kecil di dalam mulutnya"

10 Wanita yang mempunyai mata tercantik di dunia


 Malas nak cakap panjang-panjang, korang tengok lah, mata wanita-wanita ni memang indah,ada yang biru, merah ,hijau, colourful, = = ,erk takder


Read More.. "10 Wanita yang mempunyai mata tercantik di dunia"

Budak perempuan 5 tahun menemui Fosil berusia 160 tahun hanya dengan Cangkul



Read More.. "Budak perempuan 5 tahun menemui Fosil berusia 160 tahun hanya dengan Cangkul"

[WTF] Diorang ni pakai seluar ke tidak ni?


Apa nak jadi lah manusia zaman sekarang, ni, Pakai seluar ke tidak, sampai nampak "!@$!$" , adoyai



Read More.. "[WTF] Diorang ni pakai seluar ke tidak ni?"

5 Haiwan Paling disukai di Facebook



Ini adalah satu rekod dunia dipecahkan oleh manusia haiwan haiwan kesayangan ( pets ), dan berikut antara 5 dan ini adalah yang terbaik yang menjadi kegemaran di facebook
1. Sesuatu yg menjentik ' s Geronimo (arnab dengan telinga terpanjang )
Pertama, " Geronimo sesuatu yg menjentik ' s" - arnab dengan telinga terpanjang. Membenttang telinga semasa 79cm besar ( 31,13 inci ) 


Read More.. "5 Haiwan Paling disukai di Facebook"













Read More.. " "

Anda beruntung kalau anda dapat baca ni



Read More.. "Anda beruntung kalau anda dapat baca ni"

Gambar-gambar lucu yang akan membuatkan anda rasa bernyawa


fun kn je talk about politics? boring jugak.. jom release tension with a look and laugh, watch and laugh, watch and laugh
 
Read More.. "Gambar-gambar lucu yang akan membuatkan anda rasa bernyawa"

Perempuan Asia selamber je Hisap rokok.


Apa nak jadi da, agak-agak la kalau nak merokok pun.,


Read More.. "Perempuan Asia selamber je Hisap rokok."

Daging-daging kerana eksiden di tengah jalan.



Read More.. "Daging-daging kerana eksiden di tengah jalan."

Robot boleh berenang, berbasikal dan menari




Syarikat  Evolta mengembangkan 3 robot Panasonic s " Evolta ". Robot ini memiliki kemampuan berenang, berbasikal dan berlari.

Robot renang Panasonic ' Evolta ', menunjukkan kemahiran renangnya ketika sidang akhbar di Tokyo,( 15 / 9 ). Reuters / Yuriko Nakao.



Robot Panasonic ' Evolta ' berbasikal. Reuters / Yuriko Nakao.




Evolta berlari. Reuters / Yuriko Nakao.

Evolta akan melakukan cabaran uji ketahanan dalam acara Ironman Triathlon di Hawai. Reuters / Yuriko Nakao.


Gambar gabungan Evolta berlari, berbasikal dan berenang. Reuters / Yuriko Nakao.

Read More.. "Robot boleh berenang, berbasikal dan menari"

Kereta Eletrik dibuat oleh pelajar Universiti



Kereta - kereta elektrik bukan hanya boleh dibuat oleh pengeluar kereta. Kalangan ahli akedemik pun boleh menghasilkannya. Di Frankfurt Motor Show, Universiti Teknik Munich mempamerkan kreasinya.


Kereta elektrik ini dinamia MUTE. Mobil ini digarap oleh 200 orang dari 20 jabatan di Universiti Teknik Munich. Reuters / Ralph Orlowski.

Kereta elektrik berkapasiti 2 penumpang ini menawarkan kenderaan yang sporty untuk jalanan bandar. Kereta ini menggunakan motor elektrik yang boleh memecut hingga 120 km sejam. Reuters / Ralph Orlowski.


Interior MUTE menawarkan kecanggihan yang boleh dimiliki oleh kereta elektrik. Reuters / Ralph Orlowski.



Read More.. "Kereta Eletrik dibuat oleh pelajar Universiti"

Mata kita kalau di zoom kelihatan seperti kawah bulan







Read More.. "Mata kita kalau di zoom kelihatan seperti kawah bulan"

[Video] Kenderaan paling melucukan


Kadang-kadang sesuatu kenderaan tu kita tak boleh tengok dari dekat..


Read More.. "[Video] Kenderaan paling melucukan"

Bagaimana nak mengorat perempuan Asia



Pada dasarnya perempuang tak boleh hidup tanpa henset.


Read More.. "Bagaimana nak mengorat perempuan Asia"

Itu bukan pelatih White House,?



Read More.. "Itu bukan pelatih White House,?"

[Video] Gengster yang fail






CT: omg, mak aku datang,, cabut..
Read More.. "[Video] Gengster yang fail"

Lukisan yang simple,tetapi menakjubkan.



Read More.. "Lukisan yang simple,tetapi menakjubkan."

Hidup kita bukan macam dalam filem


Pilihan babak filem biasa yang jarang atau tidak pernah berlaku dalam kehidupan sebenar.













Read More.. "Hidup kita bukan macam dalam filem"

[pic+video] Lelaki ni dapat girlfriend lawa dan hot, apa yang istimewa sangat dia ni


gambar cantik gadis Cina dengan seorang lelaki tidak begitu hensem, ditontonkan pada forum yang popular dalam talian Cina, mencetuskan forum mengamuk, mengapa dia akan keluar dengan binatang. Mereka mula memanggil pasangan " Kecantikan dan binatang " a.k.a beauty and the beast, dan tertanya-tanya jika dia kaya atau hanya seorang lelaki yang bagus...... mungkin ada sebab lain

















itu ke, haha
Read More.. "[pic+video] Lelaki ni dapat girlfriend lawa dan hot, apa yang istimewa sangat dia ni"