Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Edisi Lebaran:Billboard Berdarah Di New Zealand [pic+video]




Misteri ker, papan tanda ni? tidak, papan tanda ni sebenarnya di pasang dekat beberapa tempat kat New Zealand untuk dibuat sebagai kempen protes akibat korban jiwa yang sebab banyak pemandu yang enggan slowkan kenderaan apabila memandu di dalam hujan.Mengikut statistik , banyak kehilangan jiwa berlaku akibat pemandu tidak alert untuk mengurangkan kelajuan ketika hujan turun. 
Papan tanda yang kalau korang tengok memang kreatif dan penuh dengan bijaksana dibuat, Budak yang
dalam gambar ni akan berdarah apabila hujan turun, jadi pemandu semua, ingatlah orang yang tersayang
ketika pulang berhari raya..









 cotatua: di hari raya terkenang daku pada si dia..
kredit to: inertseven.info
Read More.. "Edisi Lebaran:Billboard Berdarah Di New Zealand [pic+video]"

Orang Hospital Tanjung Rambutan Takkan Gelak Nengok Ni.






cotatua: lama tinggal blog ni, mulakan dengan senyuman ,k? :)
Read More.. "Orang Hospital Tanjung Rambutan Takkan Gelak Nengok Ni."

Sesak Di China Lagi Sesak Dari Pasar Ramadahan Kat Malaysia















cotatua: perut pun sesak jugak bilak berbukak.. kakaka
Read More.. "Sesak Di China Lagi Sesak Dari Pasar Ramadahan Kat Malaysia"

Gara2, Pengkhianatan Wanita, Lelaki2 Ini Bertemankan Patung



Bila kemajuan semakin memuncak , maka tidak hairanlah ,kaum2 yang maju begini cenderung untuk terus buat yang pelik2., Disebabkan, wanita biasa ni banyak songeh , maka mereka memilih berteman wanitakan patung., 
Dan ada yang sampai mempunyai beratus-ratus biji patung, Menurut kata2 mereka dan seperti yang dikutip dari galaksi news, patung2 ni tak boleh nak khianat mereka.







cotatua: tak semua perempuan melayu suka negro, orang indon dan mat salleh + korea
Read More.. "Gara2, Pengkhianatan Wanita, Lelaki2 Ini Bertemankan Patung"