Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Mengubah Ciptaan Tuhan
























kredit to: thechive.com
Read More.. "Mengubah Ciptaan Tuhan"

Leonel Angel Coira : Bayang Messi



Masa depan yang cerah rupanya adalah hak milik budak yang berusia 7 tahun ini, Dan dia teringin sekali untuk bermain di dalam pasukan Real Madrid kerana team itulah yang membuatkan dia bersemangat untuk bermain bola.

Budak yang bernama Leonel Angel Coira ini ialah yang mengambil kontrak dengan Real Madrid. Sekilas pandang apabila korang tengok fisikal dia ialah sepertpermain i idola dia,Lionel Messi.


Leo, apabila ditanya sudah membuat kontrak bersama dengan kelab raksasa Sepanyol, Demikian seperti yang dikatakan oleh jurucakap real Juan Tapiador yang di laporkan oleh akhbar Guardian.

Dia juga menyebut bahawa , Leo akan mula berlatih dengan El Real pada 6 September hadapan , dia memerlukan beberapa tahun lagi untuk dia siap sedia beraksi dalam kumpulan tersebut.


Minggu lalu, Surat Khabar Argentina Ole, Leo mengakui bahawa dirinya menjadikan Lionel Messi sebagai pemain idolanya, kebetulan namanya mirip sekali dengan nama Lionel Messi.


Mengenai gaya permainan dia, Leo sekarang ini memberitau bahawa dia sukakan dirinya menjadi penyerang untuk membolosi gawang pihak lawan. Leo juga sudah ada fanpage yang disertakan gambar2nya ketika mengunjungi Real Madrid.



Madrid juga dilaporkan sangat mengimpikan untuk mengrekrut kelab saingan mereka Atletico Madrid yang juga gilakan Leo. Tapi si Leo yang berjaya ini mahu sertai real Juga.




"Saya sangat sukakan cara dia bermain bola" kata ayannya, seperti yang dilaporkan oleh ESPN Soccernet.
{cotatua.blogspot.com}
sumber: klipping,warunggae.com


Read More.. "Leonel Angel Coira : Bayang Messi"

Waoo:! Karya Seni Dari Debu yang Fantastik.



Agak pelik jugak kali orang selalu pikir yang debu ni selalunya digunakan sebagai bahan untuk membuat benda yang seni, Paul Hazelto mengumpulkan debu dan membentuk mereka menjadi karya seni yang hebat.


Seniman yang berasal dari England itu mengatakan bahawa dia tertarik pada debut bermula dari aktiviti yang dia kena sentiasa berada pada kawasan yang bersih, bebas dari debu. Suatu ketika dia membersihkan debu pada permukaan topeng dan start daripada situ dia sedar bahawa debut ni boleh dibuat sesuatu.
 

Paul bekerja dengan dibantu peralatan buat rumah yang biasa. dia menemui debu2 yang dia buru pada perabut , lukisan dinding, gambar2 , tetapi sesekali pun tak pernah guna vaccum cleaner. Dia kumpul dan simpand dulu debu2 terbaik dia , sehingga dia mula membentuk sesuatu dari debu2 itu. Lalu dia membasahkan debu tersebut dengan air untuk membentuk sesuatu yang dia inginkan dan dengan berhati2 dia mengeringkannya kembali.

Prosesnya memang tidak mudah, tapi seniman berusia 43 tahun ini mencintai pekerjaanya.[klikunic.com]
Prosesnya memang tak senang , tapi seniman yang berusia 43 tahun ni mencintai apa yang dia lakukan [klikunic.com]









Read More.. "Waoo:! Karya Seni Dari Debu yang Fantastik."

6 Alasan Utama Wanita Menjadi Lesbian



Kebanyakan perempuan biasanya mendapat pengalaman seksual dengan sesama jenis sekali atau dua kali dalam hidup mereka.Tetapi mereka tidak mengganggap bahawa diri mereka itu lesbian, cuma perasaan ingin tahu sahaja," kata Suzi Godson seorang pakar seks dan hubungan di dalam The Times dan selaku penulis The Sex Book. Ada beberapa perkara yang menjadi penyebab kenapa perempuan suka buat eksperimen dengan perempuan yang lain.

1.Untuk merasakan sesuatu yang berbeza


Hal ini lebih susah nak dijelaskan kerana seringkali bukannya perempuan tertarik pada gender yang lain, Ketika melihat perempuan lain yang cantik, pandai dan wangi, apa yang perempuan tu rasa ketika berada dekat dengan dia?. Sebab apa lelaki ni terlalu obses dengan payudara wanita?. Apa yang dirasakan oleh lelaki tersebut apabila menyentuh titik sensitif wanita tersebut? Bila perempuan boleh mengagumi keindahan tubuh perempuan yang lain, bukankah ini bermaksud lebih mudah pula untuk memberikan dan merasakan sentuhan dari wanita ke wanita?..

2. Bersembang secara emosional dan verbal

Mesti korang semua tahu yang lelaki ni susah sangat nak memahami perempuan. Oleh sebab itulah, eksperimen sesama perempuan seringkali terjadi kerana kemampuan mereka untuk berkomunikasi secara verbal. Perempuan sesama perempuan boleh bersembang secara terbuka dan sejujurnya, Bukankah ini salah satu kunci dari hubungan seks yang baik.?

3. Mengubati sakit hati

Bila baru clash dengan pasangan. perempuan mesti merasakan saat2 sangap a.k.a nafsu memuncak. Selain tidak mempunyai pasangan lelaki, perempuan mungkin juga sedang menjauhkan diri dari lelaki2 lain, Jadi, dia pun cuba nak lakukan perkara terkutuk tersebut sesama perempuan., boleh jadi yang lama dah dia kenal, atau on the spot terus buat, Walau bagaimana pun, dalam seks juga ada unsur2 yang boleh didapati sehingga perempuan tu rasa dia buat dengan lelaki.

4.lebih LEmbut

Perempuan ni ada bibir yang sangat lembut dan ciuman juga lembut, Hal ni lah yang membezakan dengan lelaki, Ketika lelaki bernafsu buas., lelaki ni lebih cenderung "bersemangat lebih". Mereka juga selalu mengeluarkan air liur yang banyak ketika bercium.


5.Perempuan lebih pandai dalam seks oral
Lelaki sering tak tahu bahagian yang mana yang menyelesakan untuk disentuh, terutamanya di area vagina .Perempuan pula , tahu nak buat apa kat perempuan lain kalau diorang buat seks oral. Lagi pun, tak ada bulu yang baru dicukur sehingga rasa kasar apabila menyentuh bahagian sensitif perempuant tersebut.


6.tidak pengotor
perempuan selesa buat seks dekat tempat yang bersih, dengan seluar dalam yang baru, Ketika nak kentut, perempuan akan keluar dari bilik tidur, atau pun belah dari bilik, tetapi lelaki ni lain, langsung tak ambik tahu, dah lah buang angin merata2 pastu gelak pulak, ingat lawak la tu 
kolom-inspirasi.blogspot.com]
Read More.. "6 Alasan Utama Wanita Menjadi Lesbian"


Orang2 paranormal ada mengatakan bahawa barang2 lama memang mudah menarik perhatian makhlus halus, Keris lama, cota lama , orang lama, kota lama, llama, tapi adakah benar tanggapan tersebut, jom ,mari bersama cotatua membongkar misteri barang lama yang didiami makhlus haluk, 
Kesimpulannya jangan biarkan kamu selubungi misteri....

sumber; >> shevenone.blogspot.com
Read More.. " "

Ni Dia Gambar Hajah Siti Al-Wuzara yang hina Islam




Aku rasa dah belonggok orang dok cari sapakah Dajal tersebut yang memutar2 belitkan benda2 yang betul.Semestinya ,sapa pun bengang, sebab apa yang dia tulis ,jelas2 ,menghina islam.

Jadi,mengikut apa yang aku tahu,sehingga ini belum ada apa2 lagi tindakan dari pihak yang berkuasa terhadap benda 
alah tersebut a.k.a pemilik blog. Yang korang tengok kat atas ni ialah wajah yang asli dari pihak gaysec,. Beberapa
maklumat lain juga didedahkan oleh pihak gaysec.==> untuk pengetahuan lanjut korang boleh layari gaysec
Cuma nya tak sangka pula yang budak neh orang yang bernama arlene neh pelik sket tang nama dia. Biasanya nama orang cina yang kahwin campur dari sebelah bapak ;
So, yang jadi persoalan ialah nama dia yang pelik sedikit , selalunya nama 
orang cina yang kahwin campur dia akan masuk dari sebelah bapak.


nama nyer, arlene tan bin khalid tan, Maksudnyer mesti ada Tan jugaklah ditulis kat belakang nama bapak dia.
Melainkan bapak dia buang nama tu , untuk undercover atau gaysec lupa nak topup nama tu.
Kalau nak kata bapak dia lupa, adeh, takkan lupa kot.. anak dia diletak nama tan rilek, jer. so, kalau
macam tu,, sah2lah mak dia yang melayu.


Jadi, yang musykilnyer sikit, dia ni agama aper.? Maksud aku dia ni keluar dari perut mak, islam dan 
bila besar terus murtad.? kalau betullah memang kita ni bertanggungjawab nak betulkan balik dia ni,
Memang aku tak expect la ,orang yang hina islam ni ada kena mengena dengan Islam jugak..
Oklah, sama2 lah kita amik iktibar supaya kita tak terpesong jauh dari kebenaran.[cotatua.blogspot]


Read More.. "Ni Dia Gambar Hajah Siti Al-Wuzara yang hina Islam"

The Magical Of Solek Bahagian 1


magik makeup bahagian 1 . nantikan bahagian yang ke 2,,










 sumber: andekhinux.com
Read More.. "The Magical Of Solek Bahagian 1"