Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Durian Termahal Di Dunia Dari Najis Gajah


 
Pesta Durian termahal dunia.
Nak tahu kenapa dikatakan pesta durian termahal?
Sebab durian yang fresh ni diambil dari najis gajah, wao
semestinya fresh giler.

Masyarakat Jakun yang membela gajah ni akan mengikut gajah yang baru lepas menelan
banyak durian.

Selepas 4jam akhirnya durian yang keluar dari lubang najis gajah itu dimakan.
Kerana susah giler nak cari durian ni, maka harga yang ditawarkan untuk sedozen durian ni
boleh mencapai seribu ringgit.

Menurut warga tempatan, bau najis gajah tidak busuk, ia berbau seperti teh.

Durian tahi gajah ini dikatakan boleh membangkitkan nafsu berahi.

LOL. ada yang nak tempah ker.?

http://taotauajer.blogspot.com/2011/07/wow-durian-termahal-di-dunia-dari.html
Read More.. "Durian Termahal Di Dunia Dari Najis Gajah"

Gerakan Tangan / Jari yang diharamkan Di Beberapa Negara


buat korang yang suka bersiar2 di negara orang lain tu beringatlah.
korang kena pelajari dulu budaya kat tempat tu. kalau tidak
habis digelakkan nanti atau lebih teruknye korang kena perambat.

bukan jari tengah jer yang diharamkan, jari2 laen juga..

kredit: bambang-gene.blogspot.com

cotatua: jangan kurang ajar ,tapi kurang mengajar
Read More.. "Gerakan Tangan / Jari yang diharamkan Di Beberapa Negara"

CantiK:! Gambar Menarik Dari Sebuah Delta Sungai


Inilah gambar mnarik delta sungai di Volga.
rasa cam nak mandi jer kat sini,
volga river 1

bila  korang tengok gambar ni korang akan tahu betapa besarnya rangkaian sungai,dan ada di merata2 tempat,
korang kalau perhatikan betul2 akan nampak nelayan tengah dok tangkap ikan.. tu
volga river 2

kawasan yang luas ni ialah salah satu dari kawasan pengganas Di Rusia. tapi kat sinilah binatang2 macm burung pelican , flamingo dan lotus boleh dijumpai.
volga river 3

Volga Delta ni sudah dilindungi dari 1900s oleh Russian yang dinamakan "atrakhan Nature Reserve".

volga river 4
volga river 5
volga river 6
volga river 7
volga river 8
volga river 9
volga river 10
volga river 11
volga river 12
volga river 13
volga river 14
volga river 15
volga river 16
Read More.. "CantiK:! Gambar Menarik Dari Sebuah Delta Sungai"

Jika Logo Jujur


mtv logo
Ok kan, kenapa logo tak cakap benda yang betul?
Ini ialah satu idea genius dari pereka Sweden yang bernama Viktor Hertz.
Kenapa logo tak cakap jujur?

Mungkin sebab logo ni tak menjual kot..
Tapi ada kebaikan jugak kalau kita tahu apa yang betul dan jujur,,
memudahkan keje kot.

nintendo logo
youtube logo
apple logo
windows logo
calsberg logo
mc donalds logo

cotatua:dah gaharu cendana pulak, dah jujur kaya pulak
Read More.. "Jika Logo Jujur"

Gila:! Pakai Baju Dari Daging Binatang


assalamualaikum .. salam sejahtera untuk semua pembace setia cotatua


hok oloh, apo ni, wanita yang pakai baju dari Daging BInatang. udoh rupe orang asli pun tak memakai baju macam ini, tapi Makcik Gaga ni rilek jer pekena baju tu. adoi.. buat rugi jer.. kalau bagi kat aku yang tengah lapar ni, mau aku BBQ je baju tu.






ada orang2 cakap la kan, lady gaga ni utusan dajjal. Adalah aku terbaca kat satu blog aritu.
kalau orang tanyer aku ,konpom2 aku yerkan ajer, sebab dia ni memang pelik giler perangainyer.

sumber bersekutu bertambah hancur UMNO: uncle google
Read More.. "Gila:! Pakai Baju Dari Daging Binatang"

Trailer The Amazing Spiderman Bocor!! [pic+video]


Trailer 'THE AMAZING SPIDER-MAN' Bocor!


Sekali lagi file blockbuster telah tidak dapat dikawal kebocorannya.
Trailer yang mengisahkan tentang kehidupan Peter Parker(andrew garfield) ini,
dihalau oleh orang tuanya dan masa pun berlalu sehinggalah dia beranjak dewasa.
Dalam trailer ni jugak korang boleh tengok yang dia menunjukkan kekuatan super spider
man dia yang bergayut dari satu tempat ke satu tempat.

The Amazing Spiderman yang diarahkan oleh Marcc Webb ini akan menjengah peminat2
pada     3 Julai 2012 akan datang,So, sabor la yer.

Meh layan dulu Trailer ni,



source: kapanlagi.com
Read More.. "Trailer The Amazing Spiderman Bocor!! [pic+video]"

Keindahan Melihat Haiwan Saling Berpasangan.


Kakak tua:

Salam semua pembaca stia cotatua.
Kaka tua biasanya ialah pasangan seumur hidup.Mereka bukan ajer mengembangkan keturunan mereka, tetapi ,juga berkongsi makanan ,Oh. of course la romantik betul.

Brown bears:

Beberapa pakcik beruang koko tengah berasmara dana di pantai,Beruang jenis ni suka main2 dan sifat ingin tahu yang kuat,Camne tu.,entah ler.
eMallars duck:


Yang belah kiri tu, itik jantan,Proses saling menatap muka ialah salah satu step untuk mengawin, adoi silap ,mengawan.

 Elephant:

Belalai gajah yang sebenornye banyak function diye. Just imagine,belalai yang satu itu digunakan untuk bernafas ,trompet,minum dan angkatbalak,Gajah pun cam manusia gak ,wat french kiss tapi version belalai.huhaha

 Japanes macaques:


Kera jepun, yang jugak korang boleh kenali sebagai monyet salji,berpelukan setelah berenang di air yang panas.

Seal:


Nak tahu tak,anjing2 laut ni akan datang ke darat setahun sekali untuk membiak,Mereka berkumpul ramai di pantai,
 Lion:

Singa,si kucing yang penuh bongkak akhirnya ditunddukkan oleh nafsu.

Emperor Penguins:


Burung bersayap yang takleh terbang ni,Berkumpul beramai untuk program house warming.

Yang kat bawah ni lain sikit, bukannye nak mengawan ,tapi sahabat sejati yang tak kenal bangsa,
Polar bear & Dog:


Beruang kutub ni korang kena tahu dia pemangsa yang eager,tapi ni rilek dia main2 dengan anjing kereta salji,Location Kanada

Zebra:


Zebra ,haiwan sosial yang suka bercakap ni mengahabiskan banyak waktu di padang rumput,diorang ni mengawan dengan menggigit leher pasangan.[cotatua.blogspot.com

all kredit to: blogunic.com
Read More.. "Keindahan Melihat Haiwan Saling Berpasangan."

Cer. Teka Ni Minatang Aper?(18-)


kiutnyer,, tap8i korang tahu tak ni minatang ape ni, entah. ler. badan cam landak ,muka cam hanjingl
olheme.com
jangan lupha dilike aku punya fanpage.
cotatua:cotatua suka minatang ,wao new hobbies, keep it up,haha
Read More.. "Cer. Teka Ni Minatang Aper?(18-)"

Omg: Gambar Askar Perempuan Iran yang Siap Untuk Perang!!!


 

Benda ni bermula apabila ada revolusi di Iran, pada tahun 1979 di Iran,
Perempuan yang cantik2 ni diajar tentang identiti mereka ,percaya diri dan harga diri
perempuan.
Aku salute Iran dan Pemimpinnya Ahmedinejad yang anti barat.















[inpogue.com]
cotatua: perempuan kat malaysia ni kena plkn sikit dah pengsan,cit.. bodoh.

Read More.. "Omg: Gambar Askar Perempuan Iran yang Siap Untuk Perang!!!"