Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog cotatua.blogspot.com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)


Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Omg:Dua Susuk Seperti Malaikat Datang Mengambil Nyawa


Awalnya saya tidak mempunyai niat sama sekali untuk mengangkat topik ini. Sebab, mungkin akan terjadi perdebatan yang tidak akan berakhir. Akan tetapi izinkan saya untuk membaginya kepada anda sebagai sebuah intermezzo singkat.

Sebuah Video amatur berdurasi 1:03 minit yang dirakam, di Semipalatinsk (Kazakhstan), pada May 2008 dua tahun yang lalu menunjukkan entiti berbentuk dua s usukmalaikat yang 'kelihatan' sedang menjemput jiwa seorang kanak-kanak. [Kaskus]

cotatua: dengar boleh ,percaya jangan
Read More.. "Omg:Dua Susuk Seperti Malaikat Datang Mengambil Nyawa"

Aneh:! Janin rm300 ringgit ,Untuk Kuatkan Batin


Salah seorang pengusaha di china dan juga pemilik kilang di negara tersebut mengaku punya ritual yang tela hturun temurun untuk menjaga kesihatan dan awet mudanya, iaitu dengan mengambil "Healthy Soup", sebagai pelanggan tetap '"Healthy Soup". Sebagai hasilnya, lelaki berusia 65 tahun menjelaskan khasiat "Healthy Soup" ini mempertahankan kemampuannya untuk dapat berhubungan seks beberapa kali dalam semalam. Penulis diajak oleh pengusaha tersebut di atas ke salah satu restoran yang menyediakan "Healthy Soup" dan diperkenalkan kepada tukang masak restoran tersebut. Kata kata laluan untuk "Healthy Soup" adalah Baikut. Juru masak restoran menyatakan jenis makanan tersebut tidak mudah di dapat kerana mereka tidak sedia 'ready stock'. Ditambah pula bahawa makanan tersebut harus disajikan secara fresh, bukan frozen. Tetapi kalau berminat, mereka menyediakan ari-ari bayi (plasenta) yang dipercaya dapat meningkatkan ghairah seksual dan juga ubat awet muda.
Tukang masak restoran tersebut mengatakan jika memang menginginkan "Healthy Soup", dia menganjurkan "untuk datang ke sebuah desa di luar kota dimana ada sepasang suami isteri yang isterinya sedang mengandung 8 bulan. Diceritakan pula bahawa si isteri sebelumnya sudah pernah mengandung 2 kali, tetapi kedua-dua anaknya lahir dengan jenis kelamin perempuan. Jika kali ini lahir perempuan lagi, maka "Healthy Soup" boleh dimakan dalam waktu yang dekat. Cara pembuatan "Healthy Soup", seperti yang diceritakan oleh wartawan yang membuat liputan kisah ini adalah sebagai berikut: Janin yang berumur beberapa bulan , ditambah Pachan, Tongseng, Tongkui, Keichi, Jahe, daging ayam dan Baikut, di stim selama 8 jam, setelah itu dimasak seperti memasak sup biasa.
 
 

Beberapa hari kemudian seorang sumber menghubungi penulis untuk meberitahukan bahawa ada restoran yang sudah mempunyai stok untuk "Healthy Soup". Bersama sang pengusaha, penulis dan jurugambar pergi ke restoran tersebut untuk bertemu dengan tukang masak restoran tersebut yang tanpa membuang masa terus mengajak rombongan untuk tour(melawat) ke dapur. Di atas papan potong kelihatan janin tak bernyawa itu tidak lebih besar dari seekor kucing. Sang juru(tukang) masak menjelaskan bahawa janin tersebut baru berusia 5 bulan, tidak dijelaskan berapa harga belinya, yang pasti itu tergantung besar-kecil, hidup-mati janin tersebut dan sebagainya. Kali ini, harga satu set"Healthy Soup" 475 USD atau setara dengan Rp 4.750.000 kerana stok sukar untuk didapati. Sambil menyiapkan pesanan kami, dengan terbuka juru masak tersebut menerangkan bahawa janin yang keguguran atau di gugurkan, biasanya mati, dapat dibeli hanya dengan beberapa puluh USD saja, sedang kalau dekat tanggal kelahiran dan masih hidup, boleh semahal 300 USD. Urusan bayi itu diserahkan ke restoran dalam keadaan hidup atau mati, tidak ada yg mengetahui.

Boleh anda bayangkan, harga bayi yang masih hidup hanya seharga rm300. itu pun anda membelinya bukan untuk di angkat atau di jadikan anak angkat, namun untuk Dimakan ..!!
Setelah selesai, "Healthy Soup" disajikan panas di atas meja, penulis dan jurugambar tidak dimasak, selepas lawatan di dapur, sudah kehilangan semua selera makan, maka cepat-cepat meninggalkan mereka dengan alasan tidak enak badan. anda mahu mencubanya ..?

sumber:1

cotatua: ayam pun makan daging ayam ,manusia? apatah laie
Read More.. "Aneh:! Janin rm300 ringgit ,Untuk Kuatkan Batin"

Gile!!; Pesakit Ini Dilempar Oleh Nurse Di Singapore(Video)


Dibawah ini sebuah video yang memaparkan ulah dua jururawat di sebuah Nursing Centre melayan pesakitnya yang sudah tua dan tak mampu berbuat apa-apa dengan cara tidak bermoral dan tidak berperikemanusiaan.

Perawat itu membiarkan pesakitnya beberapa saat telanjang dan setelah diberi baju diangkat dan lemparkan demikian saja ke tempat tidur lain seperti karung goni. Dalam camera tersembunyi itu, telah diketahui Nursing Centre mana yang telah melakukan perbuatan tidak terpuji ini. [gardaproject.wordpress.com]

Read More.. "Gile!!; Pesakit Ini Dilempar Oleh Nurse Di Singapore(Video)"