Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog cotatua.blogspot.com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)


Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!


Fenomena web rangkaian sosial seperti facebook dan twitter kadang menimbulkan kesan positif dan negatif terutama dalam hubungan asmara. Banyak yang mencari pasangan di facebook tapi tidak sedikit kisah percintaan yang hancur kerana facebook.
Sebuah survei menyebutkan bahawa 33% orang beranggapan saling menggoda melalui internet, sms dan rangkaian sosial bukanlah perselingkuhan, alasan mereka kerana tidak ada kenalan fizikal. Tetapi meskipun tidak ada hubungan fizikal, jika kegiatan tersebut diketahui pasangan pasti akan jadi runyam.
Kerana berusaha keras agar tidak terlibat perselingkuhan di dunia maya penting dilakukan. Membatasi diri pada apa-apa yang boleh dan tidak boleh dilakukan, menghargai perasaan pasangan dan berusaha tetap setia harus selalu diingat. Berikut ini 4 tips mudah bagaimana mengelakkan perselingkuhan di internet.
1. Buat Perjanjian BersamaJadi perlu ada komunikasi dengan pasangan perihal batasan bergaul di dunia maya. Adakah anda berdua tidak berteman dan berkenalan dengan sesiapa saja atau hanya boleh bergaul dengan orang yang dikenali sahaja di dunia nyata.
2. Saling Terbuka dan KomitmenSaling percaya dan tidak menyembunyikan sesuatu dari pasangan misalnya dengan membuat akaun facebook palsu untuk mencari kenalan baru. Jika bersetuju anda berdua boleh tukar menukar password. Atau bahkan jika anda saling percaya anda boleh saja tidak berteman dengan pasangan anda di facebook.
3. Online Bersama-Sama PasanganMeluncur bersama-sama di internet tentu mengasikkan. Ajak pasangan anda ke warnet atau cafe yang mempunyai kemudahan wifi dan online bersama. Anda boleh saling menambah gambar atau men-tag video atau mengomentari foto teman yang lain. Kebersamaan membuat hubungan anda menjadi lebih romantis.
4. Tunjukkan StatusStatus hubungan penting diterbitkan minima untuk mengurangkan godaan dari pihak ketiga. Pilih status Single atau status in relationship untuk mengesahkan hubungan anda bersama pasangan. Sesekali anda boleh menunjukkan sedikit perhatian dengan menulis di wall atau dinding pasangan anda tapi jangan berlebihan. Cara ini sangat berguna untuk mengurungkan niat orang lain yang tertarik dengan pasangan anda.
Banyak godaan di internet mulai dari godaan membeli-belah barang, berselingkuh, sampai perangkap seks di dunia maya seperti cyber sex dan fenomena tante girang di facebook. Kerana itu perlu ada sikap saling percaya dan komitmen bersama. Jadikan internet dan media sosial sebagai alat untuk mendekatkan diri dengan pasangan dan teman dan keluarganya, jangan jadikan facebook sebagai media perselingkuhan.
Read More.. " "

Bosan dengan jam di rumah yang cam biasa jer. jemu kott.? Coba jam lucu, unik, dan cantik yang satu ini.
Dengan berbagai bentuk dan ukuran yang menggerunkan peminat2 jam tanah air, dijamin jam yang berputar dari pukul 12 siang sampai 12 malam dirumah.sekaligus meningkatkan ekonomi pakcik2 yang jual jam kat pasar malam tu...
 
 
nok tahu lagu mano jam , tu, moh tengok bawoh ni..:
 Digital Clock T-Shirt 

Water-Powered Clock 
 Table Book Clock 
 Math Clock 
 Dali's Clock 
 Pizza Clock 
Whatever Clock 
 Sushi Clock 
 Pool Rack Clock 


cotatua:aku tak tahu nak posting benda lagi. ini pun jadilah
Read More.. "Jam Pelik2: Ye ke?"

Cerita Nak Dapat TraffiK:Pasangan Ini Ehem2 di Gereja


sapa rasa gambar ni perlu aku sensor .sila komen ye..
Gereja seharusnya dijadikan tempat beribadah, tapi pasangan remaja ini nekad berbuat perkara noda  betul-betul di depan altar Cathedral di Oslo, Norway.

Mereka asyik bogel sekaligus melakukan adegan seks di tengah-tengah aktiviti Cathedral yang mulai ramai. Perbuatan haram ini tertangkap tangan seorang tetamu gereja. Ia akan membuat panggilan kecemasan ke nombor 999.
"Kami menangkap tiga orang yang terlibat aktiviti seks," kata jurucakap polis yang tidak disebutkan namanya dalam Australian Time, Rabu, 15 Jun 2011.
Ternyata seorang di antara mereka bertugas mengabadikan seks di depan awam itu. Penyelidikan sementara mendapati ketiga tersangka mengaku sebagai aktivis pecinta alam sekitar.
Kegiatan bertajuk "F ** k for Forest" ini akan digunakan sebagai penarik perhatian dalam kempen menentang pembalakan hutan di dunia.
Apapun itu, perbuatan mereka telah menyalahi undang-undang.Namun, di Norway perbuatan seperti ini hanya diberikan hukuman 16 hari penjara atau membayar wang tebusan. "Kami memilih membayar daripada berlama-lama di penjara tanpa boleh bercinta," kata seorang suspek.
Sebelumnya, seorang lelaki didenda 130 pound atau setara Rp 1,8 juta kerana hubungan intim dengan aweknya di laman sebuah gereja bersejarah di Inggeris pada Oktober 2010.
Stephen Neal, 23 tahun, waktu itu kelihatan berada di atas aweknya yang setengah bugel bugil di luar Ely Cathedral di Cambridgegshire, Inggeris. Para jemaah yang sedang melawat gereja tersebut langsung menghubungi polis dan polis mencari Neal serta pacarnya sedang bersetubuh di taman rumput di belakang katedral.
Berdasarkan pengakuan di Mahkamah Ely, pasangan yang berhubungan intim tersebut langsung mengenakan kembali baju mereka dan meminta maaf. Pasangan itu berdalih mereka tidak sengaja berbuat melampaui batas.
Neal didenda 130 pound setelah mengakui tindakannya telah mengganggu dan membuat ahli masyarakat marah.
Neal membantah berkaitan seks. Tetapi, polis mengatakan di mahkamah Neal serta aweknya bersetubuh.awek Neal yang tidak disebutkan namanya hanya mendapat peringatan dari polis.
cotatua:sudah 
terang lagi bersuluh
Read More.. "Cerita Nak Dapat TraffiK:Pasangan Ini Ehem2 di Gereja"

entry merapu:Amboi2 . cantiknye ratu Arab Saudi


namanya fatima. nama panjang  nya masih dirahsiakan


berkahwin dengan seorang syeikh arab ...

cotatua: lama tak up8.keh2
Read More.. "entry merapu:Amboi2 . cantiknye ratu Arab Saudi"