Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Ferarri Girls Malaysia, Bukan Cakap Kosong


Ferrari Girls Indonesia Ferrari terkenal memiliki kereta  terbaik dan termahal , dan selalu diiringi dengan gadis gadis yang cantik. Berikut selingan foto pameran Ferrari yang dikelilingi oleh wanita cantik dari Malaysia.









Read More.. "Ferarri Girls Malaysia, Bukan Cakap Kosong"

Panas:! Agnes Monica Meninggal Dunia


 
Agnes Monica Meninggal? - Agnes Monica dikabarkan meninggal dunia. Mesej berantai di BlackberryMessenger (BBM) menyebutkan setelah dirawat di hospital kerana cedera punggung, Agnes Mengambil Ubat dalam kandungan yang banyak overdoses "Pada tarikh 28 mei 2011 jam 11:00 waktu tempatan Agnes meninggal dunia di hospital, hal ini di sembunyikan pihak keluarganya

management, hospital dan keluarga agnes menurut sumber agnes meninggal kerana over dose ubat peringkat tinggi di rencanakan agnes akan di kuburkan besok dan kami tidak tahu di mana agnes di makamkan, "demikian bunyi kabar itu.

Benarkah khabar ini?? Hal tersebut dibantah oleh pengurus sekaligus kakak dari Agnes Monica, Christian.
"Jelas-jelas dia sudah sembuh hari ini, keadaannya sudah pulih. Berita dari mana itu mas," ujar Christian ketika dihubungi Tribunnews.com, Minggu (29/5/2011).

Tak hanya dari Christian saja bantahan tersebut diberitakan, dari akaun twitter Agnes Monica peribadi yangbernama @ agnezmo, ditulis kalau dirinya sudah sihat kembali. Bahkan dia merancang bahawa hari ini dirinya akan keluar dari hospital

"RT @ agnezmo: Yaaaay .. Today udh bisa keluar dari RS .. Puji Tuhan.:) Thank You, Jesus ...: ')"itulah seperti yang tertera pada akaun twitter Agnes Monica, beberapa jam yang lalu.

Agnes Monica terbaring di rumah Sakit Siloam, Kebon Jeruk mulai hari Rabu (25/5/2011). Agnes Monica dikabarkan cedera di bahagian tulang belakangnya.

http://jiastisipolcandradimuka.blogspot.com/
Read More.. "Panas:! Agnes Monica Meninggal Dunia"

Saintis Temui Lipas Yang Boleh Lompat Macam Belalang


CAPE TOWN - Sekumpulan saintis Afrika Selatan menemui spesies baru lipas yang boleh melompat seperti belalang, lapor sebuah akhbar kelmarin.

Serangga itu yang tidak diketahui kewujudannya sebelum ini ditemui melompat di dalam semak di Taman Negara Table Mountain dekat sini.

Ia tersenarai dalam 10 spesies utama dan terbaru yang ditemui pada tahun ini.

"Lipas ini memiliki kaki belakang panjang dan sofistikated untuk membolehkannya melompat tinggi ke udara," kata seorang saintis yang membuat penemuan tersebut, Mike Picker.

Dia dan rakannya, Jonathan Colville menemui lipas ganjil sepanjang 1.27 sentimeter itu pada 2006 dan mengkaji serangga tersebut di makmal mereka di sini. - Agensi

sumber:Kosmo Online
Read More.. "Saintis Temui Lipas Yang Boleh Lompat Macam Belalang"

Wanita Vampire


 
Dilihat dari penampilannya, sosok Maria Jose Cristerna amat berbeza dari wanita kebanyakan. di sekujur tubuhnya dipenuhi tatu, dan di beberapa bahagian tubuhnya terdapat tindikan.
"Tato adalah bentuk pembebasan bagi saya," ujarnya seperti dikutip oleh laman The Sun.


Wanita berusia 37 tahun ini mengaku menggunakan tatu selepas mengalami pelbagai kekerasan dalam rumah tangga. Baginya, tatu adalah pelarian dari semua rasa sakit dan kecewa yang diterimanya selama masa pernikahan.




Walaupun tubuhnya hampir 100% digambar dengan tinta tato, dia mengaku adalah sosok yang religius. "Saya dan keluarga adalah penganut Katolik yang taat," ujar wanita yang berprofesi sebagai seniman tato dan peguam ini.

 

Tak hanya tatu dan tindikan, Maria mencipta tanduk di kening dan tampaklah dengan menggunakan implan titanium. Tak tanggung-tanggung, untuk melengkapi penampilannya, Maria menanamkan gigi palsu yang menyerupai taring vampir.


Kerana penampilan menakutkan itulah Maria digelar 'Wanita Vampire'


Maria mengaku, setiap tato, tindikan dan implan titaniumnya memiliki arti tersendiri baginya. Tanduk yang dimilikinya merupakan simbol dari kekuatan dan ditanam tanpa ubat bius. Taring yang dimilikinya kerana dia menyukai vampir sejak kecil. dan untuk melengkapi penampilannya dia pun menukar warna matanya.


Penampilan ini merupakan perjalanan hidup Maria. Semasa kecil hingga remaja, Maria mengalami masa-masa pertumbuhan layaknya anak sebayanya. Malangnya, di usia 17 tahun, cinta membutakannya. Wanita asal Mexico ini jatuh cinta dan berkahwin pada usia belia.

Belum mengerti masalah kehidupan pernikahan, ditambah ego yang masih menggebu, pernikahannya kerapkali diwarnai dengan pertengkaran yang sering berakhir kekerasan. Hal inilah yang mendorong dirinya untuk merasa terlahir kembali dengan memiliki tatu, tindikan hingga implan titanium.

Tapi, Maria masih belum puas akan transformasi yang dijalaninya sekarang. dia pun berniat menambah dua implan titanium di belakang kepalanya.
Walaupun penampilannya sangat jauh dari wanita normal, bahkan terlihat sangat menyeramkan, dia tetap mendakwa, kehidupan yang dijalaninya adalah kehidupan normal. "Tato adalah cara saya untuk menjadi abadi, benar-benar menjadi vampir dan tidak tenat," ujarnya.
Read More.. "Wanita Vampire"

Hot!: Tatu Yahudi Justin Bieber


 
Justin Bieber mempunyai tatto bertuliskan bahasa Ibrani / Yahudi di rusuknya. Dan di bahagian perut terdapat tato kecil bergambar burung camar.
Tato itu terlihat saat Justin Bieber buka baju ketika tengah berlibur di pantai bersama teman wanitanya, Selena Gomez.

Justin Bieber sempat merancang bertemu Perdana Menteri Israel ketika konsert di Israel, beberapa waktu lalu. Namun akhirnya batal, kerana timbul masalah politik di Timur Tengah.

Rencananya Justin akan bertemu dengan Benjamin Netanyahu sebelum menggelar konsernya di Tel Aviv, Israel. Tetapi, sang perdana menteri tidak mempunyai masa untuk bertemu Justin.
Read More.. "Hot!: Tatu Yahudi Justin Bieber"

Awek Cantik Jadi Hodoh Kerena Bedah Muka


dah cantik nak cantik lagi, padan muka , jadi lah kamu seperti....


2004


2005


2006


2007


2008


2009


2010
Dan inilah Finishing nya :



2011




wkwkwkwkwkwkwkkkkkk....
  banyak botox di mulutnya...

[bodrexcaem.blogspot.com]
Read More.. "Awek Cantik Jadi Hodoh Kerena Bedah Muka"

Panas:! Budak Paling Cantik di Dunia


anak kecil paling cantik

anak kecil paling cantik

anak kecil paling cantik didunia
Read More.. "Panas:! Budak Paling Cantik di Dunia"


Read More.. " "

Adult Only:FOTO2 Belahan dada


< Foto-foto Belahan Dada Cewek ABG yang Seksi dan Menggairahkan dibawah ini hanya diperuntukkan khusus dewasa dan tidak untuk disalahgunakan karena tampilannya bisa membuat horny.

http://thechive.files.wordpress.com/2011/02/best-tuesdays-35.jpg?w=500



http://1.bp.blogspot.com/_uj_BwBfORdU/TDskV_L49NI/AAAAAAAAAsI/31E0lgr-l7g/s1600/Cerita+Gadis+Hot+Facebook.jpg 


http://4.bp.blogspot.com/_m4DpDwqJIoM/SZ799CeHjyI/AAAAAAAAABc/J09BR11YKqg/s400/cewek+seksi,+cewek+hot,+punya+toket+gede,+jago+ngentot!!!+(13).jpg



http://4.bp.blogspot.com/-cSj9tUrsmCA/TVYHx9UwVvI/AAAAAAAAAYM/wGjcJNg1Z1M/s1600/Cewek%2BABG%2BHot3.jpg

http://facebookquw.files.wordpress.com/2009/08/6300_1117654665833_1360984368_30355084_401537_n.jpg

http://www.indonesiaindonesia.com/imagehosting/images/19019/1_cewek_cantik_seksi_hot_10.jpg
Read More.. "Adult Only:FOTO2 Belahan dada"

Nenek Lakukan 100 PushUP dalam Masa 60 saat


Kebanyakan orang sudah kurang kuat lagi di usia lanjut. Akan tetapi nenek ini masih luar biasa kuatnya bakhkan lebih kuat dari sebahagian besar anak muda kerana nenek ini sudah berusia 63 tahun tetapi boleh melakukan 97 kali push up dalam masa 60 saat!



Nenek ini berasal dari bernama Huang Tianleng tinggal di rumah nya di Chengdu, provinsi Sichuan, China, sudah mulai berolah raga setiap hari dari tahun 2002, dan dia selalu melakukan push up selama satu sampai dua jam setiap pagi.





Saya tahu seorang lelaki yang bernama Wang Jiyue di kota kami dapat melakukan push up 100 kali dalam masa satu minit. Saya ingin mencabar dia, kata Huang

Read More.. "Nenek Lakukan 100 PushUP dalam Masa 60 saat"

Foto Ngeri Pembedahan Plastik


Biar terlihat lebih cantik dan awet muda ... wanita ini rela melakukan pembedahan di wajah nya .... nak tahu wajah di camne? tengok ni..



















dan ini foto sesudah pembedahan

Read More.. "Foto Ngeri Pembedahan Plastik"