Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog cotatua.blogspot.com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)


Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!

Al-Fathihah:Seniwati Mahyon Ismail Meninggal Dunia


KUALA LUMPUR,  27 NOV 2007:  Hasrat bintang veteran Allahyarham Hussein Abu Hassan, 70, untuk membelanja keluarganya makan-makan akhirnya bertukar menjadi kenduri arwah apabila beliau menghembuskan nafas terakhir diHospital Kuala Lumpur (HKL), awal pagi semalam.

Beliau meninggal dunia selepas diserang sakit  paru-paru berair berikutan  kompilasi buah pinggang yang dialami sejak 8 tahun lalu.

Allahyarham yang dikejarkan ke HKL pada malam Sabtu lalu, menerima rawatan di Unit Nefrologi selama dua hari sebelum meninggal dunia jam  5.30 pagi semalam.

Anak bongsunya,  Faizal, 40,  berkata :  "Sebelum ini ayah memberitahu saya yang dia nak belanja kami semua makan-makan, selain ingin menonton filem The Kingdom lakonan Jamie Foxx. Ini  kerana  sejak dari dulu lagi dia memang minat filem aksi  dari Hollywood.

"Jadi pada malam sabtu lalu, saya sempat membawa ayah bersiar-siar di Kuala Lumpur serta membeli baju untuknya. Tapi esoknya, dia dikejar ke hospital dengan memakai baju yang saya beli itu," kata Faizal.

Selain Faizal , Allahyarham dan balunya, Seniwati Mahyon Ismail, 65, dikurniakan dua anak, Dila, 44, Fairuz, 42.

Fairuz pula berkata,  Allahyarham sebelum ini ada mengeluarkan sejumlah wang yang banyak sebelum dimasukkan ke wad.

"Mungkin kenduri inilah kenduri  yang dia nak `belanja'," kata Fairuz dalam nada sayu.

Rosyam Nor yang juga anak saudara Allahyarham berkata, Hussein seorang yang sangat baik hati dan pemurah.

"Dia memang baik tapi di lokasi penggambaran dia memang garang. Jasanya memang tidak terbalas. Dialah yang membawa saya ke dunia lakonan. Tanpa Hussein Abu Hassan, tiadalah Rosyam Nor," kata Rosyam. 

Allahyarham Hussein Abu Hassan yang dilahirkan di Pulau Sebang, Alor Gajah, Melaka, pernah bekerja sebagai pegawai polis sekitar 1950-an sebelum menceburi bidang lakonan sebagai Pak Pacak.

Jenazah Allahyarham selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Taman Ibu Kota, Danau Kota, Setapak, selepas solat Asar, petang semalam.

Sedikit mengenai Allahyarham Hussein Abu Hassan, dia memulakan karier sebagai pelakon apabila menjadi esktra untuk filem Lela Satria arahan S.Roomai Nor di Studio Cathay Keris.

Kemudian dia muncul dalam filem Sultan Mahmud Mangkat Dijulang dan Yatim Mustapha. Seterusnya beliau mendapat peluang sebagai pelakon pembantu dalam filem Tun Teja arahan L. Krishnan di Studio Merdeka, Hulu Kelang.

Sejak itu minatnya tambah mendalam dan beliau diberikan pelbagai peranan penting dan seterusnya mengarah filem. Beliau juga pernah berlakon filem terbitan negara luar seperti Hong Kong (8 filem), Australia (2 filem), Filipina (2 Filem) dan Indonesia (5 filem).

Jasanya dalam bidang seni turut mendapat penghargaan dengan pengurniaan bintang Ahli Mangku Negara (AMN) oleh Yang Di-Pertuan Agong pada 1997.

Antara filem yang pernah dilakonkan:
- Di Ambang Misteri - (Pelakon Pembantu)  2004,
- Suami Isteri, Dan ...? (pelakon Pembantu) 1996,
- Sengketa Cinta - (Pelakon Pembantu) 1993, 
Boss - (Pelakon Tambahan) 1991,
- Kanta Serigala - (Pelakon Tambahan) 1991,
- Gila-Gila Remaja - (Pelakon Pembantu) 1986,
- Bujang Selamat - (Pelakon Pembantu) 1985,
- Manis-Manis Sayang - (Pelakon Pembantu) 1983, 
- Bukit Kepong - (Pelakon Utama) 1982,
- Sumpah Semerah Padi - (Pelakon Utama) 1981,
- Panglima Badol - (Pelakon Pembantu) 1978,
- Loceng Maut - (Pelakon Utama) 1976,
- Bunga Padi Berdaun Lalang - (Pelakon Utama) 1975,
- Kembang Layu - (Pelakon Utama) 1970
- Lanang Sejagat - (Pelakon Utama) 1969,
- Di Belakang Tabir - (Pelakon Pembantu) 1969,
- Darma Kesuma - (Pelakon Utama) 1967,  
- Nasib Do Re Mi - (Pelakon Pembantu) 1966,

murai . com
Read More.. "Al-Fathihah:Seniwati Mahyon Ismail Meninggal Dunia"


Yang titanic tenggelam mungkin kemalangan yang pagar terkenal di Dunia. Tetapi Suami Baru-baru Kami Membuat DAFTAR atas 10 Mahal pagar. PADA Tarikh 15 April 1912, Titanic merupakan Pelayaran Pertama dianggap dan Kapal Kapal Mewah dibina pagar Pernah. Lebih Dari 1,500 Orang kehilangan Nyawa ketika Kapal berlari menjadi sebuah gunung ais dan terselam Kesawan Sejuk hawa. Kapal bayaran $ 7 juta untuk membina (sekitar $ 150 juta jika dihitung Suami Saat Dollar).
9. Lori Tanker vs Jambatan = $ 358 Juta:
PADA Tarikh 26 Ogos 2004, sebuah trak Tangki mengandungi 32,000 liter Bahan bakar oleng di Jambatan Wiehltal di Jerman. Tangki melanggar sekatan jalan dan 90 Jatuh menghasilkan sebuah letupan kesemek Besar beserta api, sales regular tidak sebanding Jambatan Yang mengakibatkan kemampuan. Saccharin kos pembaikan $ 40 juta dan kos untuk menggantikan Jambatan dijangka PADA $ 318 Juta.
8. Metrolink Crash = $ 500 Juta:
PADA 12 September 2008, salah Satu Kemalangan Yang terburuk di Sepanjang Sejarah California, 25 Orang tewas ketika sebuah kereta api Metrolink mengalami kemalangan Kesawan MISI penghantaran kereta tersebut ke Kesatuan Pasifik di Los Angeles. Diduga kereta Metrolink Tetap melaju julian ADA PADA merah isyarat untuk berhenti kerana konduktor Yang Mesej Mesej sedang sibuk. KARENA Kelalaian Suami Yang menyebabkan Kematian, dijangka mengalami perkhidmatan lalu Metrolink juta $ 500.
7. B-2 Bomber Crash = $ 1,4 Miliar:
Disinilah kemalangan Pertama Yang bernilai berbilion-bilion Dolar (menduduki peringkat # 7 DAFTAR PADA). Sebuah B-2 stealth bomber mengalami kemalangan sesaat lepas landas Pendapatan kena cukai Dari sebuah Pangkalan Udara di Guam PADA 23 Februari 2008. Penyelidik mendapati data penerbangan Kesawan Komputer kawalan dan tenyata diketahui kemalangan disebabkan Dibuat UAP PADA hawa sistem. Suami hal mengakibatkan Pesawat TIBA-TIBA dan Jatuh Juga hilang kawalan seketika ITU. Ini adalah 1 Dari 21 kemalangan Pesawat B-2 Bomber dan merupakan Name of Yang pagar penerbangan Kesawan Sejarah Mahal. Kedua-dua juruterbang menyelamatkan Diri Mampu, kemalangan dumulai Pukul 02:00.
6. Exxon Valdez = $ 2,5 Miliar:
Minyak Exxon Valdez Yang jumlahnya regular tidak tumpah Besar Kesawan kaitannya Artikel Baru Dunia tumpahan terbesarnya Minyak, baik dalam hal namun merupakan salah Satu Yang termahal JAUH KARENA Yang Kuasa dan merupakan Lokasi Milik Peribadi Putera William (Hanya boleh diakses Kapal dan helikopter Dibuat). PADA Tarikh 24 Mac 1989, 10,8 juta Galon Minyak Yang telah tumpah Utama Dari kapal, menelan dana $ 2.5 billion untuk pembersihan jumlah kos.
5. Piper Alpha Oil Rig = $ 3,4 Miliar:
Hari terburuk Kesawan Sejarah Minyak Dunia. Saat PADA ITU Piper Alpha Oil merupakan Pengeluar Minyak terbesarnya di Dunia KARENA boleh menghasilkan 317,000 barel Minyak perharinya. PADA 6 Julai 1988, sebagai Name of Dari rawatan rutin, Teknisi menyemak injap, lebih Dari memastikan 100 injap benar2 Kesawan keadaan Baik. Malangnya, Teknisi melakukan kesalahan dan lupa untuk menggantikan salah Satu Dari mereka. PADA Pukul 10 malam pada hari sama yang, seorang Teknisi Mula menekan html untuk menggerakkan Pam gas cair dan pagar Mahal di Dunia, dan sekaligus memulakan kemalangan ITU mengerikan.Julian Kesawan Kurang Dari 2 jam, api menyambar Dari jarak lebih 300 kesemek, mengorbankan seluruh isi merobohkan Bangunan 167 pekerja dan mengakibatkan $ 3,4 Miliar perkhidmatan lalu.
4. Ledakan Challenger = $ 5,5 Miliar:
Space Shuttle Challenger telah hancur 73 saat lepas landas Pendapatan kena cukai PADA 28 Januari 1986 Cacat KARENA adanya O-ring. Ia menutup sendi salah Satu Gagal, Yang membolehkan adanya tekanan Terbang Luar di gas. menyebabkan Tangki luaran untuk hidrogen cair meluap Besar Yang menyebabkan letupan. Kos penggantian Space Shuttle was $ 2 billion years PADA 1986 ($ 4.5 billion Dolar di hari Suami). Kos penyidikan, pembetulan Masalah, Peralatan penggantian kos dan Yang Hilang juta $ 450 1986-1987 ($ 1 Milyar PADA hari Suami).
3. Tumpahan Minyak Prestige = $ 12 Miliar:
PADA Tarikh 13 November 2002, Kapa Tanker Minyak Yang membawa 77,000 tan bahan bakar minyak, salah Satu Dari doa Belas tanker tenggelam Saat Badai di Galicia, Sepanyol. Takut kapalnya akan tenggelam, Kapten meminta bantuan untuk menyelamatkan pekerja ke Sepanyol, mereka mengharapkan menghantar Kapal untuk membawa ke Pelabuhan perkerja. Namun, tekanan Dari pihak Yang berkuasa memaksa untuk membawa JAUH Kapten Kapal Dari Pantai. Kapten Juga cuba untuk mendapatkan bantuan dari Perancis dan Portugis, tetapi mereka juga memerintahkan untuk menjauh Kapal Dari Pantai. Badai Yang akhirnya membawa Kapal ditempatkan ke Lautan, melepaskannya dan 20 juta Galon Minyak ke laut.
Menurut Laporan Oleh Dewan Pontevedra Economist, kos pembersihan total $ 12 billion.
2. Space Shuttle Columbia = $ 13 Miliar:
Space Shuttle Columbia adalah Pertama armada ulang-alik NASA. Ia hancur Saat Masuk Dilaporkan Canada Texas PADA Tarikh 1 Februari 2003 Pendapatan kena cukai berlaku kerosakan PADA Sayap menghasikan lubang Yang regular tidak di perbaiki selama 16 hari sebelum ini. Asli antar-jemput bayaran $ 2 Miliar PADA years 1978 ($ 6.3 Miliar Dolar pada hari Suami). $ 500 juta telah dikeluarkan PADA julian Penyelidikan, menjadi Penyelidikan kemalangan Pesawat termhal Sejarah Kesawan. Cari Pemulihan dan puing menelan kos $ 300 juta.PADA akhirnya, jumlah kos kemalangan (antar-jemput penggantian regular tidak termasuk) mencapai $ 13 Miliar menurut American Institute of angkasawan dan Astronautics.
1. Chernobyl = $ 200 Miliar:
Tarikh 26 April 1986, Dunia menyaksikan kemalangan Sejarah Kesawan PADA termahal. Bencana Chernobyl Yang telah disebut Sejarah terbesarnya malapetaka sosial-Ekonomi ITU di Masa. 50% Dari Luas Wilayah Ukraine merasakan kesannya. Lebih Dari 200.000 terpaksa diungsikan ke Orang & e Tempat Tinggal, 1.7 juta Orang Secara Langsung Yang terkena kesan Bencana. Kematian dikaitkan Artikel Baru Chernobyl, termasuk Kanser KARENA Orang-Orang Yang mati beberapa PADA kemudian years, dianggarkan PADA 125.000. Total termasuk kos pembersihan, transmigrasi, dan pampasan kepada para Korban dijangka telah menjadi sekitar $ 200 Miliar. Kos pembinaan Wadah Penanaman Nuklear Chernobyl Yang terbuat Dari baja Hanya Saja billion $ 2, regular tidak sesuai standard. Kemalangan Secara rasmi dikaitkan adanya kesalahan Artikel Baru Yang melanggar Prosedur operasi standard dan Yang diperlukan untuk syarat keselamatan. [Kaskus.us]
Read More.. " "

Video:Pakcik Bersihkan Kasut Dengan MenJilat Kasut


eyukk..cotatua:buatnya ada seketul benda kelabu disitu.
Read More.. "Video:Pakcik Bersihkan Kasut Dengan MenJilat Kasut"

Gambar Selebriti Popular Yang Naik Keretapi Bawah Tanah


Ingat semua artis masyukk ke? kadang2 sesak jugak tau.. . .
atau saja nak lebih green environment?

Keanu Reeves


Hugh JackmanMadonnaAdam DuritzAnn CoulterMeryl StreepLindsay LohanChris NothEmma RossumTaylor MomsenChristy Turlington And Ed BurnsBeyonceClaire DanesRudy Giuliani
cotatua: biar bergaya asal papa
Read More.. "Gambar Selebriti Popular Yang Naik Keretapi Bawah Tanah"

Hargai Pekerja Cemerlang ,Diberikan Hadiah Pelacur


BUDAPEST: Sebuah firma insurans utama menghargai kakitangannya yang cemerlang dengan menghadiahkan mereka pelacur, lapor media semalam.

Menurut laporan akhbar, syarikat Munich Re melanggan 20 pelacur untuk menghiburkan kira-kira 100 jurujualnya yang mencatat kejayaan terbaik.


Munich Re adalah syarikat penanggung insurans bagi syarikat insurans lain dan berpangkalan di Munich, Jerman.

Media melaporkan, pelacur terbabit turut memakai gelang tangan berwarna sebagai kod bagi menyatakan sama ada mereka boleh dilanggan atau tidak dalam parti pada 2007 itu.

Selepas melayan mana-mana jurujual, lengan pelacur itu akan dicop bagi membolehkan tetamu mengetahui kekerapan mereka dilanggan.

Sumber berkata, pelacur terbabit rela melakukan “apa saja yang diminta” sepanjang pesta berkenaan berlangsung.

“Bagi ahli lembaga pengarah dan jurujual terbaik, mereka disediakan pelacur khas,” katanya. - TS
dipetik dari my metro

Read More.. "Hargai Pekerja Cemerlang ,Diberikan Hadiah Pelacur"

Perempuan Ini Gemuk Semasa Bertunang Kurus Bila Kahwin


YEOVIL, Britain - Seorang wanita berusia 36 tahun, Beth Wheeler memiliki berat 139.70 kilogram (kg) semasa bertunang tetapi beratnya cuma 53.50kg empat hari sebelum dia berkahwin pada 20 Februari lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

Beth berjaya mencapai sasaran untuk mengurangkan berat badannya sebanyak 76.20kg empat hari sebelum dia berkahwin.

Dia mula menjalani diet dan senaman untuk mengurangkan berat badan pada 2009 dengan mengikuti amalan kumpulan Weight Watchers.

Kumpulan itu yang mengamalkan diet pemakanan menyebabkan berat Beth berkurangan dengan banyak apabila dia menahan memakan makanan yang boleh mengemukkan badannya.

Menceritakan kesukarannya untuk mengurangkan berat badan, Beth berkata: "Ia memang sesuatu yang menyukarkan kerana saya tidak suka bersenam dan saya tidak pernah menjadi peminat gimnasium.

"Saya melakukan (mengurangkan berat badan) dengan mengubah gaya hidup dan pemakanan saya."

Ketua kumpulan itu, Raelene Hope berkata, dia berasa bangga dengan kejayaan Beth mengurangkan berat badannya.- Agensi

dipetik dari kosmo online
Read More.. "Perempuan Ini Gemuk Semasa Bertunang Kurus Bila Kahwin"

Gadis yang mempunyai Dua Kepala (pic+video)


Kelainan genetik yang dimiliki oleh gadis ini tergolong aneh, iaitu ia mempunyai dua kepala di tubuhnya. Abigail Hensel dan Brittany Hensel adalah dua gadis yang berada pada satu tubuh yang sama. Kedua-dua mempunyai keperibadian yang berbeza.

http://3.bp.blogspot.com/_6B8tPuW7TwQ/RcbFCJgeCQI/AAAAAAAAAZM/v2SVxJ1bj3Q/s400/hensel.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_f-yNhfYNz3c/TIeIuRHhUkI/AAAAAAAAC6g/hmHyXajSiIc/s640/abby-and-brittany-hensel22a.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_f-yNhfYNz3c/TIeIvZQljzI/AAAAAAAAC6k/MlrCeC03GTA/s1600/abby-and-brittany-hensel23.jpg

abigail-hensel-brittany-hensel-2

abigail-hensel-brittany-hensel

abigail-hensel-brittany-hensel-3
Polycephaly pada manusia sangat jarang berlaku. Namun, dalam kes ini sangat jarang berlaku, kerana gadis-gadis ini telah bertahan utuh dan selamat sampai dewasa. Sementara masing-masing mengendalikan satu setengah tubuh mereka, mereka dapat berjalan dengan mudah. Mereka bahkan telah memperoleh izin memandu (kerana masing-masing harus mengikuti ujian secara berasingan, entah bagaimana caranya).

Lihat anatomi tubuh dari Abigail Hensel dan Brittany Hensel diatas, sungguh beruntung lelaki yang mengahwini Abigail Hensel dan Brittany Hensel nantinya. Lelaki itu malam pertamanya akan bercinta dengan dua orang sekaligus. Berminat tak korang?

 

cotatua:poligami serentak 
http://networkedblogs.com/i85wb
Read More.. "Gadis yang mempunyai Dua Kepala (pic+video)"

Kerana Duit: Mat Indon Hack ATM Dengan Cara Baru,

Cara Hack ATM Terbaru Tanpa Software Trik Mencuri duit guna ATM Dengan Mematikan Power ATM. Cara hack(godaM) pencurian ATM semakin cerdas melibatkan orang dalam. Polda Metro Jaya menangkap dua pelaku kecurian Anjungan Tunai Mandiri (ATM) dengan mod baru. Pelaku melakukan pencurian jumlahnya sekitar Rp 206 juta.
Ketua Satuan Reserse Mobil Direktorat Kriminal Umum (Ditkrimum)Koperal Herry Heryawan mengatakan, polis telah menangkap dua suspek yang bernombor AS (27) dan AB (26). Polis menangkap pelaku pada Minggu (15 / 5). "Kesnya dalam siasatan," katanya di Mapolda Metro Jaya, Selasa (17 / 5).
Menurut Herry, para suspek  telah melakukan hack menceroboh ATM dengan cara baru. ATM yang diceroboh, iaitu ATM Bank BCA.Modusnya, suspek mengambil wang di ATM dengan cara pengeluaran biasa. Namun ketika wang keluar,suspek langsung mematikan mesin ATM dengan menekan butang power ATM yang berada di atas mesin tersebut. Sebelumnya, suspek terlebih dahulu merosakkan rangka dari mesin ATM itu.
Dengan mematikan ATM, kata Herry, baki akaun pelaku tidak berkurang kerana enjin tidak sempat memproses data penarikannya. Tindakan itu dilakukan berulang-ulang. "Pelaku boleh mengambil sekitar Rp 10 juta dalam setiap pengeluaran. Total yang diambil Rp 206 juta."
Herry menambah, pelaku melakukan pencurian ATM sejak 10 Disember 2010. Pencurian dilakukan di tujuh ATM di lokasi berbeza. Lima ATM BCA yang dicuri berada di Mangga Dua Mall, Carrefour Pabelan, Stesen Gambir, Villa Mas Melati dan di Stesen Banyumanik, dan dua bakinya di Solo.
Kedua-dua suspek, AB dan AS, merupakan bekas pekerja PT Armorindo. PT ini bergerak dalam perkhidmatan penghantaran dan pengisian wang ATM. "Oleh sebab itu, suspek sudah mengetahui cara menggodam mesin ATM tersebut. Triknya sudah tahu," kata Herry. republika.com


cotatua:bank malaysia ada butang power tak kat atas tu>>?
Read More.. "Kerana Duit: Mat Indon Hack ATM Dengan Cara Baru,"

Penangkapan "geng" Besar2ran Di China


fighting crime in china01 The Way of Fighting Crime in ChinaAda penangkapan besar2ran anggota geng di Cina, sekitar 200 orang ditahan. Untuk mnjayakan misi ini sukses, polis memutuskan untuk mengadakan demonstrasi. Acara ini ternyata sangat besar dan mengesankan. Sekarang preman Cina akan berpikir dua kali sebelum melakukan kejahatan. Coba lihat.

fighting crime in china02 The Way of Fighting Crime in China
moh2 ke balai
fighting crime in china03 The Way of Fighting Crime in China
agak2 ar nak tutup muka
fighting crime in china04 The Way of Fighting Crime in China
hek

fighting crime in china05 The Way of Fighting Crime in China
nenono
fighting crime in china06 The Way of Fighting Crime in China
Add caption
fighting crime in china20 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china19 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china18 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china17 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china16 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china15 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china14 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china13 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china12 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china11 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china09 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china08 The Way of Fighting Crime in Chinafighting crime in china07 The Way of Fighting Crime in China
Read More.. "Penangkapan "geng" Besar2ran Di China"

Extream, Teman Lelaki Tonton Awek Dibunuh via Webcam Dalam Keadaan Setengah T3l4nj4ng (with Picture & Video)


Perempuan Kanada dibunuh saat berbincang dengan pacarnya di China via webcam. Ketuk jarak, lelaki itu tak mampu mencegah kejadian yang dilihatnya langsung di layar monitor.


Qian Liu, 23 tahun, asal Beijing tampak berusaha menyelamatkan diri saat seorang lelaki masuk ke bilik kosnya di York University Village, Toronto, Kanada. Padahal, saat itu Qian Liu berbincang dengan teman lelakinnya di China.
Pelaku pembunuhan yang belum diketahui identitinya ini mengetuk pintu bilik Liu pada pukul 1 pagi, waktu tempatan. "Liu membuka pintu untuk lelaki itu. Liu tampaknya tahu identiti tetamu tersebut. Di sisi lain, sang tetamu tidak tahu bahawa ada saksi mata dari kejauhan yang melihat aksi jahatnya, "ujar Detektif Frank Skubic dari Polis Toronto.


Pelaku digambarkan berkulit putih, berusia 20 tahunan, tinggi 6 kaki dan dijangka menyukai Liu. Pacar Liu yang berada di China sempat menghubungi para sahabat Liu yang tinggal di Kanada via jejaring sosial. Malangnya, polis muncul ke lokasi jenayah 10 jam selepas kejadian dan mendapati Liu sudah meninggal dalam keadaan setengah telanjang.


cotatua:maaf.video asal(menunjukkan pembunuhan qian liu) yang lagi tragis dah dibuang pihak youtube ,sini
Read More.. "Extream, Teman Lelaki Tonton Awek Dibunuh via Webcam Dalam Keadaan Setengah T3l4nj4ng (with Picture & Video)"


Semua tidak menyangka betapa liar pesta yang dilakukan di istana Buckingham setelah pesta pernikahan akbar yang ditonton sekitar setengah penduduk bumi ...
Dalam foto ini akan kita saksikan sisi lain dari kehidupan kerajaan yang sangat formal berubah dan membaur dalam sebuah perayaan l yang tentu saja dilakukan tertutup hanya untuk kalangan kerajaan saja ...Ada foto Ratu Elizabeth II menari dengan Elton John,putera raja yang dengan bangga mempertontonkan ke'nudist-annya,keluarga kerajaan bersama para selebriti termasuk Lady gaga menari-nari sepanjang malam, serta kita akan dapati putera Harry teler berat, dan hey .... betapa genitnya Kate middleton !!!


 
 
Mabuk giler..
 
 
Lady Gaga juga hadir
apa yang kamu cuba tunjukkan William ???
 
 
Silly Party of The UK
The dark side of the Prince
On the bed of Prince
seronok nye ratu menari dengan alton john
Bekas pakwe Kate
Foto - foto ini diambil oleh seorang Paparazi yang identitinya dirahasiakan, karena kebenarannya benar - benar diragukan, kalo kata Encik superman dalam ripley's Believe it or Not, kalo kata saya don't believe this dot...

cotatua:erm,  boleh caye ke?
Read More.. "Kasi Panas!!: Sisi Liar Keluarga Kerajaan Inggris Setelah Royal Wedding(FOTO)"