Iklan
Banner 468X60,Hanya RM40/30Hari,Jom Beriklan Di Blog RelaxSudah.Com, Pasti menguntungkan... (1/4 Slot)






Ingin mendapatkan hidung yang mancung tanpa pembedahan?Kami ada caranya!























"http://2.bp.blogspot.com/_MYbY3jC7EhY/TEpbVGT1ATI/AAAAAAAAAdk/UAo2PaCoAiA/s1600/miyabi4.jpg" width="450" />
Read More.. " "

Edisi Pelik:Fashion Show Menggunakan Pakaian Dari Coklat


Selalu kita dengar summer fashion show,spring fashion show,orang dah tak layan benda2 camtu ,skarang ni up-to-date ialah fashion show yang memperagakan pakaian2 yang dibuat dari coklat

believe it or not,dah lebih 15 tahun fashion show ni diadakan,buat julung2 kalinya show ini yang dinamakan Paris Salon du Chocolate diadakan di Shanghai.



CotaTua:Lapor nye teman nengok mengkeme2 ni,credit: TW
Read More.. "Edisi Pelik:Fashion Show Menggunakan Pakaian Dari Coklat"

Edisi Pelik:Gaya Rambut Musim Panas


usha2 la bro ,the latest hairstyle for you.













CotaTua:Ada sesape yang nak try buat rambut macam ni,Kol no ni,free tol call

1800-200-300-400
Read More.. "Edisi Pelik:Gaya Rambut Musim Panas"

 
besta!
baru tadi aku tengok maharaja lawak,almaklumlah kat rumah aku takde astro warnasebab tak langgan.aku memang konform la tema kali ni pasal nyanyian komedibukan nabil je yang best aku rasa jozan pun nyakat gak.sebab jozan ni banyak nyanyi lagu masa present,tapi yang paling mantap adalah masa nabil nyanyi lagu nya yang versi grenade tu. kah2

memang dialah pelawak yang paling pandai meluah kan perasaan dengan menjadi waiter yang selalu dibuli oleh boss.

jom. kite layan video dia.


lirik pown ade gak, tapi ni semua ehsan safonemad.blogspot.com

untuk diselarikan dengan lirik ni,maap le,korang kena cari sendiri dia punya chorus,

usha2 je .he2

Grenade Versi Nabil
nabil :nie lagu tuk boss den yang den tak suko tu,

(nyanyi ikut rentak lagu Grenade)
buat tu
buat ni
itu yang aku dengar
tiap-tiap hari sejak aku disini
waiter,cashier, cleaner customer,
semuanye aku,semuanye aku
amik anak kau balik dari sekolah pun keje aku
lepas tu nak kene hantar pulak dier pergi mengaji dekat Kg Baru..
aku buat semua for you.
aku keje semua for you
aku jadi bangku for you
ohhhh.
nasibla aku ini
makan, tido, keje kat sini
kalau tak dah lame,,, lupakan kedai nie
oh yeah yeah,
Roslan, Kadir, kene buang sebab diorang curik pencungkil gigi
bohsia,bohsia, itula panggilan yang patut ku bagi, dia patut ku bagi
dalam gaji aku sikit itu pun kau tak pernah nak bagi
ikut hati aku orang macam Kak Midah lama aku, aku, aku bagi kaki.
kamu kebelah.... (abis nyanyi)

kalau ada silap aku tak tahu la sebab aku tak buat lirik ni.

Cotatua:Ok guys,such a grenade oh yeah....
Read More.. "Nabil Maharaja Lawak:Grenade Video Song With Lyric"