Rumah yang begitu besar ini mempunyai 10 bilik tidur, 13 bilik air ,gelanggang tenis,kolam renang , hot tub yang berpuluh-puluh, 2 staff apartmen, dapur chef,bilik permainan , wah, sudah lah tu , banyak lagi kalau nak senaraikan ni.!

Biasalah, rumah ini berukuran 9,107 kaki persegi. Saiz britney? 33,30,38, Kot,Hehehe




# 1Beautiful architecture
Amboi cantiknya.



# 2britney spears new 18 million house 02



# 3Britney Spears new home



# 4Britney Spears new home1



# 5Britney Spears new home2



# 6Britney Spears new home3



# 7Britney Spears new home4



# 8Britney Spears new home5



# 9Britney Spears new home6



# 10Britney Spears new home7



# 11Britney Spears new home8


# 12bar
Bar

# 13dancing room
Apa ni, inilah bilik menari, gedabak besarnya.



# 14elegant
Minum kopi kat sini sambil online ,pergh.



# 15Gorgeous chandelier


# 16guest bedroom
Baru bilik tidur tetamu, LoL, sudah seperti kayangan .
# 17son room
Bilik tidur anak dia, anak dia sorang je rasanya,


# 18he gardens

Kebun dia sudah seperti zoo negara.


# 19indoor
Kegiatan ni dalam rumah je, takyah pegi jauh2



# 20kids game room and friends
Wah, funfair dalam rumah


# 21kitchen
Dapur ni siap boleh terlentang lagi,berguling, apa-apa jelah.



# 22master bedroom
Bilik tidur britney, haha, bahaya ni mudah untuk mengendap. hehe



# 23meeting room



# 24Outstanding entrance and gardens
Seram jugak kebun dia ni.



# 25party room
Bilik parti, Kecik jugaklah.

# 26Perfect spot to relax and do yoga



# 27pool



quite romantic
Hiasan yang betul2 menarik
# 28


# 29space indoors and outdoors



# 30tennis court
Tengok pemain tenis main kat sini ,pergh, memang best
peaceful with all the landscaping surrounding
18 Juta dollar sebijik,amacam ,ada bran mau beli?
# 31


at