# 116foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort9

Budak lelaki yang lahir kat Kemboja ni memang berani siot, . Bernama Uorn Sambath.Telah berkawan dengan ular sawa yang seberat 220 paun.Ular yang dia kasi nama Chamreuon itu bermaksuda "kemajuan".Dia berjumpa dengan ular yang menakutkan ini pada usia 3bulan. Dimana ketika itu ular sawa ini masih bayi lagi.

Mengikut kata-kata ibu-bapanya Uorn memang berani kerana tidur bersama ularnya di dalam buaian ketika masih kecil. Ular yang memberi beban kewangan kepada mereka ini telah mengakibatkan 22 paun ayam terpaksa dikorbankan.

Walaupu ia menjadi tarikan pelancong, ular sawa ini membesar dengan baik disisi tuannya.Tetapi relax harap ibu-bapa dia lebih hati-hati sebab binatang yang suka membeli ini tidak mempunyai akal, mungkin suatu hari nanti bila kena "ngap" tak boleh "ngep" balik.


# 216foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort1# 316foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort2# 416foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort3# 516foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort4# 616foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort5# 716foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort6# 816foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort7# 916foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort8
# 1016foot python little boys best friend like Nagini and Voldemort relaxsudah: lepas ngep kita ngap balik

sumber : at