Satu perkataan saja, Perempuan ni piang bodoh nya. Kerana apa? Sebab dia rela nak tidur dengan orang tu, lepas tu dia makan hati bila kena tinggal. Tulah , bala-bala. Semestinya orang yang mendekati zina ni [kerana admin bukanlah saksi yang ada kat tempat kejadian jadi susah lah nak main tuduh dia berzina macam tu,bukti pun masih dipertikaikan lagi]tergolong dalam golongan yang bangkrupt (rugi).La, dah tak reti nak urus nafsu sendiri, eloklah salahkan diri sendiri, jangan dok salahkan orang lain punyalah hebat.
 
Banyak girl yang suka amik jalan singkat bila salahkan lelaki yang sleep dengan dia, padahal dia yang mahu buka kain baju ,ehem2 dengan lelaki durjana tu. So ,jadilah girl murahan. Pastu ,mulalah pongpang pongpang marah kat orang lain bila dilihat sebagai murahan.

Yolah. sapo lah kito nak judge perempuan macam gitu habis-habisan? Diorang masih hidup, dan kalau nak tobat nasuha masih sempat. Cumanya, aku nak change sikit diorang punya mindset sesetengah wanita yang merasakan diri mereka ialah mangsa lepas ditinggakan oleh boyfriend mereka selepas ditiduri berpuluh kali ibarat kain buruk.

Yang betulnya perempuan tu rasa sedap jugak.Not the man only. So , dalam isu panas ni ,tak de sesiapa yang jadi mangsa. Masing-masing buat dosa dan masing-masing burukkan nama sendiri.Sama banyak je dosa diorang. So, kepada wanita yang kat luar sana tu, jika pernah tidur dengan boyfriend , jangan korang tempatkan diri korang sebagai mangsa. Serious, so funny beb. Funny, So kelakan.



So, baru-baru neh  rotikaya mendedahkan skandal panas apex. So ,boleh baca di bawah ni:

Jika apa yang ditulis itu benar dan sahih, diminta apex ubah diri. Selagi masih bernafas, selagi itulah pintu taubat masih terbuka. So, jangan hidup seperti ini, Apex bukan macam dulu lagi.Apex sekarang sudah jadi glamour, public figure dan ternama.

Jadi, perkara yang apex buat ni mestilah masyarakat lihat dan memandang sinis. So, jaga peribadi dan diri apex. Jangan sesekali musnahkan diri sendiri disebabkan nafsu dan perempuan penggoda .
Semua tu lagho , je.Penting sekali, harapan peminat-peminat apex tu janganlah dihancurkan. Tiada rasa kesian ke bila fan-fan apex malu bila skandal apex dibongkarkan di media? So, berfikir jauhlah apex, ubah diri sebelum terlambat.

Gambar dan maklumat dari rotikaya