terlampau kecil untuk ku tekan?, belilah supercomputer. haga2
Adiwira atau dalam bahasa omputih nya superhero, ingat diorang ni takda facebook ke, sesekali diorang nak online jugak. Tetapi bila diorang menghadapi kecanggihan teknologi mereka cepat mengalah , kenapa? Sebab kelebihan diorang menyebabkan diorang lemah di depan komputer. Jadi, mungkin sesetengah superhero tak dapat balas mesej anda di facebook atau poke anda di wall, mungkin kerana tidak dapat membalas, So saya cadang kan mereka ambik P.A(personal assistant) untuk membantu mereka online di facebook.











komi