Main Bola Tanpa Kaki
Budak perempuan yang bernama Ellie Challis ni ialah pemain bola ternama untuk sekolahnya.

Walaupun dia tidak mempunyai kaki kerana diserang oleh penyakit meningtis dan sepstisima(darah beracung) pada taun two thousand five.

Maknya, tobat bangga lah wei, gila ,anaknya memang ada bakat yang luar biasa , tak pernah dibuat orang main bola dengan kaki yang bukan plastik, tapi sudah macam cangkuk
seperti dalam Peterpan iaitu Kapten Hook.

Kesia dia, dia bukan tak nak main pakai kaki palsu, Ianya menyakitkan , tak payah lah
nak cerita panjang aku pun bukan pernah pakai kaki palsu tu.

Biasalah, manusia ni ramai yang murah hatikan, jadi adalah yang nak membelikan kepada dia sepasang kaki palsu yang ringan, bernama Flex Run Feet , berharga Rm 50k.

Lisa, supporter budak kesian ni berkata, "Dia tiada masalah untuk bermain dan bermain kerana itu memang minat dia".Bapanya ,Paul gembira anaknya dapat beraksi di padang dan memberitahu bahawa pasukan kegemaran budak cekal ni ialah Chelsea.


relaxsudah: Kalaulah dia lelaki ,bolelah diserap masuk timnas Malaysia
Sumber trimas:kosemak