http://1.bp.blogspot.com/_iaKxh9Cu094/TNEE871yTKI/AAAAAAAAABA/H5o-dO3wHxI/s1600/ngintip-mandi-1.jpg
cotatua.blogspot.com-Berikut ini merupakan tips trik untuk mengintip awek mandi, menjimatkan kos tanpa memerlukan kelengkapan elektronik khusus, contohnya kamera pengintip. check it out.

1. pertama
Persiapkan mental, jangan sampai ketika sedang mengintip denyut jantung anda berdegup keras seperti suara hon kereta api.

2. kedua-dua
Pastikan yang akan diintip adalah awek sedang mandi, sebab kalau dia sedang makan bererti Tips trik ini berjaya.

3. ketiga
Keadaan si awek harus benar - benar bug * l, kerana jika dia mandi sambil pakai baju lengkap dan ber tudung, itu bererti misi anda mengalami kegagalan.

4. keempat
Mengintiplah dari lubang kecil yang sudah dipersiapkan sebelum atau memang sudah ada sisi atau sudut sedia, jangan sekali - kali mengintip dari lubang besar kerana itu bukan mengintip tapi melihat.

5. kelima
Jika ingin mengendap ,biarlah seorang sahaja, sebab kalau rombongan namanya bukan mahu ngintip tapi sama saja berkelah ke bilik mandi.

6. keenam
Bersabar dan santailah, jangan tergesa-gesa, apalagi jerit-jerit, khuatir anda dianggap orang gila. Aku sarankan  persiapkan makanan ringan dan kopi, teh juga boleh, boleh juga dilengkapi dengan kerusi atau sofa. Fungsinya adalah untuk menghadirkan suasana santai, sekaligus dapat berimaginasi seperti sedang menonton filem di panggung wayang.

7. ketujuh
Langkah alternatif adalah dengan lebih berani, yaknibukak pintu bilik mandi tersebut lalu anda berpura - pura sedang ketakutan dan perlu tempat bersembunyi. Dengan cara ini saya yakin, anda akan terus diketok pakai gayung.

aku sarankan agar anda menjadi pengintip yang profesional dan sopan, ada baiknya sebelum mengintip terlebih dahulu meminta izin kepada awek berkenaan.

Kiranya 7 cara di atas sudah cukup mewakili Tips trik ini, jika anda mengalami kesulitan pada proses di point 1 hingga 7, maka di mata terkini ( ke - 7 ) boleh menjadi pilihan yang tepat.

Semoga Tipsnya bermanfaat