Produk apple tidak cuma sekadar anggun dan canggih, produk Apple ternyata punya kejutan yang tidak lain selain cuma pamerkan produk - nya.. di sini CT boleh sedikit tahu apa  produk cantik yang dimiliki Apple.. yap para top 10 model Apple yang cantik dan sexy dengan alat yang melekat di tubuh indah para model Apple..

1. Cristina Poetto


Cristina Poetto adalah model profesional, seorang seniman yang luar biasa dan menghasbiskan waktu bersama mac sebagai kekasihnya, dia suka menggunakan Photoshop.

2. Joana Tomaselli


Joana Tomaselli tinggal di bandar yang menggiurkan pelabuhan Buenos Aires. Sementara dia menggunakan Orange iPod Shuffle di foto di atas, dia benar - benar mencintai  iPod Touch nya.

3. Antonella Basile


Anto adalah model terkenal yang sedang belajar.Kecuali untuk iPod, dia mencintai peranti GPS Garmin.
4. Florencia Mallagray


Florence adalah model terkenal dan peguam, yang telah mengambil bahagian dalam pelbagai kempen iklan dan televisyen grafik.

5. Aylen Milla


Aylen dari Avellaneda adalah mahasiswa semasa bekerja sebagai model. Gadget kegemarannya adalah iPod peribadinya.

6. Carolina Blason


Carolina di sini pada asasnya bekerja sebagai model juga menjawat jawatan sebagai pegawai pentadbiran,
dia mencintai latihan dengan iPod - nya terikat pada pergelangan tangan sehingga dia boleh mendengar muzik sepanjang masa.

7. Victoria Minassian


Victoria adalah mahasiswa pemasaran yang suka bergaya di seluruh gaya produk Apple seperti iPod dan Mac.

8. Maria Jose


Jose adalah model profesional yang berdedikasi pada pekerjaannya Pengurusan Sumber Manusia di Cordoba.Selain melakukan pemodelan sebagai hobi, dia suka mendengar muzik di iPod klasik hitam - nya.

9. Conz


Conz dari Buenos Aires merupakan salah satu model yang suka menghabiskan masa menggunakan sesuatu produk Apple, terutama iPhone.

10. Valentina Moisseeva


Valentina berasal dari Astrakhan, Rusia dan bekerja secara profesional sebagai model, dia suka menggunakan iPod nano 4th generation.
 
dani