Cool



Dalam masa 3 jam ni macam-macam aku dapat penyakit, Jangan cakap lah , berapa kali dah aku lambungkan badan aku kat lantai ni. Lunyai habis.

Wakakakak...

Masa sekarang ni, apa yang Indonesia nak katakan pada Malaysia. Hahaha, Redha jelah, dah bukan rezeki korang,

Nama pun sukan, tak payah lah nak emosi dan pelbagai lagi.Hari ni mungkin kalah, esok lusa pun korang kalah, tulat tungging pun korang kalah lagi ., Redha ja lah.

So, please larh., Lepas Malaysia menang pingat emas , janganlah dok hack apa-apa website kami, be very pro ,ok?
Kita bukan nak bermusuh-musuhan, lagi pun aku kenal ramai Indon kat sini, siap kamcing lagi. Nak bergaduh pun ikut mode je.

Ni bagi example lah, kalau ada pembantu rumah yang kena dera, kami konpom marah punya dengan pendera. Tak kiralah dia sapa, menteri ke kabinet ke.

Pendek kata , jangan sebabkan nila setitik habis susu sebelanga korang curahkan. Kita serumpun ni bhai , janganlah dok attack semua sekali. Sorang tu salah attack dia sajalah.Be clever , ok?

Dan bagilah hari ni kami raikan sepuas-puasnya kemenangan kami.Jangan dok bantai Fakri. Hahaha, dekat dalam Facebook aku ni pun dah beralat-ralat banyak orang menyerang dia. Wakaka.

Huhuhu, 



PM Najib , ada cuti ka, sejarah ni menang 2 kali..


Hahahahahaha,

Sekian , trimas

Relaxsudah: jangan dok serang Fakri kat komen , ok?