Tengah admin jalan-jalan tadi, ada la pasang niat sikit nak tolong orang lain. Memberi itu lagi baik dari menerima kan?. Biasalah , adakalanya kita di bawah , ada kalanya blog kita di atas.Jadi, admin joinlah contest yang dia buat ni. Walaupun blog admin CT ni takdalah cute sangat, tapi , tangan yang memberi itu lagi baik dari menerima. Tak kisahlah dapat hadiah ke tidak, janji kita menolong tanpa memikirkan balasan. Mungkin ramai blogger-blogger yang lain pasif dan tak join ngan blogger yang lain. Adalah sikit-sikit golongan tersebut. Apa-apa pun. bak kata pepatah denaihati.com , "Hidupkan untuk Memberi".

Bawah ni, header dia,

ataupun korang nak join, pun boleh., admin tahu ramai pembaca blog ni dari golongan blogger. link nya  kat sini


tag: akustressgiler dan amenoworld jom lah join sekali

http://1.bp.blogspot.com/-TrUWmI8iIGo/TqpAbW6JBDI/AAAAAAAAAXk/qP8dwB0qnMk/s1600/Header+Eyra.jpg